reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lolkak- skąd wiesz,ze w biedronce bedą jakieś zabawki? Sprawdzałam oferte i nic nie widze. Co tam będzie?

A co do babki to jakaś głupia, może lepiej jakbyś piwo piła na ławce. U nas wieczorami właśnie takie towarzystwo na placu zabaw.
A dzis mi jakaś baba Adasia wystraszyła. Szedł sobie koło mnie,ale nie za rączke. Zawsze tak chodzi i ładnie się słucha. No mówie mu stój ,bo za chwile bedzie ulica. On dopiero po chwili usłyszał i się zatrzymał. A babka(niby dobrze chciała) i go za rączke złapała i do mnie przyprowadziła. Powiedziała,ze niech trzyma i słucha mamy,bo jak nie to ona go moze wezmie. Nic nie powiedziałam i idziemy za rękę. Troszke sie oddaliła, z półtorej minuty pozniej Adaś zaczął ryczeć. Tak go wystraszyła. Nie mam z nim problemów,by się słuchał. Ne potrzebnie czasem ludzie sie wtrącają. On był naprawde wystraszony.

Lenka byłam dzis w Biedce i wzięłam do domu Katalog Świąteczny "więcej marzeń"
Dla Adasia to pewnie będą klocki, ciężarówki Wader, są koniki na biegunach, kuchnie dla dziewczynek, lalka bobas z akcesoriami, zabawki dla niemowląt, do kąpieli a nawet laptop za 1200;-)

A ta baba walnęła tekst, ze jak ja moge tak krzywdzic dziecko karmiac ja jeszcze piersia. Ja bylam w szoku i wydusilam z siebie tylko slucham? A ta dalej,ze powinnam byc szczesliwa, ze dziecka nie zaglodzilam,bo przeciez mleko to jest jak woda,ze dziecko sie przez to nie bedzie prawidlowo rozwijac ble ble ble

Nie dziwię się,że Adaś się przestraszył:no: W końcu dzieci najbardziej boją się oderwania od rodziców a ta przecież mówiła,że go zabierze.:no: Majce też się chciało płakać,ale jakoś cyc ją udobruchał ;-)

Fikusek, ale ten Twój Synalek ma włosiska:-D fajniutki jest, będzie przystojniakiem:tak: buziaczki z okazji miesięcznicy:-) Moja już za 2 dni ma skończone 23 miesiące a potem świętujemy 2 latka:-)

Lolkak o kurcze pierwszy raz się spotykam z kimś kto uważa, że mleko matki jest nie fajne:-D

Lolkak-Dzięki za tytuł, już mam tą oferte.
Heh a babą się nie przejmuj. Ja ci tam zazdroszcze tego karmienia:) Przy drugim(jeśli będzie) to się postaram karmić dłuzej. A ty kiedy zamierzasz odstawić od cycusia? Majka chyba mocno przywiązana do piersi?,tak wnioskuje.

edit. oj dla Adasika to nie za bardzo w biedronie coś będzie. No chyba,ze klocki.

Fikusek- Alanek przystojniaczek, a jakie włoski długie,prawdziwy słodziak. Mój Adasik właśnie pozbył się włosków i wygląda jak żołnierzyk.

Wkleje wam go ,bo dawno się nie pokazywał:)
adamek1.jpgDSC00541.jpg

Ostatnia edycja:
fiskusek Normalnie nie moge sie napatrzeć Jaki On jest śliczny!!!
Lolkak:szok:co za wiedzma:dry:
lenka drazni mnie takie cos...wogole te baby starsze to jakies z kosmosu sa...

My juz po kapieli dla mamusi relaks tatus z dzieckiem ( w koncu po cos wzial opieke)
A ja bylam dzis na chwile w pracy i sie tylko zdenewowalam bo nie chcialam dzis zastapic takiej baby ze wzgledu an Ami bo chora a ta z tekstem oczywiscie nie do mnie ale ze co to ja za pracownik jestem,ze poczatki pracy a robic mi sie nie chce:angry:juz ja opierniczylam w czwartek za to a ta wczoraj znowu gadke zaczela. Jestem na okresie probnym jak mi nie przedluzy umowy to chyba jej nakopie!!!!:crazy::crazy:odwalam za babe cala robote a ta jeszcze tak potrafi powiedzic no kurna!!!az sie poryczalam jak dojechalam do domu:-(

Lenka śliczny jest Adaś a uśmiech ma czarujący:-) Fajnie mu w takich kr. włoskach:tak:
Gosia no niezłe babsko.. Oby Ci jednak przedłużyli umowę. Zdrówka dla Ami;*

Lenka ale Adaś kozacko wygląda w tej czapce. Miałam ja odstawiać jak skończy rok;-) ale wolę teraz tego nie robić. W końcu sezon jesienno zimowy to choróbska w powietrzu,więc wolę,żeby piła dalej:tak: Teraz już mniej jest przywiązana,zasypia już sama a nie tak jak czasem tylko i wyłącznie z cycem ;-)

Gosia skądś to znam:dry: U mnie niektórzy mają wielkie ale do tego,że pracuje po 7 godzin a nie 8. Mam takie prawo to korzystam mam w końcu dziecko i wolę mu poświęcić ten czas. W pracy i tak zapierd..am jak mały samochodzik

reklama
Dzieki dziewczyny za pomysly:-) biedronke mam przed blokiem praktycznie to zobacze co to za zabawki,jutro jeszcze do tesco i reala podjade i zobacze bo tez juz jest duzo. Wiadomo,ze jak bedzie drozsza a fajna to sie kupi,podalam cene wyjsciowa bo sie nie orientuje jeszcze ile kosztuja takie zabawki,ja poki co to jedynie w temacie gryzakow ,grzechotkek itp:-D
Lenka slicznego masz synka;-)
Lolkak nie przejmuj sie jakas durna baba,glupoty gada, mleko sie dostosowuje do wieku dziecka i jego potrzeb,dzieki temu Maja bedzie zdrowa:tak: mi tez bardzo zalezy,zeby przekarmic zime:) a najlepiej jeszcze przez wiosne
fikusek1988 no zdjecia swietne:-D fryzurke ma obledna:-D

Adas pocycal troche jeszcze przed chwila,a ja lece sie pouczyc poki spi:-D a potem spac:tak:
Milego wieczoru:-)

Do góry