reklama
Hej
Ale dzisiaj pogoda beznadzieja, niestety udziela sie to Marice bo od rana marudzi, nic jej nie pasuje i wogole maruder straszny.
Gosia a moze sie jakos spotkamy ktoregos dnia ??
Klaudix ja do szpitala pojechalam 15 listopada z plamieniami a ze termin mialam na 17 to mnie zostawili. Ordynator powiedzial mi tylko ze polozy mnie na porodowce bo moze cos sie zaczac dziac a jak nie to rano na patologie mnie przeniosa. Zrobili lewatywe, podlaczyli pod KTG i kazali isc spac. Skurcze na KTG sie zapisywaly a ja ich nie czulam wcale Polozna az sie dziwila ze skurcze co 3-4 minuty a ja spie. O 1 poszlam do lazienki, poszlam dalej spac i o 5 odeszly mi wody. Skurczy nadal nie czulam a juz byly co chwila. Polozna powiedziala zebym zadzwonila do P, zbadala jeszcze raz kazala sie polozyc na boku zeby jeszcze przetrzymac az P przyjedzie, ale za chwile zbadala kolejny raz i powiedziala ze nie mozem czekac i ze zaczynami rodzic. Ja zdzwiona ze nic mnie nie boli wiec jak ja mam rodzic. I ona mi mowila kiedy mam przec bo nic nie czulam. I dopiero po chwili poczulam juz skurcze parte. 20 minut i Marika byla na brzuszku
Ale dzisiaj pogoda beznadzieja, niestety udziela sie to Marice bo od rana marudzi, nic jej nie pasuje i wogole maruder straszny.
Gosia a moze sie jakos spotkamy ktoregos dnia ??
Klaudix ja do szpitala pojechalam 15 listopada z plamieniami a ze termin mialam na 17 to mnie zostawili. Ordynator powiedzial mi tylko ze polozy mnie na porodowce bo moze cos sie zaczac dziac a jak nie to rano na patologie mnie przeniosa. Zrobili lewatywe, podlaczyli pod KTG i kazali isc spac. Skurcze na KTG sie zapisywaly a ja ich nie czulam wcale Polozna az sie dziwila ze skurcze co 3-4 minuty a ja spie. O 1 poszlam do lazienki, poszlam dalej spac i o 5 odeszly mi wody. Skurczy nadal nie czulam a juz byly co chwila. Polozna powiedziala zebym zadzwonila do P, zbadala jeszcze raz kazala sie polozyc na boku zeby jeszcze przetrzymac az P przyjedzie, ale za chwile zbadala kolejny raz i powiedziala ze nie mozem czekac i ze zaczynami rodzic. Ja zdzwiona ze nic mnie nie boli wiec jak ja mam rodzic. I ona mi mowila kiedy mam przec bo nic nie czulam. I dopiero po chwili poczulam juz skurcze parte. 20 minut i Marika byla na brzuszku
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej. U nas od zeszłej soboty zimno, tęsknię za upałami bo chcę się opalać
Violett o rety, Ty to miałaś super expresowy poród. Fajnie Pamiętam jak jeszcze w ciąży chodziłaś, bałaś się przedwczesnego porodu a tu już Marika ma pół roku!! Szok
Klaudix po porodzie na ogół wpierw wywożą na korytarz a jak Cię zapiszą do odpowiedniej sali do wzium na salę. No bynajmniej tak mi się wydaje, że to na ogół tak się dzieje.. Mnie po 2h wywieźli na salę Miałam aż 6 osobową, było nas 5, ale cóż
ja od rana miałam wenę i wysprzątałam swoją i męża szafę, szuflady w biurku, barek, kuchnię
Może któraś chce kupić wózek wielofunkcyjny firmy Matrix? Niedrogo:-) Po Martynce. Stan bardzo dobry.
Violett o rety, Ty to miałaś super expresowy poród. Fajnie Pamiętam jak jeszcze w ciąży chodziłaś, bałaś się przedwczesnego porodu a tu już Marika ma pół roku!! Szok
Klaudix po porodzie na ogół wpierw wywożą na korytarz a jak Cię zapiszą do odpowiedniej sali do wzium na salę. No bynajmniej tak mi się wydaje, że to na ogół tak się dzieje.. Mnie po 2h wywieźli na salę Miałam aż 6 osobową, było nas 5, ale cóż
ja od rana miałam wenę i wysprzątałam swoją i męża szafę, szuflady w biurku, barek, kuchnię
Może któraś chce kupić wózek wielofunkcyjny firmy Matrix? Niedrogo:-) Po Martynce. Stan bardzo dobry.
klaudix
Mamunia Filipka:*
Vegas u nas jest inaczej.. Tak jak u mnie, po porodzie z mężem mieliśmy czas dla siebie, a oni w międzyczasie przygotowali salę..Jak tylko pożegnałam się z K to od razu na sale poporodową mnie zawieźli...
