reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie Laseczki :-)

Witam nowe mamuśki :-p

Mąż poszedł do pracy (nareszcie, bo momentami się nerwowo kończyliśmy, chyba za długo razem :-p ), bo miał urlop i kompa to z daleka oglądałam :-p postaram się jakoś wbić :-p

śliczne pieseczki Laseczki:-)

Witajcie, ja po imieninach, impreza sie nawet udała:-) jestem bardzo zadowolona. Mały był grzeczny w miare swoich możliwości:-D, tak wiec nie było źle. Kiepsko jedynie z tym zebem, bo wyszedł a dziasło nadal boli:/ szkoda ze nie pamietam kiedy mi przeszło jak wychodziły ósemki:/.
kasiek:-D juz to widze jak z jajecznica biegacie za mała:-D, to tak jak ja kiedys z kanapka za Kacprem bo nie miał czasu zjeść ważniejsze były samochody
Elwirka Kinga85 słodkie psiaki macie:-)
Kamcia Ja ci sie nie dziwie ja mam jedno dziecko i sie nie wyrabiam a co dopiero z dwójką:-D
Liza twoja tesciowa przemówiła mężowi do rozsądku?:-):-p a co do zalania współczuje, rano ogladałam w wiadoosciach ze własnie pod warszawą sporo domów pozalewanych

Hej dziewczyny,

Powracam po urlopie :-) Wypoczęta ale z brakiem chęci do pracy ;-) Majka jeszcze płacze na widok mojej mamy,więc nie wiem jak to będzie wyglądało ich siedzenie razem pod moja nieobecność. Na dworze ulewa, u nas na szczęście nie zalała aż tak strasznie.

Liza współczuję. Bardzo was zalało?

Fajne psiaki. Moje to kundle ;-) ale bardzo sympatyczne:tak:

Fajne psiaki:)
Lolkak troche,... mam nadzieje ze juz nie bedzie padac... tragedia jest, za duzo wody wszedzie...:no:
Umi sam sie opamiętał ;-) super ze imprezka udana.

lolkak witaj z powrotem mów jak było na urlopie:)

patisia
chłop to zawsze jak nie ma co robić to upierdliwy się robi:) moja mama to zawsze bierze urlop w innym czasie niż mój tata bo nie da się z nim wytrzymać:)

umi ja nie biegam ja u rodziców jestem na wakacjach i nic nie robię bo nie dopcham się do Dominiki:D normalnie to ładnie przy stole je na krzesełku ale moja mam chyba ma takie zboczenie że biega za nią bo biegała z trzema córkami więc nie zna innej formy karmienia:D:D Teraz wsadzili ją w samochód i pojechała na działkę zbierać ogórki:D:D:D

Liza to dobrze że wszystko ok ja też oglądam wiadomości z Warszawy jakaś masakra:/ widzę nowe suwaczki:D i widzę że urodziłyśmy się w tym samym miesiącu tylko Ty 12 dni przede mną:)

Ostatnia edycja:
kasiek to mój tez sa je, ale ma czasem takie dni że na jedzenie nie popatrzy bo zabawki ważniejszy:-D. A to jak babcia biega za wnuczką to wiesz, musi sie nacieszyć:-) asz spokój na chwile przynajmniej
Liza i dobrze:-) a co wy świętujecie rocznice ślubu czy związku? no i oczywiscie gratuluje:-) Ja to taki stażem poszczycić sie nie mogę:-p
lolkak opowiadaj jak na urlopie:-)

reklama
UMI w suwaczkach wsio widac;P dzis mamy 7 lat jak jestesmy razem, rocznica slubu to dopiero w maju ;P hehehe
kasiek o widzisz;)

Mikolaj polozony spac, ja jem sniadanie i zaraz ide obiad robic.... ehhh

Do góry