Liza gratuluje rocznicy!! Zaraz i ja będę miała rocznice ślubu
Elwirka jeśli Cię to pocieszy to ja też nie przesypiam nocki od deski do deski
Vikamcia fajnie że wróciłaś, pisz częściej dziewczynki przesłodkie fajnie mieć w domu takie dwie
młoda fajnie że byłaś na festiwalu trochę się rozerwałaś, Jak tam z Twoim lubym?
Hej dziewczynki ja się nie odzywałam na weekendzie bo teście w sobote pojechali na wesele to zrobiliśmy sobie grila to znaczy my z C jego brat z żoną i siostra z mężem i synem ale tak sytuacja się potoczyła że zrobiła się impreza i w sumie ludzie się w kuchni nie mieścili
A wczoraj to tak szybko do kościoła i przyjechaliśmy do moich rodziców potem do mojej chrzestnej na imieniny no i jeszcze na piwko z przyjaciółkami
Tak więc mam 2 dni laby Dominika wstała kaloszki założyła i już prawie od godziny jest na podwórku tam świnki kurki pieski i kotki jest w swoim żywiole wcale nie chce wrócić do domu mama lata za nią z patelnią z jajecznicą bo musi zjeść jakieś śniadanie
C maluje mojej babci podłogi to my dzisiaj wybierzemy się do koleżanek a po południu do młodego kawalera bo przyjaciółka urodziła miesiąc temu
A notabene ta sama przyjaciółka na żywo Domiśki nie widziała
U nas pogoda też pozostawia wiele do życzenia ale na koniec tygodnia ma się lato zrobić planujemy z moimi koleżankami i C koegami nad jezioro jechać tam gdzie byliśmy ostatnio musimy tylko jakąś kwaterę zorganizować