reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie:) my juz od 30 minut na nogach:) zaraz na sniadanie idziemy:)

Kasiek nie studiuje wcale,ale mysle ze w lublinioe mozna by bylo sie kiedys spotkac:) ja mam 40 minut do lublina:) jeszcze Anula sie dolaczy jak z chelma jest to ma tez blisko:-)

reklama
Witam, u nas noc standaradowa jedzonko po 1 i po 4 a o 7 pobudka, nie mam co narzekac;-)dzis ciag dalszy biegania po mioescie musze kupic jeszcze kilka rzeczy i zaczac sprzatac-mam w planach mycie okien, mebli, zmiane firanki reszta jutro;-)
Fikusek ja z checia;-)
Milego dnia:-)

Helloł

My dzisiaj pobudka 7:10 :tak: no i miła niespodzianka na początek dnia....@ :dry:a miała przyleźć dopiero jutro.

Dzisiaj Julka biega w samych majteczkach mam nadzieję że nie zaleje mi całego domu :-D

Idę ogarniać burdel J ma dzisiaj wcześniej skończyć to przejedziemy się połazić po galeriach :-)

Hej.
u mnie noc przespana. z resztą jaka ma być z takimi dużymi dziećmi :-D

Femme no to czekamy na efekty wizyty u fryzjera.
Gosdia się dziecko przytula a nie pierniczkiem karmi :-D:-D:-D
Anula A może wstawisz jakieś zdjęcia?żebyśmy wiedziały jak wyglądasz.
Liza TO masz prze****e z tymi myszami. u mnie na razie nalotu nie ma, ale to głównie przez to ze pilnujemy żeby drzwi nie były otwarte.
KasiaF ja tam nie boje się że S się przyzwyczai. on powiedział że będzie mnie sadzał za kierownice kiedy tylko będzie taka potrzeba bo znamy kilka osób które zrobiły prawko a jeżdżą raz na ruski rok. no a ja zrekompensować się muszę bo na jaką imprezę byśmy nie jechali to on nawet kielicha wypić nie mógł. a ty miałaś dzień przede mną jeden dzień egzamin chyba co nie? szybko odebrałaś prawko, ja dzisiaj po południu będę dzwonić i się dowiadywać i jutro dopiero bym odebrała.
Młoda Oby szybko te ząbki wyszły.

Kurde lenia mam jak nie wiem a o 9 Nina musi być już w przedszkolu bo najlepsze zajęcia są rano
sorry2.gif
a tak lubimy sobie do 11leniuchować
p.gif
no nic czas się zbierać ...
unhappy.gif
a później na spotkanie przewodniczących wyborów parlamentarnych (jestem przewodniczącym komisji :cwaniak:
p.gif
p.gif
zawsze to 200zł wpadnie
biggrin.gif
) a potem może go Gdańska się wybierzemy obejrzeć płytki panele i farby do mieszkania :--)bo u nas nic nie ma
dry.gif
no nic zbieram się
p.gif

Kurde mało czasu mam na odpisanie więc wybaczcie jak kogoś pominę :-p

KAAMAA- lepiej @ niż jej brak hehe :-p

FIKUSEK - my niedawno byłyśmy póki co bez zmian musiałam szkła zmienić teraz ma prawie +7 na oczkach a grube jak cholera :dry: ja takie plastikowe fajne mam na oku ale to na wiosnę jak mi znowu zmienią szkła :dry: Widzę do PL wróciłaś się pozmieniało trochę u Ciebie :-p

ANULA - wow 10cm ja mam te włosy już popalone ale nie pozwalam ruszyć kocham swoje długie włosy całe życie krótkie miałam i teraz nie mogę się rozstać z dłuższymi :-p

KASIEK88KASIEK - takie znamiona są upierdliwe pewnie tak od 5 roku życia Nina ma naczyniaka na nosku na szczęście delikatnego no ale nie chciała bym z czymś takim chodzić więc jak się nie wchłonie to trzeba będzie usuwać zanim do szkoły pójdzie :dry: takie torty od domowych kucharek są najlepsze mmm aż mam ochotę na szczęście ja z moją małą też niedługo będziemy miały urodziny :-p

Witajcie!:-)
Po dłuższej nieobecności :-) Postaram się być na bieżąco, choc pracy mam od groma, ale cóż takie uroki własnej firmy :sorry:

Witam nowe i stare mamuśki ;-)

Liza masakra z tymi myszami... współcue Ci, ja walczę z kupą pająków:dry:

Helloł

My dzisiaj pobudka 7:10 :tak: no i miła niespodzianka na początek dnia....@ :dry:a miała przyleźć dopiero jutro.

