reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki dziewczyny za mile przyjecie postaram sie czesto udzielac,jesli maly mi da bo jest strasznie wymagajacy do tego maruzi bo wychodzi mu zabek, strasznie sie dziwilam ze tak szybko ale nasza pani doktor mowila ze sie zdarza i moze to potrwac nawet 2 mies:szok:dopiero wieczorem udalo mi sie zrobic pranie bo caly dzien biegalam za ubrankiem na chrzest bo mamy w sobote a teraz walczylam z malym bo bo byl tak zmeczony ze nie mogl zasnac:-(
Gosia, tak mam 22 lata w tym roku skonczylam studia pedagogike opiekunczo wychowawcza ale jeszcze czekam na obrone bo mialam zagrozona ciaze i nie dalam rady ale mam czas na mgr wybieram sie za rok
Femme,no to mamy dzis dzien fryzjera ja taz bylam a wlasciwie fryzjerka u mnie:-)scielam wlosy-az 10 cm i tez mysle o dekoloryzacji:tak:
Jutro zaczynam mega porzadki bo wszystkiego na raz nie dam rady...
Tak patrze i czyzbym ja miala najmlodszego szkaraba?;-)

reklama
Femme a no jesien przyszla i myszki pchaja sie do domku, jak to na wsi bywa a ja lubie drzwi otwierac i wietrzyc;-) ja juz przywykłam! :D czekamy na fotke :-p
Anula juz ząbek? kurcze szybki ;-) hehehe pisz czesto tak jak dajesz rade ;-)
no chyba ty masz ajmlodszego szkraba, reszta jeszcze w brzuszkach siedzi :D

Liza, a mi się pająki ogrodowe pchają do domu te takie wielkie czarne. Też lubię drzwi otwierać to włażą... Ale chyba wolałabym myszkę.
Anula, witaj, żeby te ząbki tylko łagodnie szły ;)

A chciałam spytać, czy któras z was była kiedyś z dzieckiem na zajęciach na basenie dla niemowląt? Bo chcę Zosię do takiej szkółki zapisać i nie wiem czy warto ....

Ostatnia edycja:
Fikusek a może studiujesz w Lublinie?? Bo ja od października wracam na magisterkę:)

Anula
witaj napisz coś więcej o sobie jak z tatą Bartusia co robisz oprócz wychowywania i w ogóle:) Tak chyba masz jeszcze najmłodszego chyba że Herbata urodziła bo się nie odzywa ale zaraz Mariolcia do niej dołączy:) Czyżbyś w Lublinie studiowała??

Młoda oj kiedy ja przepisywałam zeszyty w liceum miałam może dwa:)

Ewi
a myślałam że byliście na szalonej 18 bez rodziców:p No niestety taki mój urok z tym @ chyba pójdę po tabletki ale 2 różne brałam i miałam wieczny okres;/ Fajnie że macie takie podejście:)

Gosia
wszyscy tak mówią:) przynajmniej się wymiga:) chociaż moje koleżanki mówią że do mnie:)

Liza
wreszcie dentysta doczekałaś się?? To Ty płodna jesteś jak i ja:) a masz się z tą myszą hehehe

Famme tak w sobotę impreza i dużo gości dobrze że tort zrobi zaprzyjaźniona kucharka za uczesanie włosów przez teściową handel wymienny:) No ma takie brązowe a jak się urodziła to miała taką przepiękną ciemną czekoladę:) Tak urodziła się z taką myszką na policzku na razie jej nie ruszamy bo za mała a jak będzie starsza i będzie jej to przeszkadzało to pomyślimy:) To szalejesz z włosami pokazuj się w tej chwili!!

Gosdia
ona w ogóle grzeczna jest po za domem nawet w kościele nie lata jak większość dzieci i nie wyciera się po podłodze stoi za rączkę albo w wózku jak trzeba klęknąć to klęka i przeżegna się:) To pewnie się strachu najadłaś jak rypnęła;/

Kama chyba każda troszkę za brzuszkiem tęskni:)

Domka śpi byliśmy w domku na wsi skosiłam trawę i przyciełam krzaki które na wjazd właziły wlazłam z teściową na strych bo mówiłam że się tam boje bo jest mrocznie i wyszperałyśmy pamiętniki i dzienniki jej teściowej a C babci która zmarła 5 lat temu teraz siedzi i czyta schowała się przed teście bo tam są takie rzeczy powypisywane ja tylko kawałek przeczytałam trochę straszne coś takiego czytać... Wygoniłam C do kąpieli i ja chyba pójdę:)

