reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas ja przeskakiwac nie chce jednoczesnie chce przezyc wszystko ale tez chce zeby byl taki bardziej kumaty bo wariuje w ciagu dnia bez rozmowy teraz i tak jest lepiej bo maly sporo gaworzy:-Dmojemu Ł Szymon sie podoba tak jak pisalam a dla mnie to imie nie do przyjecia. A Twoj tak jak ja dla mnie imiona dla chlopcow sa bez rewelacji:-Dwczesniej pisalam moje typy ale Adam teraz jest na topie za to maciej i Dominik nie moze kiedys:-)a moze uda sie Olga...ale to nie szybko;-)a najwyzej nazwalabys tak jak bys chciala skoro mu i tak nic sie nie podoba:-D
Fakt pyzata jest, jak ja hahaha ale wloski ma boskie:-Dmoj majac 8 dni wazyl 3750
a tu zdj jak ma 2 tyg

tu 2 tyg temu

tu tez jakies 2 tyg

Ostatnia edycja:
reklama
Anula kurcze zedytowałam Ci wyżej to tam zerknij jeszcze:-D za to zgodni byliśmy z J. jeśli o dziewczynkę chodzi. Tzn nasze typy to była Julcia, Zosia i Martynka, więc tylko wybrać mieliśmy. Julcia odpadła bo za popularna, chciałam Zosię, ale ostatecznie jest Martynka i nie żałujemy absolutnie:-) Z chłopców podoba mi się dużo, ale mój J. jest wybredny:-p Mi się podoba Filipek, Maksymilian, Oskar, Oliwier, Fabian, Bartuś, Miłosz, Jaś /ale odpada bo mam bratanka Jasia/, Ksawery. Mojemu mężowi żadne z tych imion się nie podoba:p Tomuś też mi się podoba. I nawet Patryk. I Przemuś.

Edit:
Anula tylko polisie ma takie bo chuda jest niesamowicie. Mam problem kupić jej gacie bo jej wsjo zjeżdża z pupy:)
Coś nie da się tego zdj znaleźć jak daję kopiuj i wklejam w www

Edit:
Anula ojeja, ale boski:D 1 i 3 fota naj naj:D Zjadłabym:D

Ostatnia edycja:
Vegas na tym zdj ze szpitala nie wyglada na taka malutka:tak:moja siostra wazyla 1800 to dopiero bylo tycie dziecko:-Da przez te pyzy mala jest slodka:tak:widzisz u ciebie ubranka na 56 pewnie troche byly a u nas po 3 tyg byly za male:-Dco do imion Przemek mi sie z tych najbardziej podoba i nie jest popularne. Mi strasznie nie podoba sie Oliwier, Oskar i Fabian tez srednio ale reszta ladna zwlaszcza Filip tylko ze tez staje sie popularne. Milosz fajne,Kasawery tez no i Przemek, Tomek i mo chodzil po glowie, Patryk tez ale nie chcieli:-p
Co do imion nie podobaja mi sie typu Oliwia,Oliwier, Nikola, Kewin itp ale kazdy ma swoje zdanie;-)
Juz poprawialm durna zly kod wkleilam:-D
ciezko zrobic mu zdj bo gdy zobaczy aparat albo tel zaczyna machac rekami zeby mu dac:-D

Ostatnia edycja:
Anula gusta chyba się zmieniają sądząc po sobie bo ja kiedyś nie cierpiałam imienia Wiktoria, teraz za to podoba mi się bardzo :tak: Kiedyś Oliwier wywoływało u mnie śmiech z kpiną, teraz mi się podoba to imię :-D Zresztą Martynka kiedyś też nie podobała mi się jakoś specjalnie:-D Za to kiedyś marzyłam o synku Kubusiu, teraz to imię jest tak popularne, że mi się przestało podobać:-p

Vegas, dokladnie ja bedac w liceum myslalam ze jesli kiedys bede miaal syna nazwe Kacper a teraz mi sie nie podoba ale do imion typu Oliwia itd chyba niegdy sie nie przekonam a Oliwier nie podba mi sie i dodatkowo kojarzy z Janiakiem a go niecierpie:-Da Kubusiow jest zatrzesienie;-)ja bym chcialal ladnie, nispotykanie ale nie jakos zbytnio wyszukane. Ja mam barata Konrada zawsze byl sam o tym imieniu w podstawowce i nie jest jakies wydziwione, dlatego tez Przemek mi sie podoba nie jest zbyt popularne;-)co Do Wiktorii kiesdys mi sie podobalo gdy ur mi sie siostra chcialam zeby mama tak ja nazwala ale jednak jest Dominika i dobrze bo Wiktorii tez jest pelno no i zdrobnienie Wiki juz calkiem do mnie nie przemawia:tak:
Kiedys podobalo mi sie Amelia ale gdy poznalam znaczenie tego imienia, odechcialo mi sie no i tych tez zaczyna byc sporo ale kazdy ma swoj gust:tak:

Ostatnia edycja:
fikusek , lenka ... ale macie przystojniaków :-)
gosia to niezła baba... mam nadzieję że jednak dostaniesz ta pracę &&&&
lolak majeczka jest urocza:-)
anula Emma jak miała 3.5msc msc to ważyła 6,6kg :-)
Viki miała 6,5kg bo pamiętam jak porównywałyśmy razem z pielęgniarką nasza książeczki dziewczyn :-)

a poza tym byłam dzisiaj z dziewczynkami na 2 urodzinkach u ich kolegi .,.. poszalały dzieciaczki ze zaznęły mi w drodze obie i miałam chwilę dla siebie :-)
etraz Emma się obudziła i szaleje :-p a Vi musze sama obudzić co by mi chciała spać w nocy

Vegas z K jest H(&(*^^*&^*^)%. On ma wszystko gdzieś totalnie gdzieś...

P061111_13.23_[01].jpgRafik 05.11.2011.jpgRafał 5.11.11.jpgRafcio05.11.11.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej wieczorowo. My mieliśmy niezłą przygodę bo spadło nam z szafki wino, które dostaliśmy na ślub w prezencie i całe panele w winie. Tak więc pachnąca sprawa i mokra
p.gif
ja to żartuję sobie, że koniec wina to koniec małżeństwa
biggrin.gif
p.gif
p.gif
potem żeby było śmieszniej J. przesuwał meble by wymyć pod nimi wino i rozwalił mi lampkę taką fajną, że jak się ją zaświeciło to gwiazdki kolorowe w niej pływały
mad.gif
p.gif
p.gif
Małą zaraz kładę spać.

Out oj nawet na fotkach widać, że to Aniołek:-) Fajniutko nyncia:-) Ty jesteś, potwierdzam, ładniutka:tak::-) Miło widzieć z kim się pisze:-)

Młoda to przykre, że się jednak nie układa.. Rafałek duży chłopczyk, ładniutki jest:-) I Długasek:-)

Do góry