reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam .. powoli próbuje się ponownie wkręcić w forum..
ostatnio miałam duzo na głowie..no i korzystałam z pogody
jak narazie wkręciłam się spowrotem w moje majówki i trochę w mamuśki z ie..
teraz czas na was:-p weekend to dobra pora :-D
mam nadzieję że mnie przyjmiecie ponownie:zawstydzona/y:

normalnie powiem wam e im Emma jest starsza tym mniej mam czasu na kompa..
kiedy dziewczynki jednocześnie śpią mam najwięcej czasu...
kiedy obie nie śpią to nawet do kompa nie podchodzę bo wiem ze nie ma po co:sorry:

przyjechała teraz do nas karuzelka... cieszę się jak dziecko.. i o dziwo jest więcej karuzel dla dzieci... ostatnio była tylko jedna a teraz jest z 5 więc mam na co dać moją VI
choć wczoraj to wypięła się z pasów jak jechała na jednej i chciała wstać ale pan zatrzymał karuzelę i ją wyjęłam
Emma ma już 3 miesiące... jest wesoła i wogóle... taka fajna..:-)
szkoda tylko że nie ma pogody w tym roku :-(

wstawię kilka fotek dziewczyn bo dawno nic nie wstawiałam
DSC06335.jpgP7220921.jpgDSC06338.jpgP7110814.jpgP7220920.jpgP7220893.jpgP7220913.jpgP7220911.jpgP7290983.jpgP7290994.jpg

wpadłam zyczyc dobranoc;*
młody prawie caly dzien nie spał...
a teraz juz spi od 20stej ;-)
śpijcie słodko;***

Kamcia
własnie sie zastanawiam gdzie sie podziewałaś :-D sliczne dziewczynki ;*

oj młodamamusia z 2 dzieci to się nie ma gdzie podziać :-p hehe wiecznie coś do zrobienia..
ale jakoś sobie rozplanuję tak czas żeby znów mieć czas też na forum :-)

a jak Twój Rafałek?? przeglądałam trochę wstecz i widziałam jak słodko się uśmiecha ;-)
grzeczny?? spi w nocy???

reklama
Do góry