reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anula burzowata chyba miała na mysli że 50 zł na prezent na 2 latka ;-)
a nie na zrobienie sukienki :-)

kamaaa ja też znam dziewczynkę co nawija bardzo wyraźnie i jak miała 2 latka to bardzo poważnie mówiła i dokładnie lepiej niż Vi
ale tak mówię że moja bardzo duzo gada i tylko niektóre słowa sobie skraca ;-) po swojemu :-p

ale źle się czuję :-( masakra...

burzowata zaraz poszukam czegoś i podam Ci linki

reklama
Z tymi 50 zl to mi chodzilo o zabawke dla chrzesnicy :-) a nie o sukienke,bo tu to wiem,ze ponizej 100 to nie da rady:tak:

Wlasnie wrocilismy z hurtowni,nowe uspokajacze zakupione:-D zadnej maty fajnej nie znalazlam,jedyna taka naprawde fajna to za prawie 200 zl a tyle to trocheza duzo:baffled:

Moj Adas tez sie straasznie slini,a sliniak nic nie daje bo przesiaka:baffled: i go przebieram bo 5 razy dziennie:dry:

witam Was Kobietki
biggrin.gif
U nas bardzo ciepło, 16 stopni
biggrin.gif
Dół posprzątany, łazienka na górze też, zostało naszą sypialnię wysprzątać, pokój Martynki i nasz gościnny
biggrin.gif
Eh nie chce mi się
p.gif
Miałam dziś po dżinsy jechać, ale J. zapuścił focha a ja nie będę jechała gdzieś z kimś kto z litości mnie gdzieś zawiezie. Też mi coś
dry.gif
Wolę sobie w pon. po pracy podjechać na miasto
yes2.gif

ViKamcia spora ta Twoja Vi. Syn przyjaciółki ma prawie 2.5 roczku i zaczął teraz nosić ubranka na 104cm:-p
Liza wyślij mi mailem kawałek ciasta:-D
Agoosia sto latek, dużo zdrówka i pociechy ze Skarbków:-) I mogłabyś się tu zjawić wreszcie:-p:-p
Kaamaa oo moja córa to raczej prędko dorosłego łóżka nie dostanie przez te jej ciągłe akrobacje. Nieraz ma nogi w górze na szczebelkach czy śpi na szer. łóżeczka:-p Na pewno by spadła z łóżeczka dorosłego nawet jakby miał nie wiadomo jakie zabezp.:-D

Vegas ona chyba taka po tatusiu :-p jak się urodziła
miała kjuż 59 cm to się nie ma co dziswić ze rośnie :-p Emma też duża :sorry: przy porodzie 57cm i tez po tatusiu..
ja mam tylko nadzieję tak przy 167 się zatrzymają :-) i nie przerosną mamusi :-p bo nie chce żeby były jakieś mega wyokie:/

burzowata znalazłam coś takiego:
Puzzle Baby Disney Kubuś Miki Bob! Trefl Wrocław (1905565823) - Aukcje internetowe Allegro
ODKURZACZ NA BATERIE +ZESTAW SPRZATACZKI (1893658497) - Aukcje internetowe Allegro
RÓŻOWY kotkowy domek + akcesoria + koty od RAMIZ (1876496515) - Aukcje internetowe Allegro
KUCHNIA, ŚWIECĄCY I GRAJĄCY PIEKARNIK I PALNIKI !! (1892433694) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/zestaw-organy-z-mikrofonem-lusterko-bb86c-wawa-i1905295819.html

http://allegro.pl/autko-garbus-zdalnie-sterowane-dla-dziewczynek-i1909439912.html
poza tym np moja córka uwielbia zwierzątka , koniki pony , klocki układać albo Elmo lubi , lub też lalki barbie :-) mozesz do tego autka lalke dokupić i bedzie git :-p

Ostatnia edycja:
Kamcia heheh a ja mysle i tak po zyciu widze ze dzieci ze wzrostem są zawsze wyzsze od mamusi i tak pomiedzy tatusiem, badz i wzrost taty :tak: no ale róznie bywa ;-)
Ja dzis zmierzylam Mikołaja i ma 86cm :szok: własnie tak myslałam ze cos podskoczyl z wzrostem, ale waga ta sama ciagle 11,6kg ;P Daniel to samo podskoczyl na 102cm:) a Hania w miejscu stoi -110cm :-)
Vegas łap - <ciastoooo leciiiii> :-D

Ale fajnie tak lenić sie :happy:

Liza o kurcze to nieźle Ci Mikuś rośnie:-) Moja to chyba będzie najmniejszym dzieckiem na forum:-D

my też się już lenimy, wreszcie porządku z głowy. Mała pospała tylko godzinkę za dnia, więc ciężko się robiło. Teraz odciskuje buziaczki, pomalowała się szminką i zadowolona:-D

Hej laski :-)

Mój pierwszy post trafił oczywiście w kosmos:-D,bo na forum jakimś cudem go nie ma:-D

U mnie też dziś ładna pogoda była,więc jak najwięcej starałam się z Majką siedzieć na dworze. Zaliczyłyśmy spacer do parku, plac zabaw, glinki i karmienie kaczek ;-) Tyle się działo :-D
JEdna babka mnie wnerwiła na placu zabaw. Przyczepiła się,że karmię Majkę piersią.

Burzowata od poniedziałku w Biedronce będzie dużo zabawek dla dzieci. Czekam tylko na wypłatę i lecę na zakupy :-D

reklama
Do góry