Violett o matko...Wygrałaś!!! to naprawdę jestem w szoku, że tego nie czułaś.... Jak po znieczuleniu... tak to można rodzic non stop Kochana nie wiem na co czekasz, hihihi
Violett o matko...Wygrałaś!!! to naprawdę jestem w szoku, że tego nie czułaś.... Jak po znieczuleniu... tak to można rodzic non stop Kochana nie wiem na co czekasz, hihihi
Mariolciaa
Fanka BB :)
Klaudix, dobrze że tak szybko ci minął czas,a Filipek jest już z Tobą
Elwirka, oby wam się pogoda polepszyła
mi ten ctrl i shift pomagał...
Violett, super że poród miałam taki szybki i bezbolesny... no nawet twoim postem jakoś się pocieszyłam
Vegas, ja dzisiaj też takie powera dostałam na sprzątanie, hehe
Elwirka, oby wam się pogoda polepszyła
Violett, super że poród miałam taki szybki i bezbolesny... no nawet twoim postem jakoś się pocieszyłam
Vegas, ja dzisiaj też takie powera dostałam na sprzątanie, hehe
Vegas
Lana tu daję fotki tego wózka
w wersji z gondolą
z nosidełkiem zamiast gondoli
spacerówka /można w dwie strony ją obracać by widzieć dziecko i by nie widzieć/
oczywiście nosidło/fotelik też do kompletu i torba
tutaj stronka przykładowa to dokładniej widać ten wózek - my mamy bordowy w koła, akurat go tam nie ma, ale to przedstawiłam wyżej koloryt:-)
http://allegro.pl/darex-matrix-na-piankowych-kolach-fotelik-i1647294164.html
aha, folia i moskitiera też na sprzedaż do kompletu
w wersji z gondolą
z nosidełkiem zamiast gondoli
spacerówka /można w dwie strony ją obracać by widzieć dziecko i by nie widzieć/
oczywiście nosidło/fotelik też do kompletu i torba
tutaj stronka przykładowa to dokładniej widać ten wózek - my mamy bordowy w koła, akurat go tam nie ma, ale to przedstawiłam wyżej koloryt:-)
http://allegro.pl/darex-matrix-na-piankowych-kolach-fotelik-i1647294164.html
aha, folia i moskitiera też na sprzedaż do kompletu
Ostatnia edycja:
Mariolciaa
Fanka BB :)
Kasiek, witaj
Vegas, właśnie taki wózeczek chcemy,tylko niestety troszkę w innym kolorze
Vegas, właśnie taki wózeczek chcemy,tylko niestety troszkę w innym kolorze
Vegas
jakby coś to ja za 300zł będę go na allegro dawać, tzn z licytacją od 300zł, ale pewnie więcej nikt nie da zobaczymy. Więc jak któraś chętna z Was to 300zł plus kurier. Zależy nam by go sprzedać bo nam strasznie dużo miejsca zajmuje a od września mamy już spacerówkę normalną.
reklama
Vegas ja tez pamietam ten czas, jak lezalam w szpitalu i sie wynudzilam jak cholera, a potem w domu a wkoncu sila rzeczy urodzilam terminowo i ekspresowo
A cd lezenia po porodzie to ja lezalam 2 godziny jeszcze na porodówce z malutka na cycku i z P u boku a po 2 godzinach na porodowce zmienialam koszule bo byla cala brudna przenioslam sie na lozku zabrali mi mala do lozeczka jej, i razem przewiezli nas na sale I u mnie sale 2 osobowe
Klaudix a nawet nie wiesz jak sie balam tego porodu a tutaj taka niespodzianka
Jest ktoras z was dobra z ang?? mam problem a jutro mam egzamin..
Kasiek88kasiek witaj
A cd lezenia po porodzie to ja lezalam 2 godziny jeszcze na porodówce z malutka na cycku i z P u boku a po 2 godzinach na porodowce zmienialam koszule bo byla cala brudna przenioslam sie na lozku zabrali mi mala do lozeczka jej, i razem przewiezli nas na sale I u mnie sale 2 osobowe
Klaudix a nawet nie wiesz jak sie balam tego porodu a tutaj taka niespodzianka
Jest ktoras z was dobra z ang?? mam problem a jutro mam egzamin..
Kasiek88kasiek witaj
Ostatnia edycja: