reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kama fajne lozeczko,jesli tyle dostaje prezentow to bez sensu kupowac kolejny lepiej cos praktycznego:tak:a to super ja tez kupie tego misia:-Dsasiadka ma podobnego, gdy bylismy maly byl zachwycony:tak:
Uciekam bo maly dzis straszna maruda
Milego dnia!:-)

lolkak dzieki za info,sliczna masz core
biggrin.gif
mnie zawsze jak karmie rozbraja jak maly sie rzuca na tego cycka,on juz w powietrzu jak jest to ma otwarta buzie i czeka,czasem nic nie musze robic bo sam sobie bierze
laugh.gif

Chrzesnicy w koncu zakupilam gadajaca suszarke Gadająca suszarka Bryza Playskool Hasbro - JestemDzieckiem.pl mam nadzieje,ze jej sie spodoba
yes2.gif

konniczynka to u mnie na odwrot,moze ze 2 w dlugich=p
Vegas maly pieronek widze z Twojej cory
laugh.gif
my na spacerowke to pewnie na wiosne sie przesiadziemy,mam nadzieje przynajmniej ze nie wczesniej
Anula masz malego zarloka w domu:)

Ja jeslibym miala miec jeszcze kiedys drugie dziecko to bylaby Antosia albo Lena a jesli chlopiec to Kubus albo Antos=p

Co do ubranek to my na wstepie sie nie miescilsmy w 56,musialam od razu 62 zakladac,moja mama leciala wymienic wszystko co wzielam do szpitala bo za male=p

outstanding piekne zdjecia,slicznie wygladalas
biggrin.gif
to maz widze utalentowany
biggrin.gif
ja sie musze w koncu wybrac do kancelarii i termin wyznaczyc jakis na chrzest bo sie zbieram jakbym chciala a nie mogla
lenka glos oddany:)

My wczoraj rano w galerii bylismy,kosmetykowe braki uzupelnilam
yes2.gif
a potem u tesciowej na obiedzie
biggrin.gif

Dzisiaj ciezka noc ,maly jakos niespokojnie spal jak zombie wygladam. Teraz ze szkoly wrocilam bo na chwile musialam zajrzec i biore sie za arkusze maturalne.
a tu zdjecia z zeszlego tyg chyba
wink2.gif

Zobacz załącznik 405540Zobacz załącznik 405541

Burzowata sliczny chlopiec:tak:
moj dzis taka maruda ze szok, juz nie dawalam rady krzyczy, bije, gryzie raczki, nawet noszenie nic nie dawalo, chcial spac a nie mogl zasnac:angry:tragedia...Ł wrocil wzial go na dwor bo mnie juz cos trafialo, jeszcze nigdy taki nie byl. Mam chwile, biore sie za pisanie matur

Burzowata śliczny chłopak ja tez musze się do rossmana wybrać;/ ale czekam na kaskę:) Ja tez jak będzę miałą drugie dziecko to Oliwia albo Lena śmiesznie by było Oli i Domi:) A chłopiec to nie wiem:)

Kamma pokazałam łóżko C i już się najaraliśmy pomysłem kupienia Dominice bo mieliśmy paln w wakacje ale jakoś umarł śmiercią naturalną:)

Anula
może zęby??

Dziś będzie spagetti:D:D:

Kasiek, drugi zabek daje nam popalic, pierwszy wyszedl bez wiekszych marudow a teraz maskara. U mnie kolejne dzieko jesli bedzie to Maciej badz Adam a jesli dziewczynka to pewnie Olga, wczesniej miala byc Aleksandra ale cos duzo sie ich robi:sorry2:moze Alicja

Kasiek dlatego napisalam ze moze, raczej na 100% bedzie Olga ale to nie szybciej niz za 6 lat, teraz maly mi toroche skomplikowal(teraz sie ciesze:-D) plany dlatego teraz nie moge sobie pozwolic na to...

reklama
Widze ze kazda planuje kiedys nastepna dzidzie ;) fajnie.
U nas Mikołaj miał być Lenką jakby byl dziewczynką ale w 30tc pokazał co ma miedzy nózkami i maz wybral imie jakie ma ;) Tak to mam już swoją trójke łobuzów i może, może, może za 10 lat sprawimy sobie dzidzie, chcialabym córeczke ale niewiem czy mi sie to nie odwidzi i mezowi, wiec mozliwe tez ze na naszej trójce zaprzestaniemy ;-) trzeba tez porzyc, pójsc do pracy, moze na jakies studia kiedyś.... ;-)

Swiatło właczyli kolo 11, ale ja bylam na dworze, potem obiad szykowalam, potem Miki wstal, Hania przyjechala z M, i wyszlismy a dwór. Szkoda byloby nie skorzystac z takiej pogody! Niedawno wrócilismy ;-) :tak:

Kaamaa fajne łóżko :-)
Burzowata ale masz przystojniaka ;-)

Do góry