reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dzien dobry!
My jak zawsze podbudka o 7 i bicie mnie po twarzy...a mnie dzis rano powitala kupa malego wyszla az z pampersa i u mnie okres, cudny poranek
angry.gif
ja juz po sniadaniu, mieszkanie ogarniete, maly spi
laugh.gif

Lenka moze byc podobny bo Adas ladny chlopiec:-Dzaglosowalam
Liza, gratuluje zabkow;-)
Out, moj nawet popic grzywki nie umie :-D

Witam i ja się

Liza gratuluję ząbka:)

Lenka
głosik oddany:)

Elwirka
a co Ty tak rzadko wpadasz??:)

Out ale masz zdolnego męża i przystojnego oczywiście:) Zdjęcia śliczne:) Jak z teściową na chrzcinach??

Anula
to miałąś podudkę hahah a u mnie jakiś dziwne plamienie;/ nie dawno @ sie skończył a w sobotę coś plamię;/
Ciężaróweczka napisz coś o sobie chyba że pisałaś a mie nie było ogólnie to witaja nie ma się czym przejmować:)

Mieliśmy dziś do rodziców jechać ale niestety uczelnia jest za mądra i nie da się obejść pewnych rzeczy;/ eh może was dzisiaj nadrobię przynajmniej poczytam co tam na weekendzie robiłyście ale tak to na bieżąco będę:)

Liza- znowu ząbki... u nas ostatnia piątka się przebija, już troszke dziurke widać w dziąsle i Adaś jakis płaczliwy dziś i przytulas. Dobrze,ze to już koniec tego ząbkowania. Jakos te piątki łagodniej wychodzą. Z jedną trójką to mi Adaś troche pocierpiał.

Dziekuje za głosiki dziewczyny:)

Helloł

Out jaki cudowny Aniołek, piękne zdjęcia, nie ma to jak mamusia z córeczką :-)
Mąż Cię malował :szok: mój nawet warkocza zrobić nie umie :-D

Lenka głos oddany świetne zdjęcie :-)

Liza gratuluję kolejnego ząbka u Nas stoją w miejscu cały czas 16ście ale 5tki w natarciu tylko wyleźć nie mogą :dry:

Anula o kurcze ale wysoki Bartuś ale to dobrze moim zdaniem wyżsi mają łatwiej w życiu a szczególnie faceci.

Mam wielkiego lenia, a tu sprzątanie czeka :angry: no nic trzeba iść samo się nie zrobi.

Witam po weekendzie:tak:
outstanding świenie wygladasz:tak:, no i oczywiście gwiazda dnia była prześliczna
vegas ale słodka Martynka:tak::-D
Anula a ja postanowiłam gdy miała 11 czy 12 lat ze jak bede mieć syna to nazwe go własnie Kacper:-D:-p i tak tez sie stało
konniczynka jesteś pielegniarką?
lolkak no no wybijasz nam sie:tak:, ja to bym mogła zostać promotorem ale buteki z mlekiem MM:-D. Ja nie wiem skad przekonanie tej babki, ze akurat dajesz dziecku wyłacznie mleko z piersi:-D:szok::no:. Inna sprawa że ja bym pewnie tez skomentowała taki widok, jesli dziecko wydałoby i sie za duzo na karmienie piersią. Nie odezwałabym sie do ciebie, ale bardziej sama w głowie bym sobie pomyslała ze to dziecko moze być za duze:sorry2:. Dla mnie taki maksyalny wiek karmienia piersią to 1,5 roku wiec do moich norm sie łapiesz:-D. Za to dla mnie nienormalne jest karmienie 2-3 latka:no:. Moze Twoja Maja jest duza i ta babka pomyslała ze ma ze 2 lata.
lenka co do wtrącania się ludzi to zgadzam sie... człowiek próbuje delikwenta wychowac a wtedy jakis obcy sie wchrzania:sorry2:... U ciebie to jeszcze gorzej, bo mały był grzeczny. Kacpra mi tak kiedys pijak wystraszył mały tez nie nie trzyał za reke, ale szedł ładnie a ten zaczął go wołać i chciał go wziac do domu. Kacper do niego " Nie pude!" w tył zwrot i schował sie za mną:-p:-D

Kurcze wyłaczyli u mnie swiatlo a ja rozpalilam w piecu i teraz musze pilnowac by sie nie rozpalilo za mocno :| wrrrr
Lenka u nas ta trójka wyszla w miare, chyba tak jak reszta ząbków:-) najpierw marudka w dzien, i slinienie a jak juz wychodzi to spokojny jest :-)
Kaamaa piatki to kolo 2 latek moga dopiero wyjsc wiec tez moze sobie jeszcze sporo wychodzic ta piątka :dry:

Zupka pomidorowa juz sie przygotowywuje ;-)

Ostatnia edycja:
Kasiek nie ma to jak "fajna" pobudka:-D
Kama nie wiem po kim on taki ja 160, Lukasz jakis 172, moi rodzice niscy jego tez ale za to moj brat ma ponad 180:tak:a chrzesny malego 2 m hahaha
Umi ja kiedys chodzilam z chlopakiem 3 lata i jego siostra miala synka Kacpra taki lobuz ze hej, w gim mialam kolege w klasie Kacpra takie ciacho :rofl2:i bylam pewna ze i ja tak nzawe ale mi sie odmienilo:-D
Liza ja w sobote mialam pomidorowa:tak:
Przegladam zabawki na allegro zeby kupic malemu cos na gwiazke bede miala 70 zl za jedna mature Ł sie dorzuci i cos fajnego sie kupi;-)

reklama
Anula Kacpry to straszne łobuzy:no: ja to potwierdzam:-p. Ale strasznie duzo Kacprów teraz jak sobie wymysliłam to imie to było o wiele mnie:sorry2:

Liza jak nie masz światła to jak ty siedzisz na necie:szok:? masz moze net w telefonie czy jak?

Do góry