reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

violett ja z przedimków byłam noga, ale na chłopski rozum użyłabym "a marriage" jako, że pierwszy raz o tym wspominasz, gdybys wspominała o tym poraz kolejny dałabym "the" bo tego przedimka uzywa sie do znanego juz przedmiotu/ rzeczownika. np" This is a cat.", " The cat, is small."

edit Elwirka no tez sie ciesze, juz sama nie wiem co mam z nim zrobic bo o byle co sie potrafi potknąć
Vegas no rozumiem my tez tak chodzimy na spacery, ale u nas jakos dzis nie przyjemnie strasznie

Ostatnia edycja:
reklama
Umi wlasnie doczytalam o upadku synka.Mam nadzieje ze wiecej nie zaliczy takiego upadku. Chociaz wiem ze to nie mozliwe..
Ja tez chodze codziennie z mala na spacery :) A jak brzydka pogoda to tylko np na zakupki i spowrotem do domku

u nas jak jest zimno to spacer trwa 30min. Ale dziś było całkiem całkiem:)

tu moja Perła z dzisiejszego placu zabaw
DSCN0655_360x480.jpgDSCN0635_360x480.jpgDSCN0630_360x480.jpgDSCN0640_360x480.jpgDSCN0657_360x480.jpgDSCN0659_360x480.jpgDSCN0662_360x480.jpg

a to z ostatnich dni
DSCN0498_360x480.jpgDSCN0485_360x480.jpgDSCN0311_360x480.jpg

PATISIA16 ja nie mam tej klawiatury u dolu
kasiek88kasiek witam
ja te nie narzekam na swoj porod
Kochana na samym dole masz pasek po prawej stronie jest zegarek bardziej na lewo jest oznakowanie PL i mała miniaturka klawiatury wpatrz się z takim ogonkiem ;-)
Violett Kaamaa dobrze ci radzi choć u nas tez sie nie raz spotykałam np z "In this picture I can see" Opis obrazka po angielsku Masz tu sporo fajnych zwrotów przydadzą ci sie nie raz . Ty jestes w LO?
Vegas na placu zabaw a to u was ładnie? u nas dzis tak zimno ze masakra
Liza A dowód po co wyrabiałas? pokarz jak wyszłaś!!

Mały dzis mi grzmotną płasko na podłogę. Wywalił sie na prostej drodze, a tak rypnęło ze myslałam ze zebra połamał. Nie wiem jak on to robił szedł spokojnie i nagle gleba:zawstydzona/y::no:. Głową na milimetry wyladował od grzejnika. Mam dosc serdecznie tgo tygodnia. Wiecznie cos mu sie dzieje:/
uuu :-( Biedny Kacperek :-( Przytulam:*
mam dosyć moj chłop mnie wkurwił a moje dziecko użadza histerie i niechce spać normalnie płakać mi sie chce.............

przytulam:* Ostatnio chyba sporo chłopów ma jakąś męską miesiaczkę czy co :dry:

patisia a co tam u ciebie?
Elwirka o co poszło?
Vegas Martynka jak zwykle zniewalająca:-), a jednak nie było zbyt ciepło u was sadzac po ubranku, ale najwazniejsze ze na placu zabaw dało sie poszalec

PATISIA już znalazłam dziekuję a szkoda gadać i znów sie niedozywam do niego

Elwirka możesz tylko sobie nerwów napsuć, a naprawdę nie warto!

umi a w sumie jest tak o! :-) Mały rozrabia, biega, całe dnie na dworze spędzamy ;-) ja się wzięłam ostro za sylwetkę:-p W pożyciu małżeńskim raz wzloty raz upadki, jak wszędzie chyba:-p czyli w sumie nudny żywot, z małymi ubarwieniami :-D

reklama
Do góry