reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie:) my juz od 30 minut na nogach:) zaraz na sniadanie idziemy:)

Kasiek nie studiuje wcale,ale mysle ze w lublinioe mozna by bylo sie kiedys spotkac:) ja mam 40 minut do lublina:) jeszcze Anula sie dolaczy jak z chelma jest to ma tez blisko:-)

reklama
Witam, u nas noc standaradowa jedzonko po 1 i po 4 a o 7 pobudka, nie mam co narzekac;-)dzis ciag dalszy biegania po mioescie musze kupic jeszcze kilka rzeczy i zaczac sprzatac-mam w planach mycie okien, mebli, zmiane firanki reszta jutro;-)
Fikusek ja z checia;-)
Milego dnia:-)

Helloł

My dzisiaj pobudka 7:10 :tak: no i miła niespodzianka na początek dnia....@ :dry:a miała przyleźć dopiero jutro.

Dzisiaj Julka biega w samych majteczkach mam nadzieję że nie zaleje mi całego domu :-D

Idę ogarniać burdel J ma dzisiaj wcześniej skończyć to przejedziemy się połazić po galeriach :-)

Hej.
u mnie noc przespana. z resztą jaka ma być z takimi dużymi dziećmi :-D

Femme no to czekamy na efekty wizyty u fryzjera.
Gosdia się dziecko przytula a nie pierniczkiem karmi :-D:-D:-D
Anula A może wstawisz jakieś zdjęcia?żebyśmy wiedziały jak wyglądasz.
Liza TO masz prze****e z tymi myszami. u mnie na razie nalotu nie ma, ale to głównie przez to ze pilnujemy żeby drzwi nie były otwarte.
KasiaF ja tam nie boje się że S się przyzwyczai. on powiedział że będzie mnie sadzał za kierownice kiedy tylko będzie taka potrzeba bo znamy kilka osób które zrobiły prawko a jeżdżą raz na ruski rok. no a ja zrekompensować się muszę bo na jaką imprezę byśmy nie jechali to on nawet kielicha wypić nie mógł. a ty miałaś dzień przede mną jeden dzień egzamin chyba co nie? szybko odebrałaś prawko, ja dzisiaj po południu będę dzwonić i się dowiadywać i jutro dopiero bym odebrała.
Młoda Oby szybko te ząbki wyszły.

Kurde lenia mam jak nie wiem a o 9 Nina musi być już w przedszkolu bo najlepsze zajęcia są rano
sorry2.gif
a tak lubimy sobie do 11leniuchować
p.gif
no nic czas się zbierać ...
unhappy.gif
a później na spotkanie przewodniczących wyborów parlamentarnych (jestem przewodniczącym komisji :cwaniak:
p.gif
p.gif
zawsze to 200zł wpadnie
biggrin.gif
) a potem może go Gdańska się wybierzemy obejrzeć płytki panele i farby do mieszkania :--)bo u nas nic nie ma
dry.gif
no nic zbieram się
p.gif

Kurde mało czasu mam na odpisanie więc wybaczcie jak kogoś pominę :-p

KAAMAA- lepiej @ niż jej brak hehe :-p

FIKUSEK - my niedawno byłyśmy póki co bez zmian musiałam szkła zmienić teraz ma prawie +7 na oczkach a grube jak cholera :dry: ja takie plastikowe fajne mam na oku ale to na wiosnę jak mi znowu zmienią szkła :dry: Widzę do PL wróciłaś się pozmieniało trochę u Ciebie :-p

ANULA - wow 10cm ja mam te włosy już popalone ale nie pozwalam ruszyć kocham swoje długie włosy całe życie krótkie miałam i teraz nie mogę się rozstać z dłuższymi :-p

KASIEK88KASIEK - takie znamiona są upierdliwe pewnie tak od 5 roku życia Nina ma naczyniaka na nosku na szczęście delikatnego no ale nie chciała bym z czymś takim chodzić więc jak się nie wchłonie to trzeba będzie usuwać zanim do szkoły pójdzie :dry: takie torty od domowych kucharek są najlepsze mmm aż mam ochotę na szczęście ja z moją małą też niedługo będziemy miały urodziny :-p

Witajcie!:-)
Po dłuższej nieobecności :-) Postaram się być na bieżąco, choc pracy mam od groma, ale cóż takie uroki własnej firmy :sorry:

Witam nowe i stare mamuśki ;-)

Liza masakra z tymi myszami... współcue Ci, ja walczę z kupą pająków:dry:

Helloł

My dzisiaj pobudka 7:10 :tak: no i miła niespodzianka na początek dnia....@ :dry:a miała przyleźć dopiero jutro.

