reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :)
u nas dziś słoneczko, M ma służbę, więc z Kacperkiem dziś rządzimy się sami:)

Kornelinka Trzymamy kciuki za fasolinkę, a jak długo się już staracie?
Vegas Oj,to ja tez zamawiam sobie taki ekspresowy poród :D
Klaudix Filipek niesamowity :)
Violett Mam nadzieję, że dowiem się wcześniej. Chociaż już raz lekarz mi powiedział jak nalegałam, że najprawdopodobniej dziewczynka, ale już mi dalej nie potwierdził i do karty nie mam wpisane.Ale co tam, najważniejsze że zdrowiutkie i czekamy w spokoju :)
Beacia Ja rozpieszczania też nie mam na codzień niestety, chociaż muszę przyznać, że w tej ciąży bardziej o mnie dba niż w pierwszej, ale bez przesady:-D
Niunia Dobrze, że lepiej się już czujesz? A ojciec dziecka interesuje się Waszym stanem? A jak samopoczucie?

reklama
Witam.
Ja dizsiaj na 10 do dentysty a otem na 16 na kurs. czekaja mnie dwie rundki rowerkiem dzisiaj :-D
Wczoraj był u nas taki upał iskwar a dzisiaj juz chłodno że na długo rękaw trzeba chodzic.
Beacia udanych chwil z S.
Liza anei mas zco się bać, jezli z aba nei wraca to znaczy że poprostu sobie przyszła. Ja tam w zabobony nie wierzę ale to ze dobabci cały czas w te same miejsce żaba przychodziła i siedziała w tym jednym miejscu to już dziwne było.
Sto lat dla mężulka.
Klaudix Słodki ten Twój Filipek.
Niunia Dobrz eże już lepiej się czujesz.

Violett Mój poród też nie trwał długo... Całość 2h40min a sam poród 10min... Także długo nie było, ale za to mocno:-D

Dokładnie, ja w domu teraz też okno otwarte, nie chce żeby potem byle chłodek i był od azu chory... Jesteś dobrym przykładem co do hartowania dzieciaczka;-) nie ma co chuchać i dmuchać:-)

Vegas w korytarzu?? nie było miejsc?? A malutka śliczna:-)

Lana Ale Julcia jest śliczna... piękne zdjęcie masz pod suwaczkiem:-)

Tak niunia już właśnie pomału zaczynam wiedzieć kiedy mały tylko sobie "stęka":-D a kiedy się budzi... Nie musze już za każdym razem wstawać na równe nogi w nocy:-)

Ostatnia edycja:
agosia nie nie interesuje sie nami i szczerze mowiac mam go gleboko gdzies
Lana a dobrze sie czuje na szczescie :) no moja kuzynka jest wsppaniala nie wiem coja bym bez zniej zrobila ma 28 lat pracuje jako tlumacz niemieckiego.. lekarz mowil ze chyba lepiej cc a podobno przy tym nie moze byc nikogo bliskiego ale jezeli bede miala rodzic naturalnie to chcialam bym zeby byla przy mnie nawet mowila ze nie ma problemu i jak bede jej potrzebowala to zawsze przy mnie bedzie :)
ewi ja jak po mysle o dentyscie to mnie wszystkie zeby bola mimo tego ze mam zdrowe;pp

lana na imie ma Samanta moja kochana kuzynka:) jest naprawde kochana gadamy o wszytskim jest dla mnie wielkim wsparciem traktuje ja jak siostre:) jezeli sie cofnie lozysko to razem ze mna bedzie rodzila a ja jej obiecalam ze jak ona bedzie w ciazy( a sie staraja z przyszlym mezem o malenstwo) to ja z nia bede bo kamil juz powiedzial ze on nie bedzie z nia rodzil wiec musimy trzymac sie razem hehe;p

Ale mam do nadrabiania
realmad2.gif
no.gif
dam wam zaraz jakąś kare
laugh.gif
. Ja mam lenia strasznego.

niunia ty nadal w szpitalu? eh współczuje, takie pobyty strasznie wykańczają
Elizka co do żaby to ja wczoraj typowała że ty po prostu chcialas sobie staw w domu załozyc i hodowle kijanek
laugh.gif

klaudix słodkiego masz synusia, patrze na suwaczek i uwierzyc nie moge ze ma tydzień:-p

Oj szkoda ze zupka usunęła konto:/

Reszte nadrobię potem bo teraz to brak szans

witam wsyzstkich mialam jechac z mala do tego szpitala ale jest taka brzydka pogoda a tam kawalek drogi a musze jechac tramwajem a niechce zeby mi sie pochorowala mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo martwi mnie to troche.......
VIOLETT lubi lezec na brzuszku sama sie czesto przekreca bo tak wiecej widz ale duzo ulewa i czesto tak konczy sie jej lezenie

przepraszam za bledy ale klawiatura cos mi pisze zamiast y to z i odwrotnie

reklama
Do góry