reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak fajnie że urlop udany! :))) cieszcie się sobą :tak:

my urlopujemy od 15go... cały tydzień nad morzem :]

a teraz uciekam
bo mam robotę
3majcie się... pa

reklama
umi to poczekamy sobie razem ten miesiąc;-)

a moja młodsza jeszcze śpi od wczoraj od 22:sorry2:
zawsze budziła się już ok 8 ranona cyca ale wczoraj i dziś się nie chce obudzić a cycuś rośnie i boli

normalnie zauwazyłam ze jestem prześladowana :-p heheh

umi aaaaaaaaaa.... szczerze, to i rocznica slubu i związku jest wazna dla nas tak samo :tak: :-p
Miki sie przebudzil ale mysle czy zasnie jeszcze...? :confused::-( ehhhh

A na urlopie super :-) Majka też :-) Zaczęła mi spać jak dziecko ;-) Tzn miała jedną drzemkę 1,5 h około 12 ;-) Zobaczymy czy tak zostanie. nawet w nocy się trochę poprawiła ;-) Jak zasnęła o 20 to tak do 23:30-24 miałam luz :-D Po kilku dniach dołączył do nas M i też o dziwo było dobrze;-) Nie truł,starał się itd. nawet wysyłał mi sms,że mnie kocha itd:-D A wczoraj lekką ręką wydał 100 na siedzenie dla mnie do motoru :-D:-D

Oczywiście pewnie za 2 dni wszystko wróci do normy:dry:
lolkak to życie jak w Madrycie normalnie :-p
lolkak fajnie że urlop udany! :))) cieszcie się sobą :tak:

my urlopujemy od 15go... cały tydzień nad morzem :]

a teraz uciekam
bo mam robotę
3majcie się... pa
oj już zazdroszcze, żeby tylko pogoda jeszcze dopisała czego Wam z całego serca życzę :-)

Trochę popracowałam, zrobiłam sobie przerwę obiadek naszykowałam, kompocik z jabłuszek i goździków dla małego ugotowałam i teraz chwila dla siebie z Prince Polo:-p

normalnie zauwazyłam ze jestem prześladowana :-p heheh
Jak to kochana?:-)
Kurcze ale te twoje dziewuszki to slodkie:) Emma na sygnaturce jest bosska :tak:

Elwirka ja tez mam takie dni, nie mam znajomych... znaczy sie mam ale zapracowanych, ja w domu siedze juz 5 rok... mam powoli tego dosc... M tego nie rozumie niestety...:( i juz widze ze stwarza problemy z jutrzejszym wyjazdem... i jak tk dalej bedzie to zrezygnuje bo potem mam sie z nim użerac i by mi wypominal...?:(

Elwirka Tak jak ci dziewczyny radzą, spróbuj sie z kiś spotkać:-). Ja gdybym nie pracowała to pewnie non stop bym szukała kogoś żeby mnie nawiedził:tak:. Teraz sie rozleniwiłam bo po pracy mi sie nie chce nawet tyłka poskrobać i wole czas spedzić z małym, ale powoli mi brak ludzi. Mam nadzieje ze na tych wakacjach uda mi sie spotkac z koleżanką z gimnazjum jeszcze bo tak sie do mnie wybiera i albo mnie coś wypada albo jej:/ No ale zycia, miezkamy od siebie kawałek wiec troche cieżko sie spotkać

Wy tak o regionalnych a ja kiedyś szukałam i nie ma mojej mieściny:-D musiałabym sie pod rzeszów podpiąć bo Tarnowa wcale nie znam
lolkak wiesz? moj Kacper też zaczął spac ładniej w nocy. Tzn czasem sie budzi ale teraz jest tak że raz albo 2 razy w tygodniu przesypia całą noc ciągle od 21 do 5 rano bo jak spi cała noc bez pobudki to odbija sobie na wstawaniu:-D
Kamcia ooo którego masz rocznice? ja mam 15-tego:-)
Eliza a świetujecie jakoś? jakas romantyczna kolacja?:-p:-)

umi, hymmm... szczerze to jak narazie nie da sie swietowac jakos tak super, jak dzieci pojdą spac, to pewnie posiedzimy razem przed tv i tyle.... M wraca do domu dopiero kolo 19...
Na regionalnym to ja musialabym sie pod Wawe podpiąc ale jakos sie wbic tam nie moge, same warszawianki tam nikogo z moich okolic chyba;P

Miki jednak spi jeszcze.... ufffffff

reklama
Do góry