reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lolkak- skąd wiesz,ze w biedronce bedą jakieś zabawki? Sprawdzałam oferte i nic nie widze. Co tam będzie?

A co do babki to jakaś głupia, może lepiej jakbyś piwo piła na ławce. U nas wieczorami właśnie takie towarzystwo na placu zabaw.
A dzis mi jakaś baba Adasia wystraszyła. Szedł sobie koło mnie,ale nie za rączke. Zawsze tak chodzi i ładnie się słucha. No mówie mu stój ,bo za chwile bedzie ulica. On dopiero po chwili usłyszał i się zatrzymał. A babka(niby dobrze chciała) i go za rączke złapała i do mnie przyprowadziła. Powiedziała,ze niech trzyma i słucha mamy,bo jak nie to ona go moze wezmie. Nic nie powiedziałam i idziemy za rękę. Troszke sie oddaliła, z półtorej minuty pozniej Adaś zaczął ryczeć. Tak go wystraszyła. Nie mam z nim problemów,by się słuchał. Ne potrzebnie czasem ludzie sie wtrącają. On był naprawde wystraszony.

Lenka byłam dzis w Biedce i wzięłam do domu Katalog Świąteczny "więcej marzeń"
Dla Adasia to pewnie będą klocki, ciężarówki Wader, są koniki na biegunach, kuchnie dla dziewczynek, lalka bobas z akcesoriami, zabawki dla niemowląt, do kąpieli a nawet laptop za 1200;-)

A ta baba walnęła tekst, ze jak ja moge tak krzywdzic dziecko karmiac ja jeszcze piersia. Ja bylam w szoku i wydusilam z siebie tylko slucham? A ta dalej,ze powinnam byc szczesliwa, ze dziecka nie zaglodzilam,bo przeciez mleko to jest jak woda,ze dziecko sie przez to nie bedzie prawidlowo rozwijac ble ble ble

Nie dziwię się,że Adaś się przestraszył:no: W końcu dzieci najbardziej boją się oderwania od rodziców a ta przecież mówiła,że go zabierze.:no: Majce też się chciało płakać,ale jakoś cyc ją udobruchał ;-)

Fikusek, ale ten Twój Synalek ma włosiska:-D fajniutki jest, będzie przystojniakiem:tak: buziaczki z okazji miesięcznicy:-) Moja już za 2 dni ma skończone 23 miesiące a potem świętujemy 2 latka:-)

Lolkak o kurcze pierwszy raz się spotykam z kimś kto uważa, że mleko matki jest nie fajne:-D

Lolkak-Dzięki za tytuł, już mam tą oferte.
Heh a babą się nie przejmuj. Ja ci tam zazdroszcze tego karmienia:) Przy drugim(jeśli będzie) to się postaram karmić dłuzej. A ty kiedy zamierzasz odstawić od cycusia? Majka chyba mocno przywiązana do piersi?,tak wnioskuje.

edit. oj dla Adasika to nie za bardzo w biedronie coś będzie. No chyba,ze klocki.

Fikusek- Alanek przystojniaczek, a jakie włoski długie,prawdziwy słodziak. Mój Adasik właśnie pozbył się włosków i wygląda jak żołnierzyk.

Wkleje wam go ,bo dawno się nie pokazywał:)
adamek1.jpgDSC00541.jpg

Ostatnia edycja:
fiskusek Normalnie nie moge sie napatrzeć Jaki On jest śliczny!!!
Lolkak:szok:co za wiedzma:dry:
lenka drazni mnie takie cos...wogole te baby starsze to jakies z kosmosu sa...

My juz po kapieli dla mamusi relaks tatus z dzieckiem ( w koncu po cos wzial opieke)
A ja bylam dzis na chwile w pracy i sie tylko zdenewowalam bo nie chcialam dzis zastapic takiej baby ze wzgledu an Ami bo chora a ta z tekstem oczywiscie nie do mnie ale ze co to ja za pracownik jestem,ze poczatki pracy a robic mi sie nie chce:angry:juz ja opierniczylam w czwartek za to a ta wczoraj znowu gadke zaczela. Jestem na okresie probnym jak mi nie przedluzy umowy to chyba jej nakopie!!!!:crazy::crazy:odwalam za babe cala robote a ta jeszcze tak potrafi powiedzic no kurna!!!az sie poryczalam jak dojechalam do domu:-(

Lenka śliczny jest Adaś a uśmiech ma czarujący:-) Fajnie mu w takich kr. włoskach:tak:
Gosia no niezłe babsko.. Oby Ci jednak przedłużyli umowę. Zdrówka dla Ami;*

Lenka ale Adaś kozacko wygląda w tej czapce. Miałam ja odstawiać jak skończy rok;-) ale wolę teraz tego nie robić. W końcu sezon jesienno zimowy to choróbska w powietrzu,więc wolę,żeby piła dalej:tak: Teraz już mniej jest przywiązana,zasypia już sama a nie tak jak czasem tylko i wyłącznie z cycem ;-)

Gosia skądś to znam:dry: U mnie niektórzy mają wielkie ale do tego,że pracuje po 7 godzin a nie 8. Mam takie prawo to korzystam mam w końcu dziecko i wolę mu poświęcić ten czas. W pracy i tak zapierd..am jak mały samochodzik

reklama
Dzieki dziewczyny za pomysly:-) biedronke mam przed blokiem praktycznie to zobacze co to za zabawki,jutro jeszcze do tesco i reala podjade i zobacze bo tez juz jest duzo. Wiadomo,ze jak bedzie drozsza a fajna to sie kupi,podalam cene wyjsciowa bo sie nie orientuje jeszcze ile kosztuja takie zabawki,ja poki co to jedynie w temacie gryzakow ,grzechotkek itp:-D
Lenka slicznego masz synka;-)
Lolkak nie przejmuj sie jakas durna baba,glupoty gada, mleko sie dostosowuje do wieku dziecka i jego potrzeb,dzieki temu Maja bedzie zdrowa:tak: mi tez bardzo zalezy,zeby przekarmic zime:) a najlepiej jeszcze przez wiosne
fikusek1988 no zdjecia swietne:-D fryzurke ma obledna:-D

Adas pocycal troche jeszcze przed chwila,a ja lece sie pouczyc poki spi:-D a potem spac:tak:
Milego wieczoru:-)

Do góry