reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme no zawsze to jakaś kaska z tych wyborów, choć jeden pozytyw dla co niektórych z nich jest :-D
Patisia hej, dawno Cię nie było u nas. no to niezłą tę pobudkę miałaś.
Mariolcia Ja zamierzam dopiero po południu dzwonić, pod koniec pracy urzędu. ale na stronce nie ma jeszcze nic.
Agmnieszka najprostszy sposób to test lub beta. ale tak jak umi pisała, po porodzie miesiączki niekoniecznie występują regularnie, ja miałam nawet dwa miesiące przerwy, prawie trzy między okresem. też myślałam ze jestem w ciąży, po ginekologicznym badaniu też ginekolog myślał że w ciąży jestem, ale dopiero usg wykazało że nie.

reklama
Hejka... Pospaliśmy do 10.15... plecy mnie bolą, ucho mnie boli (albo ząb, nie wiem dziwnie tak jakoś), @ też męczy... dobrze że młody nie marudzi zbytnio, bo wczoraj był okropny...

EWI ja dzwoniłam już po tygodniu się dowiadywac, bo jak dobrze trafisz z egzaminem to ci się prawko może na szybszą ture załapac, bo oni do starostwa 2razy w tyg przesyłają... A i na strące tej co ci przesyłałam, jeszcze tego samego dnia się pojawiła informacja że jest, tak więc tam może luknij, bo to nie starostwo uaktualnia. Ja egzamin miałam 12.09
UMI współczuje katarku, mój na szczęście jakoś znosi fride,... no i szybkiego powrotu do zdrowia dla Kacperka
AGNIESZKA spokojnie nie stresuj się tak od razu, bo regularne miesiączki tak naprawde mogą ci już nie wrócic... ja miałam zawswze jak w zegarku, nawet z godziną, po kacprze nie ma żadnej regularności, co miesiąc inaczej (tak po 3dni różnicy), w zeszłym miesiącu to już wogóle tak mi się spóżniała że już szłam po test, ale dostałam... A Kacper ma już 3 lata więc nie licze że mi kiedyś kalendarzyk wróci... No i jeszcze mi się zmieniło że kiedyś ich nie odczówałam, teraz jest masakra... Nawet M przedwczoraj jak mnie zobaczył to się przeraził a wczoraj @...
KAMA oj począdki, masakra też nie mam weny, zaraz muszę do teściowej podskoczyc to mi się troche oddali :)

Dobra laski, lece pranie wstawic, ogarnąc się i jade do niej, a potem walka z bałaganem :(

Mariolcia super:) to calkiem spore gono sie nas zrobi:)

femme hehe to zes mnie z pl wykopala:D bylam kiedys w anglii ,teraz jestem tu ale byc moze jeszcze wyjdade za jakis czas. Szczerze to jak bym mogla to jutro bym juz wyjechala:)

umi wlasnie wiem ze wadu sie koryguje najlepiej jeszcze wlasnie dzieciom,takze kupilam te okularki bo wole teraz juz walczyc z tym niz pozniej. A jak Kacperek? jak z refluxem?
maly mi spi i chyba ja sie poloze bo jakos z sil opadlam

Obiecana fotka bębenka :-)

Bez

fikusek Kacper w maju był oszczykiwany i puki co zaczyna coś ruszać, tzn zlikwidowane zostały zastoje. No i teraz pozostaje czekać, bo młody rosnie a to tez wiele daje. Ostatnia diagnoza była typu " Do starości sie tego pozbedzie" czyt do 18 roku życia. Tak wiec jeszcze tylko 15,5 roku:). Ja miałam wade wzroku ujawniona w 10 roku zycia w sumie mała wada ale chodziłam na ćwiczenia i po wadzie nie ma sladu i Alanek tez spokojnie wyjdzie z tej wady. No moze teraz komputer mi daje do wiwatu bo 8 h przy nim robi swoje, ale pracy na razie zmieniac nie zamierzam
KasiaF sypiesz sie kobieto wszystko cie boli wspólczuje i zycze zeby @ szybko poszła
Ewi a ja myslałam ze to prawko juz bedziesz miała

fikusek, no właśnie gin ostatnio nie robił USG, i nie znamy ani wagi ani wzrostu dziecka...
a chciałabym wiedzieć... czy będzie duży czy raczej mały...:-)

Hejka no do Was to o 6 rano trzeba wstawać szybko ogarniałam żeby nie mieć dużo a tu znowu 3 strony:p

Anula to spoko ja sobie zrobiłam półroczną przerwę ale jak Domi była mała to dziobałam dziennie teraz już magisterkę zaocznie zrobię bo mi się po prostu nie chce:)

Elwirka pewnie zęby;/

Fikusek
bardzo chętnie będę na weekendy teraz jeździła do szkoły super by było:)

Famma
nie wiem jak to będzie w przyszłości pewnie że chciała bym mieś dziecko bez "skazy" jak się urodziła to lekarze mówili że dermatolodzy mają na to sposoby wątpię w to powiedzieli pewnie żeby mnie uspokoić pożyjemy zobaczymy. Owocnego wybierania płytek fajnie wam się trafiło:)

Patisa
witaj:)

Kama też mi niespodzianka:) heheh na dobry początek dnia:)

Mariolcia
już nie długo i będziesz brzdąca tulić ile wlezie końcówka najgorsza:) śliczny domek dla Oliwierka A widzisz mówiłam już Ci że miałam to samo z drogami moczowymi dobrze że to wyleczyłaś w porę bo potem miałabyś problemy z małym jak ja;/

Umi
zdrówka dla Kacperka:)

Agnieszka
z tym @ nie świruj ja teraz też świrowałam bo też gumki używamy i nigdy nie było takiej sytuacji że mogłaby być ciąża wczoraj zrobiłam test czekam na wyniki patrze a tu @

lolkak
u mnie to samo każe siadać mi na podłodze mogę pisać na kompie ale muszę obok niej ma genialną zabawkę książkę na magnesowe ubranka i ubiera dzieci godzinami i mam jej pomagać:)

Ewi
doczekasz się prawka już nie długo:)

KasiaF
to dzisiaj widzę wszelkie nieszczęścia na Cibie spadły?? Biedactwo:)

Ufff przebrnęłam przez Was ale piszecie:) Zupa ugotowana dziś mega jarzynowa:0 Jutro wyjazd do Lublina na audiencje u dziekana i pewnie jestem na studiach::) C wróciła od samochodu i kombinuje co by tu dziś zrobić:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam ;)

Ale tutaj gwarno się robi jak na straganie. Nie przeczytałam wszystkiego.

Femme, to chyba jedyna dobra strona tych wyborów, że można coś zarobić.
Anula, udanych zakupów i szybkiego sprzątania.
Kama, miłego latania po galeriach
Liza, jak tam u dentysty?
Agniieszka, tylko spokojnie nie denerwuj się bbo stres też opóźnia.

Już się pogubiłam i nie wiem co odpisać ;/. Chyba mnie jakaś depresja jesienna sięga.
Jak mi się uda to zajrzę później...

Do góry