Dzisiaj Julka biega w samych majteczkach mam nadzieję że nie zaleje mi całego domu :-D
Ja bym się cieszyła jakby przyszła szybciej, a nie później ;-) i trzymam kciuki za Julkę, żeby obyło się bez kałuży ;-)
Elwirka biedna Oliwka, moze to na ząbki? :-( mam nadzieję, że to jednorazowy tak iprzypadek :tak:
Anulka jeszcze się Bartuś przywyczai do innych osób, tylko częściej wychodź, a z czasem to minie :tak:
Ewii spóżnione gratulacje zdanego prawa jazdy ;-)

a ja zaliczyłam super pobudkę, obudził mnie smrodek dochodzący z łóżeczka, a w łóżeczku moje dziecko usmarowane kupą :dry:

edit.
jeszcze Ciebie femme pominęłam ;-) Witaj ;-)No to super masz z tymi wyborami :-) u mnie to zawsze poobstawiane po znajomości :-p Chciałabym żeby mój Kuba tak pałał chęcia do przedszkola :-)

Ostatnia edycja:
femme a ja bylam za granica?:d nie:-D byynajmniej nie teraz,chyba ci sie cos pomylilo:-)

zebralismy sie z mlodym na spacer,wiec idziemy,od razu pojde do laryngologa sie zapisac bo dr dala mi kartke ze na tego i tego dnia mam przyjsc:)

Patisia, Femme a ja bym wolała żeby w ogóle nie przyszła :-D w tym miesiącu mam pewność że nie byłoby z tego żadnych nie pożądanych konsekwencji ;-)

Femme czyli wada się zmniejsza? o fajnie Ci się udało z tymi wyborami, u mnie podobnie jak u Patisi tylko z "rezerwacją" :dry:.

Patisia ooo to Ci mały ładną pobudkę "zmalował" :szok:

kasiek, super zdjęcia z wyjazdu !!:-)
Anula1989, witaj :)
UMCS, ale w Lublinie ?
Ewi, i jak z prawkiem dzisiaj ?
i życzę powodzenia w dzidziusiowych planach :)
Liza, i jak u dentysty ?
obyś szybko myszek się pozbyła...
Femme fatal, ogólnie dobrze się czuję... infekcję dróg moczowych już pożegnałam, ale cały czas jestem na Urinalu i globulkach
by już nic nie załapać... trochę mnie skurcze męczą... no i się ciężko zrobiło... gorzej jest wstać, przekręcić się
jak się ogarnę, to zrobię zdjęcie swojego bębenka :-)
w brzusiu siedzi chłopaczek, najprawdopodobniej Oliwier :)
ja w grudniu w tamtym roku ściągałam kolor z włosów, jestem naturalną blondynką a zamanił mi się czarny... co się okazało totalną klapą... dobrze że udało mi się jeszcze przed ciążą wrócić do blondu... :)
Gosdia, ja mam ciotkę która jest nauczycielką... i np. jeśli ma problem z dzieckiem jakimś to zagląda właśnie do tego co rodzice tam w ankiecie napisali i już wie w czym może być problem... z tym że czasami problem tkwi w szkole... ale nauczyciele tego nie widzą.
Młoda, oby szybko ząbek się pokazał i nie męczył małego.

Fikusek, i ja się dołączam :-):-)

reklama
Witam i ja! Melduje ze nadrobiłam:D

KasiaF Gratuluje prawka teraz pewnie możesz dumnie jeździć:)
Fikusek femme spokojnie wasze maluchy sa jeszcze małe i takie wady da sie skorygować.:-)
Mariolciaa Czekamy na fotki brzusia

My dziś mamy katarek, to znaczy Kacper ma i oczywiscie świat mu sie zawalił.... gorzej niz z goraczką normalnie

Do góry