A czytajcie znowu było tyle nie pisać;P

Hejka

LIZA zdrówka dla dzieciaczków... Pogoda niby fajna ale niestety same problemy przez nią... Kacper był z kataru wyleczony a po 3 dniach zapalenie ucha... i od środy w domu... Dzisiaj laryngolog kazał do końca tygodnia w domu mu siedziec...
EWI oj z tym byciem kierowcom to też trzeba uważac... co by się chłopy nie przyzwyczaiły
ANULKA witam
MŁODA STO LAT KOCHANA!!!
KASIEK oj to sprzed ilu lat t pamiętniki są?
FEMME witam

Heh... nadrobiłam chyba 6stron i nie pamiętam co miałam odpisac :(
Ja dzisiaj prawko odebrałam... już w piątek było ale nie miałam jak odebrac bo w pracy byłam... Dzisiaj odebraliśmy i od razu pojechaliśmy do mojego taty (M mnie od razu za kólko wepchnął, bo jego siostra ma prawko 2 lata i się dalej boi do centrum miasta wjechac a na niezabudowanym jedzie 40max50/h i on nie chce żebym ja tak miałą) u mijego taty Kacper mógł posiedziec na motorach żużlowych i ma zdjęcia z naszymi żużlowcami... M wypił sobie z moim tatem piwko, najpierw się cykał czy ja się nie wycofam z jazdy 50km ale zapewniłam go że nie to i 2 wypił :) naszczęście Kacper zasnął po drodze to mi nie nadawał nad uchem :)))) ale jeżdrzenie jest gites, jeszcze mi rodzice powiedzieli że mi na prawko dołóża 500zł :) tzn odciągną z pożyczki którą u nich mamy, ale kurcze się cieszę :)))
Teraz mały jeszcze bajke ogląda bo do 19.30 spał w samochodzie jak jechaliśmy, ale zaraz spaciu :)))

gosdia bardzo dużo mówi,ale też gada coś sobie po swojemu ale to chyba wiadome:-p
najlepiej to sie kłoci O Matko rozrabiaka mi rośnie a co najlepsze to ja Jej chyba nie potrafie odmówić czasami....
kamma hehe tez bym tak chciala brzuszek ALE TYLKO NA CHWILECZKĘ!

Moje dzieci juz śpią bo coś się cichooo zrobiło:tak:w końcu...:-)
i teraz chwila dla mnie,wogole jakos zimno mi dzisiaj,mam nadzieje ze nic mnie nie rozbiera

KasiaF a są i z 80 któregoś i 94-95 a i 2003... Eee to kierowca pełną gębą jesteś super że się nie boisz tak trzymaj:)

Zaraz się rozpłaczę akurat mam chwilę i czekają na mnie dwa odcinki chirurgów to się nie chcą buforować bo tyle ludzi;/ łeeeeeeeee

dobry wieczór :-D

normalnie musze sie Wam pochwalic wygrałam na ALLEGRO licytacje bluzy :-D :-D ...
Rafałkowi tez wychodzi ząbek ale nie jeden tylko dwa na raz !. massakra jaki marudny ; /

Kasiek studiowalam w Chelmie a za rok ide na UMCS:tak:tak wiec z Ł nie mamy slubu planujemy gdy on skonczy studia czyli jakies 2 lata, wynajmujemy kawalerke czasami sam jest jak male dziecko ale coz tacy faceci:-Dobecnie oprocz wychowania niunia niczym sie nie zajmuje a i tak czasu brak:tak:yeraz zaczne dorabiac piszac matury zawsze to jakis grosz wpadnie;-)
Gosdia mam nadzieje ze szybko zabki pojda bo ledwo kolki sie skonczyly przyszly zabki-uroki macierzynstwa:-)
Luiza szybko ale podobno niektore dzieci tak maja,juz przekrca sie z plecow na bok pozniej brzuch i tak wedruje po calym lozeczku, chwilke nie moge dejsc od niego...Zdrowka dla dzieciaczkow:tak:
No i jest przekonany tylko do mnie moze siedziec z kazdym abym byla obok, czasami wyje na maisto to wracam biegiem bo placze po pol godz nawet z tata...

reklama
witajcie Oli poszła spać o 21 pierwsza pobudka mega wielka histeria nie można było jej uspokoić jeszcze nigdy tak nie plakała dałam jej przeciwbólowy syrop to się uspokoiła i końcu zasnęła .Ze dwa razy się obudziła i pobudka przed 6.Wczoraj wizyta u dermatologa zaliczona.Kurcze jakoś nie wiem co pisać nie mogę się odnależć
witaj Anulka

Do góry