reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kaamaa to twoja bratanica jak moja Hania, tez od poczatku ładnie mówiła i do tej pory tak jest :-)
Ja nie miałam studniówki i oooo! ;-)

Agosia sto lat :-)

Naczynia pomyłam, posciel wyniosłam niech sie wietrzy i tyle ;-) kolo 10 wyjdziemy choc na dworku chlodno jest... wiaterek chlodny, rekawiczki dzieciakom zaloze bo wiem ze beda narzekan na raczki, zmarźluchy :-D maja to po mamie ;-) ja w zime tez zawsze marzne ;P

Vegas ja sie na tym jeszcze nie znam,narazie wiem co lubia dzieci do 6 miesiecy:-D
ViKamcia ja nie chce zeby ta kiecka byla do ziemi czy cos,tak przed kolana gdzies,zebytylka nie bylo widac:-pteraz to krotkie sukienki sie nosi,jak widzialam plyte ze studniowki sprzed2 latto chyba ze 2 mialy dlugie:tak: hmm chcialabym sie zmiescic tak w 50 zl jak sie uda

Witam!
U nas piekna pogoda gdy Ł wroci pojdzie zmalym na spacer a ja wezme sie za pranie, sprztanie, gotowanie itd:wściekła/y:Maly marudzi strasznie przez 2 zabka wyjsc nie moze,w nocy sie budzil i na dobre wstal 5.30 pierwszy raz w jego zyciu wiec nie jest zle:-D
Burzowata nie sadze zebys w 50 zl sie wyrobila, u nas krawcowa bierze wiecej od mojej siostry tyle wziela bo po znajomosci tak za 100 szyje a material troche kosztuje, tam chyba masz tez koronke a ta jest droga...mojej siostrze wyszla jakies 150 zl
Mloda nie pomoge, nie biore tabletek
Kama moja chrzesnica w wieku 2 lat wszytski ladnie mowila teraz ma 3 i wysluchac jej sie nie da:-Da kombinezon moze i dobrze ze wiekszy ja tez mam troche wieksze;-)
Liza zazdrosze, nie masz dzis roboty;-)

Burzowata ja też wątpię że wyrobisz się w 50zł samego materiału za tyle nie kupisz :no: a szycie to też droga sprawa.

Anula jak Julka była jeszcze "leżąca" to też miała luźniejsze a teraz gdy biega upada, lepszy byłby dopasowany, no trudno musi być jak jest, przemęczymy się tą zimę i na następną będzie jak znalazł :-)

Zostało mi jeszcze odkurzyć ale to już jak zołza wstanie i uciekamy na podwórko, bo znowu słoneczko króluje u Nas ;-)

Kama faktycznie, nie pomyslalam o tym:-Dprzynajmniej kolejna zime masz z glowy:-D
Moj spi ale niespokojnie, myslalam ze z kolejnymi zebami jest latwiej a tu guzik:angry: noc musialam dac nurofen

Anula oj zabki.... my do dzis przezywamy kazdego, i widac ze idą bomlody w dzien marudny i slina leci mu jak.... :dry:

My własnie z dworku wrócilismy, Miki dostał butle i chyba zasnol od razu bo cisza w pokoju ;-)
A ja pojde zaraz przygotuje barszcz bialy do odgrzania ;-)
ciasto wyszlo super, dawno go nie jadłam ehhh pychota :-)

Liza u nas to samo slini sie strasznie, ciagle ze sliniakiem jest bo ubran by mi zabraklo. No nic jeden wyszed bez bolu to nie jest tak zle a i ten juz prawie na wierzchu:-D
Ja dzis robie pomidorowa a ze slodkiego to tylko wafle z krowka w nosie mam to bo sterta prania czeka:angry:

reklama
Do góry