reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie Laseczki :-)

Witam nowe mamuśki :-p

Mąż poszedł do pracy (nareszcie, bo momentami się nerwowo kończyliśmy, chyba za długo razem :-p ), bo miał urlop i kompa to z daleka oglądałam :-p postaram się jakoś wbić :-p

śliczne pieseczki Laseczki:-)

Witajcie, ja po imieninach, impreza sie nawet udała:-) jestem bardzo zadowolona. Mały był grzeczny w miare swoich możliwości:-D, tak wiec nie było źle. Kiepsko jedynie z tym zebem, bo wyszedł a dziasło nadal boli:/ szkoda ze nie pamietam kiedy mi przeszło jak wychodziły ósemki:/.
kasiek:-D juz to widze jak z jajecznica biegacie za mała:-D, to tak jak ja kiedys z kanapka za Kacprem bo nie miał czasu zjeść ważniejsze były samochody
Elwirka Kinga85 słodkie psiaki macie:-)
Kamcia Ja ci sie nie dziwie ja mam jedno dziecko i sie nie wyrabiam a co dopiero z dwójką:-D
Liza twoja tesciowa przemówiła mężowi do rozsądku?:-):-p a co do zalania współczuje, rano ogladałam w wiadoosciach ze własnie pod warszawą sporo domów pozalewanych

Hej dziewczyny,

Powracam po urlopie :-) Wypoczęta ale z brakiem chęci do pracy ;-) Majka jeszcze płacze na widok mojej mamy,więc nie wiem jak to będzie wyglądało ich siedzenie razem pod moja nieobecność. Na dworze ulewa, u nas na szczęście nie zalała aż tak strasznie.

Liza współczuję. Bardzo was zalało?

Fajne psiaki. Moje to kundle ;-) ale bardzo sympatyczne:tak:

Fajne psiaki:)
Lolkak troche,... mam nadzieje ze juz nie bedzie padac... tragedia jest, za duzo wody wszedzie...:no:
Umi sam sie opamiętał ;-) super ze imprezka udana.

lolkak witaj z powrotem mów jak było na urlopie:)

patisia
chłop to zawsze jak nie ma co robić to upierdliwy się robi:) moja mama to zawsze bierze urlop w innym czasie niż mój tata bo nie da się z nim wytrzymać:)

umi ja nie biegam ja u rodziców jestem na wakacjach i nic nie robię bo nie dopcham się do Dominiki:D normalnie to ładnie przy stole je na krzesełku ale moja mam chyba ma takie zboczenie że biega za nią bo biegała z trzema córkami więc nie zna innej formy karmienia:D:D Teraz wsadzili ją w samochód i pojechała na działkę zbierać ogórki:D:D:D

Liza to dobrze że wszystko ok ja też oglądam wiadomości z Warszawy jakaś masakra:/ widzę nowe suwaczki:D i widzę że urodziłyśmy się w tym samym miesiącu tylko Ty 12 dni przede mną:)

Ostatnia edycja:
kasiek to mój tez sa je, ale ma czasem takie dni że na jedzenie nie popatrzy bo zabawki ważniejszy:-D. A to jak babcia biega za wnuczką to wiesz, musi sie nacieszyć:-) asz spokój na chwile przynajmniej
Liza i dobrze:-) a co wy świętujecie rocznice ślubu czy związku? no i oczywiscie gratuluje:-) Ja to taki stażem poszczycić sie nie mogę:-p
lolkak opowiadaj jak na urlopie:-)

reklama
UMI w suwaczkach wsio widac;P dzis mamy 7 lat jak jestesmy razem, rocznica slubu to dopiero w maju ;P hehehe
kasiek o widzisz;)

Mikolaj polozony spac, ja jem sniadanie i zaraz ide obiad robic.... ehhh

Do góry