Witam!
U nas bez zmian marudzenie przy drugim zabku takie ze oszalec mozna tak jak u Konwalianki ciagle sie budzi, placze, nerwowo gryzie raczki. Mylalam ze bedzie w miare jak z pierwszym a tu guzik...
Maly teraz dostaje jablko i sok z jablka, nie meczy sie z kupa i co najlpesze zawsze robil jedna a dzis juz 3 byly
Wczoraj moja siostra nocowala u nas oddalam jej ubranka wszystkie do 68 czesc tylko zostala dobra tak juz tylko 74, a ja nie mam gdzie tego trzymac a i zalatwilam malemu kurke ze wsi i krolika, marchewka tez ma byc, ziemniaki juz mam
A i maly co ranek masakruje mi twarz, gdy rano lezy ze mna, sciska raczke i bije mnie z calej sily w twarz gdy jeszcze spie, czasami nawet szczypie
Lolkak, ciekawe skad babka wziela te wiadaomosci?brak slow...a niuna cudo, napatrzec sie nie moge;-)
Fikusek, Alanek jest sliczny
ja karmilam 2 mies bo stracilam pokarm,poradnia nic nie pomogla...
Burzowata sory cos nakrecilam
ja na gwiazke musze kupic 2 prezenty dla dziewczynek w wieku 3 lat, najlepsze jest to ze mieszkaja w jendej miejsowosci i kiedys bede miala 2 komunie jednego dnia
Lenka Twoj synek tez sliczny, ja chcialam swojego tak nazwac
ja chcialam Maciej, Adam albo Dominik a moj Ł Szymon a to imie dla mnie jest okropne
wiec poszlismy na kompromis i jest Bartosz
Out, udanych chrzcin
ja naszczesie mam to za soba