reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kacper zasnął.. ciekawe ile pospi. właczylam wiatraka. zobaczymy czy mu nic nie bedzie..

edit.
tak się właśnie zastanawiam co u misi92, vegas, fikuska, patrycji9009. wiecie moze ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
niuniaaa19 oli jest cwaniak niecchce w łożeczku leżeć.......

Gosia91 gratuluję zęba, moja oli nie ma żadnego zęba i też nie raczkuje.....

beacia858 gorąco jest pewnie dlatego niechce jeść......

Oliwka śpi to mam troche spokoju......

gosia gratulacje dla coreczki!
Elwirka mojej siostrze pierwszy zabek wyszedl jak miala 11 miesiecy, wiec sie nie denerwuj.

a ja nadal chora. leze caly czas i nawet jesc mi sie nie chce. pogoda jak zwykle taka sobie. wieje i brak slonca. przynajmniej dla ciezarnych lato bedzie fajne

zupa zdrowiej!:tak:

Beacia ja wiatraka nie mam,więc Maja śpi przy otwartym lub uchylonym oknie i z włączonym nawilżaczem

Liza jak ja bym chciała,żeby u mnie burza była. Nawet wiatru nie było:no: gratulacje dla Mikiego:-) A nadąża za starszakami?;-)

Lana a jaką masz prędkość netu? Dużo za niego płacisz?

liza ja tez nienawidze burzy a boje sie stasznie ;/
umi tak na brzuszku obraca sie kombinuje nozkami....ale juz nie mogę sie doczekać jak zacznie smigac na podlodze;)
a co z vegas,fiskuskiem i dziewczynami gdzie one sa????
z całego serca wspolczuje wszystkim ciezarnym upalnych dni...ja w lipcu zeszlego roku wychodzilam za maz i bylo tak przeokrutnie goraco ze masakra....
elwirka a no widzisz kazde bobo rozwija sie inaczej moze byc tak ze potem jak zaczna wychodzic to wszystkie naraz. Moje dziecko cale szczescie zle nie przechodzi nie goraczkuje ani nic troszke marudzi ale to troszke
ja to mam zlote dziecko:-)
a mi Amelka upalow tez zle nie znosi spi po 2 godziny w dzien noce przesypia prawie cale tylko 4-5 budzi sie na mleczko.
zupka zdrowka:*
po smpacerowke jedziemy po wyplacie bo to moje dziecie to lezec juz nie bardzo chce tylko siedzenie Jej w glowie... . dziewczyny ma moze ktoras z Was na sprzedanie kojec taki dla dziecka?tak mi sie przypomnialo:-D Amelia jak ma pelnego nosa tzn jak ma jakiegos suchotnika to tak fajnie chrumka otwiera buzie robi noskiem tak jakby chciala sie wysmarkac i przy tym bajecznie chrumka :-D

Gosia gratuluję Amelce kolejnego żabka. Majka dopiero zaczyna ząbkować ;-)Jaką spacerówkę chcesz kupić?

Moja pełza do tylu,kręci się w około i na razie przekręca się tylko z pleców na brzuch. I leżąc na plecach podnosi pupę do góry jakby chciała zrobić koci grzbiet:-D

Fikusek i Patrycja mają się dobrze a co z vegas to nie wiem:no:

reklama
Dziewczyny nie wiecie sa w Pepco jakies sandałki dla dzieci? Jutro jade na te usg i noze do pepco zajdę. nie mam czasu na szukanie sklepów z butami.
My po obiadku już dawno. Dzieci teraz oglądają Sylwestra i Tweetiego a ja sobie na rowerku pojeździłam trochę.
u nas też goraco ze ho ho. a wiattrak nam sie zepsół. na dworz enawet mimo tego wiatru nie idzuie wytrzymać.
Niunia A ile do tej pory już zużyłas wkładek? a tych czopków używasz nadal? tzn po nystatynie to jest takie żółte coś wuięc to raczej nie to a jesli masz te drugier co tam o nich wspomniałaś to moz eod nich.
Zupkaogórkowa Zdrówka dla Cioebuie, lato a Ty chorujesz.

Do góry