reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula witaj :)
EWI a to tak juz oficjalnie chcecie trzeciego brzdąca?:-)

Pogoda piękna, naprawde śliczna jesień :)
Maz do pracy juz dawno pojechal na 18;/ dzieciakom zaraz ide kolacje zrobie;] i tak nastepny dzien zlecial...
Jutro pewnie odezwe sie kolo 10-11 bo rano najpierw Hanie do szkoly zawiezc a potem na 9 ide do dentystki:) Daniela biore ze soba to mu pani zajrzy do buźki i jak bedzie potrzeba to mu jeszcze najwyżej zalakuje :tak: bo juz pół roku minelo chyba od ostatniej wizyty jego:)

reklama
Liza czy oficjalnie to nie wiem, ale starać się to tez się nie staramy, tylko co będzie to będzie. a mnie już zazdrość bierze, bo wszyscy wokół już mają po trójce dzieci lub trzecie w drodze.:laugh2: ale mam momenty że może jednak warto poczekać. tak więc zdajemy się na los. bez ciśnienia i bez jakiegoś rygorystycznego uważania.

Aha :-) nie no wszyscy napewno nie mają, jeszcze młoda jestes na trzecie masz czas ;-) ale fajne takie nastawienie i jak zdajecie sie na los;-) u nas z takim nastawieniem dlugo bysmy nie czekali na czwartego bobasa, widząc po tym jak było szybko z Mikim :-D wiec dlatego narazie trzeba uwazac i sie zabezpieczac:-)

Zimno w domku sie juz wieczorkami robi.... ;P samej pod kołdrą zimno jest :dry:

LIZA Oj zimno zimno w domku a zwłaszcza rano. Bo wieczorkiem to dom nagrzany za dnia jest.

no dzieci na pulsie oglądają bajki. Ja zaraz za zmywanie się biorę aa potem będę miała czas dla siebie.

MARIOLCIAA - widzę końcówka ciąży jak się czujesz ? :-) chłopiec czy dziewczynka ? imiona wybrane ? :-)

LIZA, UMI, KAAMAA, GOSIA91, EWI - ;-)

KASIEK88KASIEK - Urodzinki córki się zbliżają impreza będzie ? :-p :-) ... śliczną masz córkę :-) ładny kolor włosów normalnie jej zazdroszczę :-p :-p a na prawym policzku myszkę ma jakąś czy pieprzyka ?

FIKUSEK - i kazali mu okularki nosić ? 3 to jest malutko to mu powinno się praktycznie samo wyrównać każde dziecko z dobrym wzrokiem powinno na początku mieć coś tam na + bo oko rośnie i się ta niby wada cofa ;-) no u nas jest to +11 :dry: więc jest czym się martwić ale +3 to raz dwa i zdejmie okularki szczęściarz :-p te wasze okulary mają jakąś gumkę czy coś bo takie zwykłe chyba są co ? nie niszczy ich ja teraz zmieniałam Ninie szkła na mocniejsze i jeszcze zostawiłam te nasze plastikowe oprawki bo bałam się że takie zwykłe za szybko się jej popsują i przy zabawie będą spadały

ANULA - witaj ;-)

Ja dzisiaj cały dzień poza domem ;-) z fryzjera w sumie jestem zadowolona jeszcze jedna wizyta mnie za miesiąc jakiś czeka żeby wyrównać wszystko bo miałam ściągany kolor i mam nierówności teraz trochę ale da się przeżyć :-p w końcu mam kolor jaki chciałam (chyba :-p ) miejmy nadzieje że tym razem mi się za szybko nie znudzi w sumie nie może bo już mi chyba włosy wypadną ( w przeciągu pół roku miałam 3 razy ściągany kolor i z 10 razy farbowane włosy :dry: więc ładnie dostały :-p

Kurcze u mnie dzieciaki juz chrapią, wiec poszlam na doł zrobic sobie lekką kolacje, wchodze do kuchni jakis szmer uslyszalam... wlaczam swiatlo rozgladam sie nic nie widac, ide dalej, wzielam napój odwracam sie do szafek i nagle patrze a tu myszka sie rzuca ;////////// Ehhh jedna mniej ;P teraz czekac az ta na gorze sie unicestwi ;) bo skubana codzien okolo 1 mnie budzi :dry:

EWI niedlugo juz przepalanie sie zacznie;/ potem palenie calodobowe prawie....... nie lubie zimy pod tym względem :dry:
femme lachonie pokaz sie, pochwal jaki to kolorek :-p :-)

Kasiek bardzo ładne zdjęcia, wzorowa rodzinka :-)

Anula Witamy, rozgość się :tak:

Ewi fajnie :-) dzieci to skarb, ja jeszcze nie dorosłam do wizji dzieciństwa dla Julki i pewnie szybko to się nie stanie, ale czasami chciałabym mieć brzuszek chociaż na chwileczkę.

Femme pokazuj szybko się! dawno żeśmy się nie "widziały" :-D

U mnie J codziennie rano rozpala w piecu bo zimnica nad ranem, siada sobie z kawką w kotłowni to taki jego rytuał ;-)

A do mnie wpadła siostra J zrobiła mi brwi i podcięła dla Julki grzywkę.

Gosia, fajnie, że z Amelką wszystko ok ;). A tak czytam Twoje posty to ona dużo mówi jak na swój wiek.
Kasiek, masz śliczną córcie ;) i jaka grzeczna w tej spacerówce ;)
Liza, te ankiety to pożal się Boże... Czasem to za bardzo chyba zaglębiają się w to zycie rodzinne.

Lecę sprawdzić czy mam już plan zajęć ;/
U nas dzisiaj upał był ;). Zosia pierwszy raz uderzyła głową o podłogę... Na szczęście był koc, kołdra więc zamortyzowały, ale darła się póki ją pierniczkiem nie uspokoiłam. :p

LIZA, KAAMAA - jutro sobie zdjęcie pyknę normalnym aparatem bo ten mój zmienia kolor całkiem :dry: :-p

LIZA - :szok: ale masz jazdę z myszami mi by ich szkoda było :-p

KAAMAA - też by mi się regulacja brwi przydała :dry: może jutro mi się uda :-p

Nina właśnie czyta sobie bajkę : "pewnego dnia misie zaczęły tańczyć ..." :szok: ona mnie rozwala :-p :-p a teraz sobie złożyła 3 krzesła i siedzi śpiewając jedzie pociąg z daleka :-D:-D te jej zabawy są boskie głowa pełna pomysłów :-p

reklama
femme tak ma nosic w listopadzie/grudniu mamy wizyte,pewie dlugo nosci nie bedzie musial,okulistka powiedziala ze to uz spora wada ze do 1,5 diopri to jeszcze normalnie ale wiecej juz trzeba korygowac by sie nie poglebialo. Alan ma takie sprezynki co sie za cale uszy naklada dlatego nie spadaja ale tak to ma normalne metalowe oprawki.Najwazniejsze ze nosi i nie sciga mi ich,chyba naprawde mu sie lepiej widzi skoro ich nie zrzuca:) a wy kiedy macie wizyte u okulisty? plusem jeszcze tych metalowych oprawek jest ze nawet jak jakism cudem cos sie im stanie i sie wykrzywia to mozna samemu nastawic:) mi alan raz je wygial bo posadzi tylek na nich ale nagielam i sa ok:-)

mlody moj spi,ja ogladam na wspolnej:) dzis bylam na spacerku z alanem i T:) jutro tez ma wolne wiec pewnie sie zobaczymy:)

Do góry