Dzisiaj Julka biega w samych majteczkach mam nadzieję że nie zaleje mi całego domu :-D
Ja bym się cieszyła jakby przyszła szybciej, a nie później ;-) i trzymam kciuki za Julkę, żeby obyło się bez kałuży ;-)
Elwirka biedna Oliwka, moze to na ząbki? :-( mam nadzieję, że to jednorazowy tak iprzypadek :tak:
Anulka jeszcze się Bartuś przywyczai do innych osób, tylko częściej wychodź, a z czasem to minie :tak:
Ewii spóżnione gratulacje zdanego prawa jazdy ;-)

a ja zaliczyłam super pobudkę, obudził mnie smrodek dochodzący z łóżeczka, a w łóżeczku moje dziecko usmarowane kupą :dry:

edit.
jeszcze Ciebie femme pominęłam ;-) Witaj ;-)No to super masz z tymi wyborami :-) u mnie to zawsze poobstawiane po znajomości :-p Chciałabym żeby mój Kuba tak pałał chęcia do przedszkola :-)

Ostatnia edycja:
femme a ja bylam za granica?:d nie:-D byynajmniej nie teraz,chyba ci sie cos pomylilo:-)

zebralismy sie z mlodym na spacer,wiec idziemy,od razu pojde do laryngologa sie zapisac bo dr dala mi kartke ze na tego i tego dnia mam przyjsc:)

Patisia, Femme a ja bym wolała żeby w ogóle nie przyszła :-D w tym miesiącu mam pewność że nie byłoby z tego żadnych nie pożądanych konsekwencji ;-)

Femme czyli wada się zmniejsza? o fajnie Ci się udało z tymi wyborami, u mnie podobnie jak u Patisi tylko z "rezerwacją" :dry:.

Patisia ooo to Ci mały ładną pobudkę "zmalował" :szok:

kasiek, super zdjęcia z wyjazdu !!:-)
Anula1989, witaj :)
UMCS, ale w Lublinie ?
Ewi, i jak z prawkiem dzisiaj ?
i życzę powodzenia w dzidziusiowych planach :)
Liza, i jak u dentysty ?
obyś szybko myszek się pozbyła...
Femme fatal, ogólnie dobrze się czuję... infekcję dróg moczowych już pożegnałam, ale cały czas jestem na Urinalu i globulkach
by już nic nie załapać... trochę mnie skurcze męczą... no i się ciężko zrobiło... gorzej jest wstać, przekręcić się
jak się ogarnę, to zrobię zdjęcie swojego bębenka :-)
w brzusiu siedzi chłopaczek, najprawdopodobniej Oliwier :)
ja w grudniu w tamtym roku ściągałam kolor z włosów, jestem naturalną blondynką a zamanił mi się czarny... co się okazało totalną klapą... dobrze że udało mi się jeszcze przed ciążą wrócić do blondu... :)
Gosdia, ja mam ciotkę która jest nauczycielką... i np. jeśli ma problem z dzieckiem jakimś to zagląda właśnie do tego co rodzice tam w ankiecie napisali i już wie w czym może być problem... z tym że czasami problem tkwi w szkole... ale nauczyciele tego nie widzą.
Młoda, oby szybko ząbek się pokazał i nie męczył małego.

Fikusek, i ja się dołączam :-):-)

reklama
Witam i ja! Melduje ze nadrobiłam:D

KasiaF Gratuluje prawka teraz pewnie możesz dumnie jeździć:)
Fikusek femme spokojnie wasze maluchy sa jeszcze małe i takie wady da sie skorygować.:-)
Mariolciaa Czekamy na fotki brzusia

My dziś mamy katarek, to znaczy Kacper ma i oczywiscie świat mu sie zawalił.... gorzej niz z goraczką normalnie

Do góry