reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dzien dobry!
My jak zawsze podbudka o 7 i bicie mnie po twarzy...a mnie dzis rano powitala kupa malego wyszla az z pampersa i u mnie okres, cudny poranek
angry.gif
ja juz po sniadaniu, mieszkanie ogarniete, maly spi
laugh.gif

Lenka moze byc podobny bo Adas ladny chlopiec:-Dzaglosowalam
Liza, gratuluje zabkow;-)
Out, moj nawet popic grzywki nie umie :-D

Witam i ja się

Liza gratuluję ząbka:)

Lenka
głosik oddany:)

Elwirka
a co Ty tak rzadko wpadasz??:)

Out ale masz zdolnego męża i przystojnego oczywiście:) Zdjęcia śliczne:) Jak z teściową na chrzcinach??

Anula
to miałąś podudkę hahah a u mnie jakiś dziwne plamienie;/ nie dawno @ sie skończył a w sobotę coś plamię;/
Ciężaróweczka napisz coś o sobie chyba że pisałaś a mie nie było ogólnie to witaja nie ma się czym przejmować:)

Mieliśmy dziś do rodziców jechać ale niestety uczelnia jest za mądra i nie da się obejść pewnych rzeczy;/ eh może was dzisiaj nadrobię przynajmniej poczytam co tam na weekendzie robiłyście ale tak to na bieżąco będę:)

Liza- znowu ząbki... u nas ostatnia piątka się przebija, już troszke dziurke widać w dziąsle i Adaś jakis płaczliwy dziś i przytulas. Dobrze,ze to już koniec tego ząbkowania. Jakos te piątki łagodniej wychodzą. Z jedną trójką to mi Adaś troche pocierpiał.

Dziekuje za głosiki dziewczyny:)

Helloł

Out jaki cudowny Aniołek, piękne zdjęcia, nie ma to jak mamusia z córeczką :-)
Mąż Cię malował :szok: mój nawet warkocza zrobić nie umie :-D

Lenka głos oddany świetne zdjęcie :-)

Liza gratuluję kolejnego ząbka u Nas stoją w miejscu cały czas 16ście ale 5tki w natarciu tylko wyleźć nie mogą :dry:

Anula o kurcze ale wysoki Bartuś ale to dobrze moim zdaniem wyżsi mają łatwiej w życiu a szczególnie faceci.

Mam wielkiego lenia, a tu sprzątanie czeka :angry: no nic trzeba iść samo się nie zrobi.

Witam po weekendzie:tak:
outstanding świenie wygladasz:tak:, no i oczywiście gwiazda dnia była prześliczna
vegas ale słodka Martynka:tak::-D
Anula a ja postanowiłam gdy miała 11 czy 12 lat ze jak bede mieć syna to nazwe go własnie Kacper:-D:-p i tak tez sie stało
konniczynka jesteś pielegniarką?
lolkak no no wybijasz nam sie:tak:, ja to bym mogła zostać promotorem ale buteki z mlekiem MM:-D. Ja nie wiem skad przekonanie tej babki, ze akurat dajesz dziecku wyłacznie mleko z piersi:-D:szok::no:. Inna sprawa że ja bym pewnie tez skomentowała taki widok, jesli dziecko wydałoby i sie za duzo na karmienie piersią. Nie odezwałabym sie do ciebie, ale bardziej sama w głowie bym sobie pomyslała ze to dziecko moze być za duze:sorry2:. Dla mnie taki maksyalny wiek karmienia piersią to 1,5 roku wiec do moich norm sie łapiesz:-D. Za to dla mnie nienormalne jest karmienie 2-3 latka:no:. Moze Twoja Maja jest duza i ta babka pomyslała ze ma ze 2 lata.
lenka co do wtrącania się ludzi to zgadzam sie... człowiek próbuje delikwenta wychowac a wtedy jakis obcy sie wchrzania:sorry2:... U ciebie to jeszcze gorzej, bo mały był grzeczny. Kacpra mi tak kiedys pijak wystraszył mały tez nie nie trzyał za reke, ale szedł ładnie a ten zaczął go wołać i chciał go wziac do domu. Kacper do niego " Nie pude!" w tył zwrot i schował sie za mną:-p:-D

Kurcze wyłaczyli u mnie swiatlo a ja rozpalilam w piecu i teraz musze pilnowac by sie nie rozpalilo za mocno :| wrrrr
Lenka u nas ta trójka wyszla w miare, chyba tak jak reszta ząbków:-) najpierw marudka w dzien, i slinienie a jak juz wychodzi to spokojny jest :-)
Kaamaa piatki to kolo 2 latek moga dopiero wyjsc wiec tez moze sobie jeszcze sporo wychodzic ta piątka :dry:

Zupka pomidorowa juz sie przygotowywuje ;-)

Ostatnia edycja:
Kasiek nie ma to jak "fajna" pobudka:-D
Kama nie wiem po kim on taki ja 160, Lukasz jakis 172, moi rodzice niscy jego tez ale za to moj brat ma ponad 180:tak:a chrzesny malego 2 m hahaha
Umi ja kiedys chodzilam z chlopakiem 3 lata i jego siostra miala synka Kacpra taki lobuz ze hej, w gim mialam kolege w klasie Kacpra takie ciacho :rofl2:i bylam pewna ze i ja tak nzawe ale mi sie odmienilo:-D
Liza ja w sobote mialam pomidorowa:tak:
Przegladam zabawki na allegro zeby kupic malemu cos na gwiazke bede miala 70 zl za jedna mature Ł sie dorzuci i cos fajnego sie kupi;-)

reklama
Anula Kacpry to straszne łobuzy:no: ja to potwierdzam:-p. Ale strasznie duzo Kacprów teraz jak sobie wymysliłam to imie to było o wiele mnie:sorry2:

Liza jak nie masz światła to jak ty siedzisz na necie:szok:? masz moze net w telefonie czy jak?

Do góry