reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Outstanding fajne fotki:tak:
Vegas podłoga Ci winkiem nie pachnie:-D:-D:-D A co do zapinania Mai to ja to robię. Tym razem nigdzie z nią nie jeździłam(akurat wróciłyśmy ze spaceru;-) ) tylko siedziałyśmy w ogrodzie,a już jęczała w pasach więc ja odpięłam i zaczepiłam pałąk. Jeździć tylko z pałąkiem by nie mogła,bo też mi się wyślizguje i wyjeżdża pod ;-) Co widać na 2 zdjęciu mało jej brakowało do zaliczenia gleby ;-)

Nie pamiętam:zawstydzona/y: która z was napisała,że korzystała z pomocy poradni laktacyjnej i nic z tego nie wyszło? A z jakim problemem się zgłosiliście?

Baaardzo bardzo dziękuję w imieniu swoim i mojej córeczki :)

Dorzucę jeszcze zdjęcie z tatusiem :D

P.S. mogę się pochwalić, że czesał mnie i malował mąż :D

Załączniki

• DSC_3958.jpg
    DSC_3958.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 48
Out nie dzióbnął Ci mąż kredką w oko?:-D Ja bym się mojego bała:-D Fajnie wyglądasz z mężusiem:tak:

Vegas piękniuchną masz tą córę:tak:
młoda ja bym tego Twojego ustawiła do pionu,u mnie to krótka piłka;p
out Maja na pierwszym zdjęciu jak słodko wygląda hihi:-Dładna dziewuszka jesteś,ładna:tak:mąż Cie malował to on taki dryg ma :szok:mój uczesac mnie uczesze ,włosy obciąc obetnie i tyle:-D

Out- Majusia taka grzeczna jak mój Adaś na chrzcie. On się uśmiechał jak go ksiądz lał wodą:D Śliczna z ciebie babka, a męża masz fajnego,ze pomaga w takich sprawach:)

Vegas- nienawidze wina, na sam zapach mnie odrzuca, chyba bym się załamała jakbym musiała to sprzątać. Ale troszke szkoda takiej pamiątki.

Lolkak- szkoda,ze nie miałam takiego doradcy w szpitalu po porodzie. Po tym co przeszłam z Adasiem nie miałam głowy na poradnie-ale jakby mnie ktoś w szpitalu zmotywował z laktacja, spróbował Adasia przystawić to może było by inaczej. No coz, dla mnie te krótkie chwile karmienia i tak miło wspominam, no ale stres niewskazany i może dlatego się nie udało.

Młoda- długaśny Rafałek:) Wogole tak wyrósł a wydaje się,ze dopiero co rodziłaś.

Anula- Bartuś duży chłopak. Mój Adaś miał na 4 miesiące 72 cm i 7,5 kilo-ale on się wiekszy urodził.Wogole to mi na paru zdjęciach twój malutki mojego Adasia przypomina.

Zgłosiłam fotkę Adasia do konkursu jeśli chcecie oddajcie głosik:)

[URL]https://www.babyboom.pl/konkurs_calgel/index.php?link_do_zdjecia=73[/URL]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Out super fotki :-)

U nas oki. Miki ma 13 ego ząbka, pierwsza trójeczka juz na choryzoncie :-)041444990.png :-D
No ide odkurzyc i musze w piecu przepalic bo ziuziu jest ;P

Do góry