reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Outstanding fajne fotki:tak:
Vegas podłoga Ci winkiem nie pachnie:-D:-D:-D A co do zapinania Mai to ja to robię. Tym razem nigdzie z nią nie jeździłam(akurat wróciłyśmy ze spaceru;-) ) tylko siedziałyśmy w ogrodzie,a już jęczała w pasach więc ja odpięłam i zaczepiłam pałąk. Jeździć tylko z pałąkiem by nie mogła,bo też mi się wyślizguje i wyjeżdża pod ;-) Co widać na 2 zdjęciu mało jej brakowało do zaliczenia gleby ;-)

Nie pamiętam:zawstydzona/y: która z was napisała,że korzystała z pomocy poradni laktacyjnej i nic z tego nie wyszło? A z jakim problemem się zgłosiliście?

Baaardzo bardzo dziękuję w imieniu swoim i mojej córeczki :)

Dorzucę jeszcze zdjęcie z tatusiem :D

P.S. mogę się pochwalić, że czesał mnie i malował mąż :D

Załączniki

• DSC_3958.jpg
    DSC_3958.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 48
Out nie dzióbnął Ci mąż kredką w oko?:-D Ja bym się mojego bała:-D Fajnie wyglądasz z mężusiem:tak:

Vegas piękniuchną masz tą córę:tak:
młoda ja bym tego Twojego ustawiła do pionu,u mnie to krótka piłka;p
out Maja na pierwszym zdjęciu jak słodko wygląda hihi:-Dładna dziewuszka jesteś,ładna:tak:mąż Cie malował to on taki dryg ma :szok:mój uczesac mnie uczesze ,włosy obciąc obetnie i tyle:-D

Out- Majusia taka grzeczna jak mój Adaś na chrzcie. On się uśmiechał jak go ksiądz lał wodą:D Śliczna z ciebie babka, a męża masz fajnego,ze pomaga w takich sprawach:)

Vegas- nienawidze wina, na sam zapach mnie odrzuca, chyba bym się załamała jakbym musiała to sprzątać. Ale troszke szkoda takiej pamiątki.

Lolkak- szkoda,ze nie miałam takiego doradcy w szpitalu po porodzie. Po tym co przeszłam z Adasiem nie miałam głowy na poradnie-ale jakby mnie ktoś w szpitalu zmotywował z laktacja, spróbował Adasia przystawić to może było by inaczej. No coz, dla mnie te krótkie chwile karmienia i tak miło wspominam, no ale stres niewskazany i może dlatego się nie udało.

Młoda- długaśny Rafałek:) Wogole tak wyrósł a wydaje się,ze dopiero co rodziłaś.

Anula- Bartuś duży chłopak. Mój Adaś miał na 4 miesiące 72 cm i 7,5 kilo-ale on się wiekszy urodził.Wogole to mi na paru zdjęciach twój malutki mojego Adasia przypomina.

Zgłosiłam fotkę Adasia do konkursu jeśli chcecie oddajcie głosik:)

[URL]https://www.babyboom.pl/konkurs_calgel/index.php?link_do_zdjecia=73[/URL]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Out super fotki :-)

U nas oki. Miki ma 13 ego ząbka, pierwsza trójeczka juz na choryzoncie :-)041444990.png :-D
No ide odkurzyc i musze w piecu przepalic bo ziuziu jest ;P

Do góry