reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
PATISIA - boże ja się panicznie boje pająków :no: zwariowała bym jak by mi jakiś po domu chodził:-p może dlatego całe życie mam koty :-p No Nina na szczęście lubi chodzić do przedszkola :-)

FIKUSEK - nie wiem czemu ale byłam przekonana że ty za granicą byłaś :-p :-p

KAAMAA - o proszę :-p to pewnie chwilę poczekamy i będzie wiadomość o ciąży z takim podejściem :-p nie wada niestety stoi w miejscu :/

MARIOLCIA - oj to z nie ciekawymy przygodami ciąża ale ważne że opanowana sytuacja przed rozwiązaniem :-) ten rok należy dla chłopców normalnie sami chłopcy się rodzą i są w brzuszkach :-p dobrze że mnie ten rok ominie bo mi się dziewczynka druga marzy :-p ładne imię wybraliście :-)

UMI - no Niny wady niestety nie da się skorygować za bardzo może do 7-8 nam się uda przy dobrych wiatrach :-(

A z tym mieszkaniem to facet nam wynajmuje bo dostał mieszkanie w świerzo wybudowanym bloku tak dopiero od połowy października można będzie się wprowadzać i on pozwolił nam wybrać wszystko a on za to zapłaci po prostu nie chce mu się wybierać i z tym bawić :-p :-p niestety jeszcze nie nasze mieszkanie może za 5 lat :-p :-p

Dobraa uciekam bo jeszcze łeb muszę wysuszyć :-p tylko nie zostawcie mi na wieczór 20 stron do nadrabiania :-p :-p

femme róznie moze być moze akurat cos przez te lata sie zmieni, wymysla jakis cudowny srodek i waa Ninki zmniejszy sie do 3 albo wcale jej nie bedzie. Trzeba wierzyć ze bedzie dobrze
Lolkak a Twoja Maja dalej daje tak popalić jak kiedyś? Kurcze juz niedługo roczek bedzie miała:szok: ale to zleciało!

kamaa Ja bym wolała, żeby jednak ładnie przychodziła @ w terminie :-p a daj spokój, posciel,śpioch, i cały on w kupie, wrzuciłam go do wanny, chlapał się ciapał a ja sprzątałam ten gówniany bajzel :-p
Mariolcia gratuluje Oliwierka i oczywiście też czekam na fotkę!:-)
umi zdrówka dla Kacperka, u takich maluchów katar jest najgorszy, bo oddychać w nocy nie mogą i mó jto zawsze ma mega maruda :dry:
lolkak Maja nie lubi konkurencji, a bb dla niej chyba jest taką konkurencją :-D

femme ja też całe życie miałam koty, teraz nie mam, bo czasu nie miałabym żeby nawet w kuwecie posprzątac :-p teeee, ale masz farta, to będziesz miała tak jak sobie urządzisz, super, nie widze lepszej sytuacji, na wynajętym mieszkaniu :-)

Dziewczny sorry ze mnie nie bylo ale zyje w takim stresie ze mmm... Moze wy mnie troche uspokoicie bo oszaleje, chodzi mianowicie o @. 6 maja urodzilam 24 lipca mialam pierwsza @ potem 21 sierpnia i od tamtego czasu cisza, dodam ze stosunki zawsze byly z gumka wiec nawet nie wiem kiedy mogabym zajsc ;((Ja jestem panikara wiec juz mam najczarniejsze mysli...

Femme noł łej :-p:-D żadnych noworodków o nieeee! :-D
Ja też lubię koty i nawet posiadam jednego na stanie grubą, leniwą 8 letnią kocicę.
Nie przejmuj się z okularami też można żyć teraz jest taki wybór oprawek że na prawdę można sobie coś fajnego wybrać, i może to być bardzo dużym atutem :-)
Ale super Wam się z tym mieszkaniem udało.

Patisia "gówniany bajzel" :-D dobre.

Umi zdrówka dla Kacperka.

Zaczęłam sprzątać w domu, ale boli mnie brzuch i nie mam zamiaru się nadwyrężać ;-) Julka bawi się z psem, więc mam chwilę.

E:

Agnieszka słuchaj idziesz do apteki i kupujesz coś co się nazywa test ciążowy robisz siusiu i wiesz co i jak, po co tu się stresować :sorry2:

Ostatnia edycja:
Umi daje,daje.Właśnie się drze,patrzy na mnie jak widzie,że nie zwracam na nią uwagi to jeszcze rzuca czym popadnie ;-) Fakt czas szybko leci:no: jeszcze nie dawno byłam z nią w szpitalu ;-)

Femme nie często się zdarza, zebyś miała pełną dowoloność urządzania wynajętego mieszkania;-)

Patisia ale miałaŚ przeżycia z rana:-D

Agnieszka czas na test;-)

Agnieszka miesiaczka po porodzie moze byc przez jakis czas nie regularna, ale jeśli masz wątpliwosci faktycznie zrób test
lolkak heh ale te dzieci rosną aż sie wierzyc nie chce
kamaa to nie planujecie rodzeństwa dla Julki:-p?
patisia no dokładnie, ja juz wole jak Kacper a gorączke, oczywiscie w sensie takim że zachowuje sie normalnie a nie jakby u sie świat walil na głowe, bo wiadomo żadna matka nie chce zeby dziecko goraczkowało.

Umi powiem tak nigdy nie mów nigdy, ale w najbliższej przyszłości na pewno nie :tak:

Ja też nie lubię jak JUlka ma katar, smarkać sama nie chce, fridą na chiny nie da odciągnąć i biegasz cały czas za nią żeby nos podcierać :dry:

Zołza się usypia i ja też chyba się położę.

reklama
kaamaa mój co do fridy to ma to samo, dmuchac tez nie chce choc umie bo jak nie ma kataru to dmucha... a tak to lazi i wyje.

Do góry