Anula1989
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za mile przyjecie postaram sie czesto udzielac,jesli maly mi da bo jest strasznie wymagajacy do tego maruzi bo wychodzi mu zabek, strasznie sie dziwilam ze tak szybko ale nasza pani doktor mowila ze sie zdarza i moze to potrwac nawet 2 mies
dopiero wieczorem udalo mi sie zrobic pranie bo caly dzien biegalam za ubrankiem na chrzest bo mamy w sobote a teraz walczylam z malym bo bo byl tak zmeczony ze nie mogl zasnac:-(
Gosia, tak mam 22 lata w tym roku skonczylam studia pedagogike opiekunczo wychowawcza ale jeszcze czekam na obrone bo mialam zagrozona ciaze i nie dalam rady ale mam czas na mgr wybieram sie za rok
Femme,no to mamy dzis dzien fryzjera ja taz bylam a wlasciwie fryzjerka u mnie:-)scielam wlosy-az 10 cm i tez mysle o dekoloryzacji
Jutro zaczynam mega porzadki bo wszystkiego na raz nie dam rady...
Tak patrze i czyzbym ja miala najmlodszego szkaraba?;-)

Gosia, tak mam 22 lata w tym roku skonczylam studia pedagogike opiekunczo wychowawcza ale jeszcze czekam na obrone bo mialam zagrozona ciaze i nie dalam rady ale mam czas na mgr wybieram sie za rok
Femme,no to mamy dzis dzien fryzjera ja taz bylam a wlasciwie fryzjerka u mnie:-)scielam wlosy-az 10 cm i tez mysle o dekoloryzacji

Jutro zaczynam mega porzadki bo wszystkiego na raz nie dam rady...
Tak patrze i czyzbym ja miala najmlodszego szkaraba?;-)