reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi W szpitalu. W weekendy, nocki i święta też.
out Chrzciny udane?
burzowata U mnie na studniówce, to może ze 2 dziewczyny były w krótkich sukienkach:-D
lolkak,fikusek, lenka Śliczne dzieciaki, a Alan ma fantastyczną fryzurę:-D
anula Emilka jest ponad rok starsza, a jeszcze ubrania na 74cm nosi:-D
lenka Też nie lubię, jak ludzie się tak wtrącają:no:
gosia Pewnie sama dzieci nie ma, nie rozumie, a do pracy chciałaby chyba jakiegoś woła, który by ciągle za nią robił:wściekła/y:
lolkak Niektóre opinie ludzie powinni zachowywać dla siebie:wściekła/y:
liza Emilka wiecznie ściąga sobie rękawiczki:sorry:
agoosia Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!
kamcia Mnie też coś łapie. Od jakiegoś czasu mam problemy z zasypianiem, bo mnie kaszel męczy :dry:

P. zabrał Emilkę na spacer, żebym się zdrzemnęła i zaznaczył, żebym spała, a nie na bb wchodziła.Jak zwykle jestem niegrzeczną dziewczynką:-p

reklama
Konniczynka, moj jest dosc dlugi ma 71 cm i wazy 7 kg, no i byl troche wiekszy od Emilki gdy sie urodzil:-Da u mnie Ł tez gdy wychodzi mowi zebym spala a nie na kompie siedziala, oczywiscie nie slucham:-D
Co do studniowki moja byla 3 lata temu i bylo pol na pol ale chyba wiecej dlugoch prostych. U nas kiedys byla tradycja ze dziewczyny majace sowja studniowke przychodza w dlugich a te zaproszone w krotkich ale na mojej juz tak nie bylo;-)

Witam :-D

dzisiaj spaceer z rodzinką na obiad do restauracji :-D ;-)
aa i wmomtowałam młodemu spacerówke ;-);-)

pozniej nad robie :-);-)

aa znajoma 16latka jest w 4msc ciązy. :-)
ah...

lece pa;*
miłej niedzieli dla kazdej;*

A ja nie mogę znalezć tego katalogu z biedronki w googlach...:sorry:
ja zaraz do pracy lece bo na 15 cale szczescie nie z ta wariatka...bo chyba bym ja strzelila
fiskusek Ty tez w sklepie pracujesz???
No to miłej niedzieli;-) wpadne kolo 23 ;p

Hej:-) U nas leniwie. Objadłam się obiadem i stękam:-D Mała od godz. śpi, J. u teściowej, jak wróci i Mała wstanie to czas w trójeczkę:-)

Anula o Boże:szok: Gigancika macie:-)
Lolkak słodka Maja:tak: Ma cudny płaszczyk:-) A Ty jej nie zapinasz w pasy w spacerówce? Ja Martynki z początku nie zapinałam tak do roczku, potem mi franca zaczęła sobie schodzić z wózka w trakcie spaceru:-D więc już wtedy musiałam ją zapinać bo uwielbiała pod rączką z wózka się ześliznąć w ramach zabawy:-p
Młoda jak tam z Twoim Facetem się układa? Na plus coś? I jak ręka mamy?

Vegas ja tez po obiedzie, ledwo sie ruszam:-Da czy gigancik sama nie wiem, udzielam sie na lipcowkach i tam wiekszosc dzieci takich badz wiekszych:-p

Anula zaraz zerknę z ciekawości ile Młoda miała cm w wieku Bartusia:-D Bo może ja już zapominam ile takie dzieciaczki 4 miesięczne mają cm:-D

Poczytałam i miała 64cm:) I miała 9cm stopkę, też to zapisałam w kwietniu 2010D:D a to ona jak miała 4 miesiące:)

Ostatnia edycja:
Vegas, kurcze wiekszosc z was ma juz spore dzieciaczki, ja tez tak chce;-)
Moj juz na starcie byl dluzszy poza tym to zarlok pije 180ml a czasami 210ml:-Dgdy mu nie dam tyle placze, a na noc kasza po tym mleko dopiero spi
Na chudziutka nie wygladala:-Dmoj tez nie wyglada na duzo bardziej zbity jest;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anula wg mnie każdy miesiąc i etap w życiu dziecka jest cudowny, ja bym żadnego nie chciała przeskoczyć:-) Fajne macie imię dla synusia, mi się bardzo podoba, gorzej z moim J., jemu to się chyba żadne męskie imię nie podoba a chce syna:sorry: Wyżej Ci napisałam ile miała Młoda w wieku Bartka:) No ale faceciki są na ogół więksi. I Martynka miała mniej jak się urodziła bo miała 53cm.

Edit: Anula moja córa jak się urodziła była malusia chudziusia, ale od zawsze ma takie pypeleczki.

tu jak miała parę dni
Zobacz załącznik 405198Zobacz załącznik 405199Zobacz załącznik 405200

tu już robiła się grubiutka bo na butlę przeszła szybko
Zobacz załącznik 405201

hmm potem już robiła się chudsza znowu jak miała te 11 miesięcy
Zobacz załącznik 405202

tu jak już rok miała skończone
Zobacz załącznik 405203

a obecnie to tak jak w sygnaturce:-)

Ostatnia edycja:
Do góry