reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza znam ten ból nie raz tak było że rozpalę w piecu i bach nie ma prądu, ja od razu piec zamykam i gaśnie po chwili.
A co do 5tek to fakt mogą wychodzić i wychodzić, na szczęście u Nas jedynym objawem są napuchnięte dziąsełka.

Anula a może po pradziadkach? geny potrafią długo przetrwać :tak:
Julka też wysoka się zrobiła, zawsze była średniaczkiem a teraz to prawdziwy wieżowiec, ale to po tatusiu (190cm) bo mamusia karłowata 166cm ;-)
Ja też jestem na etapie szukania prezentów, a mam 5tkę dzieci do obdarowania :no:

Wczoraj zdałam sobie sprawę że do świąt zostało 6tygodni i to ostatni dzwonek na robienie pierniczków :szok: muszę się zabrać za nie w tym tygodniu :-)

reklama
Liza aaa to tak jak ja w pracy:-D z tym ze jak zabierają nam prad to i net nie działa bo ruter czy jak sie nazywa to urzadzenie musi byc podłaczone do produ, a sam komputer mi chodzi
kaamaa widze ze u was róznica wzrostów jak u nas z tym ze ja mam 168 cm:-p

Hej Wam. Próbowałam rano napisać ale nie dało się niestety:-D.
Mam nadzieję ze tym razem nic mi nie przeszkodzi.
mojemu małemu jajcarzowi zrobiłam jajko sadzone to teraz siedzi i wcina. Justynka do przedszkola nie poszła, coś na gardło się skarży, juniorangin jej daję i jutro pójdzie.:tak:.
Liza Oj ja też się nastałam przy tym snickersie. no do końca snickers nie wyszedł bo nie miałam orzechów ale i tak wszyscy zachwalają, już mam ciasto na święta sprawdzony przepis. tylko muszę go zmodyfikować na moje dietetyczne potrzeby:-p.
Burzowata aaa bo ty napisałaś zamierzam uszyć. to myślałam że naprawdę będziesz szyć. najpierw może popytaj się ile uszycie tej sukienki będzie cię kosztować. .
Umi Jest mleko z 5% tłuszczu, dozwolone nawet w mojej wątrobowej diecie. ale bardzo ciężkie do znalezienia, jest też 7.5%.
Kamcia Oj ja nie liczyłabym na to ze dziewczynki cię nie przerosną :-D.
Fikusek Niezłą fryzurkę zrobiłaś Alanowi.
Lokak Co za baba, wiadomo że samą piersią Mai nie karmisz już. no ale co człowiek to inny pogląd na karmienie piersią. aLe Maja ma słodkie oczka.
Lenka no teraz z Adasia to chłop. zagłosowano.:tak:
Gosia Współczuję takiej babki w pracy.
Anula Współczuję tego ząbkowania. Śliczny chłopczyk z Bartusia CI rośnie.
Out Wow ładna z Ciebie dziewczyna. Maja ślicznie wyglądała.

no i weź tu człowieku sobie pozwól na dwa dni nieobecności a tyle do nadrabiania. nigdy więcej.

co do katalogów biedronki i tym podobnych. wchodzi się na Biedronka to najlepszy sklep spo

witam dziewczyny. sorki ze mnie nie bylo i przez jakis czas nie bedzie, ale mam problemy z S. odezwe sie jak tylko minie to wszystko.

Liza w mrokach nie siedzisz może do popołudnia Ci włączą:)

Anula
na pewno coś fajnego znajdziesz ja muszę coś wymyślić bo pomysł z lalą znowu został skradziony i moi rodzice już kupili;/

Umi no właśne jakoś dużo się Kacprów robi ja mogę powiedzieć że Zuzie to straszne indywidualistki:) A moje to uparciuch i pyskacz:)

Kammma o już pyszności będziesz robić:D:D

Ewi znam ten ból ja na uczelni byłam i nie wiem jak ręce w forum włożyć:D:D

Beacia
oby Ci się ułożyło:)

Domke na podwórko pogoniłam bo piekna pogoda:) CHciała do domu wracac ale dałam jej wózek z lalkami i jeżdzi po podwórku

Anula my kupiliśmy Julce rok temu na święta Edusia do tej pory baaardzo go kocha :-)

Kasiek ja też miałam problem co kupić Julce na święta i urodziny ( ma 2 tygodnie po świętach) i zdecydowaliśmy się że kupimy jej solidne łóżko coś w tym stylu mi się podoba:
łóżka,łóżko pojedyncze tapczan tapczanik PATI (1893993624) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem że to nie zabawka ale jako że mamy liczną rodzinę to zawsze z Wigilii od teściowej wracamy z dwoma ogromnymi torbami zabawek i słodyczy ;-) a za chwilę urodziny to i drugie tyle dostanie :tak:

Teraz szukam prezentów dla pozostałych dzieci, 6 latka, 13latki, 8 latki, 5latki i 3 latka, dla chłopaków już znalazłam dzisiaj pokażę dla J i jak mu się spodobają to zamówimy.

Kama to musisz myśleć intensywnie tyle głów obdarowac fajne to łóżko a demontuje się tą przedną część żeby zostały 3 ścianki??

reklama
Do góry