reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U mnie Miki chodzi przy wszystkim, człapie za starszakami,i sie razem zabawiaja:-) uwielbiam jak mówi po swojemy tak fajnie"ide" "ide" :-D skubaniec moj...
Kurcze ale gorąco jest, w domu tez porazka.... za to na dworze wieje okropnie :/

Elwirka25 spokojnie niektórym dziecio dopiero po roczku wychodzą, ale to i dobrze bedzie miała mocniejsze ząbki:-)
Elizka to teraz bedziesz miała:-p, ale w sumie skoro Miki biega za rodzenstwem to sie nie nameczysz moze:-p

NIUNIA A masz w domu wkładki takie bawełniane? Nie te z siąteczką? Zobacz ile ich zużyjesz w ciągu godziny.Bardzo rzadka ta wydzielina?

reklama
ewi no taka dziwna nie jest jak woda jest gestsza od niej.. tak mam wkladki od 13 zurzylam dwie eh przepraszam ze ja tak o tym pisze ale to moje pierwsze dziecko i nie wiem co i jak w ciazy
beacia ale przynajmiej masz wesolo z urwiskiem:)
Elwirka a jak oliwka grzeczna??
Lana tez mam taka nadzieje.. jak tam u Ciebie>??

Do góry