reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Klaudix masz racje,ja do tych fotek z porodu to mam ogromny senstyment i za kazdym razem zalewam sie lzami, oczywiscie ze ze szczescia :) Porod dla mnie to cos wspanialego tym bardziej ze rodzilam tylko 20 minut :)
A cd spacerów to ja z Marika od urodzenia tez wychodze codziennie, chyba ze pada deszcz to nie. Ale w zime nie bylo dla nas przeszków bo Mariczka w gondolce, ubranku, kombinezonie pod kocykami byla taka cieplutka ze ja wyjmowalam ja w domu to mialam sie do niech taka ochote przytulic bo byla taka cieplutka :) No i sie hartuje :)
A Filipek jest przecudny :)

Ja też szalenie miło wspominam poród bo rodziłam tylko 3h i 10min.:) Ale drugiego porodu i tak się będę bała:D Bo pewnie będę dla odmiany rodzić z 20h:p:p
Ja niestety nie mam żadnych fot jak leżałam na sali porodowej i jak wyjęli mi Małą bo panowała świńska grypa i nie było rodzinnych porodów ani odwiedzin:( Ale znajoma z sali zrobiła zdjęcie komórką Martynki i mama miała pamiątkę bo jej mmska zaraz wysłałam. Wtedy leżałyśmy na korytarzu te 2h po porodzie, wtedy Mała tak wyglądała
Zdjęcia-0112.jpgZdjęcia-0108.jpg

Hej dziewczyny ale miałam do nadrabiania wszystkim dzieciaczkom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

u nas beta z 8.06 352,70 najgorsze to że zostało mi nadal ok 30 ml płynu z torbieli i nie chce się wchłonąć

w poniedziałek gin ma nadzieję zobaczyć jakąś fasoleczkę na usg i kolejna beta

Co do zdjęć z pierwszego porodu też bym chciała ale niestety podczas cesarki nie robią

Filipek jest CUDOWNY

lana to codziennie smarujesz? ja smaruje tylko jak wyjda i tylko przez ok 4 dni ale Ami po 2 schodza.
Violett ja jestem z okolic Warszawy...........;p
moje dziecko po 15 minutach spiewania zasnelo. niedlugo jade po mezulka do pracy:)

To zależy od wysokości dochodu i od czegos tam jeszcze.
Mój brat dostawał "na Mnie" nie całe 500 z miesięcznie jakoś 494 a że teraz jestem już pełnoletnia i że kontynuuje naukę(była w rodzinie zastepczej ponad 10 lat, wczesniej babcia sie mna opiakowała) to nadal dostaje te pieniądze.

czesc dziewczynki przeczytalam zaleglosci,nadal leze ale o wiele lepiej sie czuje w..
Malwina i jak tam u meza ??lepiej sie czuje??
Klaudix po woli ina uczysz sie czy maly sie budzi czy tylko marudzi przez sen a focie prze sliczne:)
Liza wszystkiego najlepszego dla meza z okazji urodzinek:-)
Violett dziekuje za pocieszenie mam nadzieje ze wytrwam
Jagmar szkoda ze zupka skasowala swoj profil:(
Vegass sliczna ta twoja coreczka kiedys nie bedzie mogla sie opedzic od adoratorow:-)
Kornelinka miejmy nadzieje ze podczas usg lekarz zobaczy fasolke trzymam za to kciuki
Lana poniewaz teraz jestem u kuzynki w toruniu( a pozatym pisalal juz kiedys o tym ) mieszkanie chce wynajac w bydg bo tu mam prace i wgl ale jak na razie leze w toruniu

reklama
Witam sie z rana:)
Male odetchnienie od tych upalów mamy ;)

niunia dziekuje w imieniu męża ;-)
Dobrze ze sie lepiej czujesz:)

Ostatnia edycja:
Do góry