reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Beacia nie doluj sie! ja tez mam czasem gorsze dni... niestety musisz jakos przemeczyc sie. jutro bedzie lepiej!

Ewi wszystkiego najlepszego dla Synka!! duzo usmiechu i zdrowka !!

Malwina trzymaj sie! oby wszystko bylo dobrze

reklama
Hej

Malwina trzymaj sie!!!

EWI sto lat dla Mareczka:-)

Ja dzis od 7 robilam przetwory kompoty z truskawek... :dry: dopiero niedawno skonczylam...:-p jestem padnieta....

jejku Malwina Mam nadzieję ze wszysto będzoe ok.
niunia Oszczędzaj sie jak tylko się da. na jakiego dostawcę zmienilas neta? cos ci w tamtym nie działało?
Elwirka Pisz więcej. inaczej cieżko będzie ci się wkręcić w towarzystwo.
beacia bez stresu. :tak:;-) trzymam kciuki za wyniki

Ewi no zmienilam na ups do tego jest pakiet telewizji w cenie 49 zl za orange placilam wiecej i ciagle sie przerywal;/ cos fatalnie sie czuje szlam do lazienki i prawie sie przewrocilam tak mi sie kreci w glowie:(
Malwina bedzie dobrze zobaczysz
Liza ja tez chcialam cos z truskawek zrobic ale jakos tak wyszlo i je zjadlam;p
Beacia malego urwiska masz:)

niunia a czemu zmieniałas? w ogóle jaki wczesniej miałas? Bo ja xle wspoinam multimedie i neostrade porazka jak dla mnie

NIUNIA Może wstałaś za szybko.
Moja mama z orange net miała to masakra. Tyle płacić a prawie nie korzystać bo słabo chodził

ELWIRKA Staraj się w miarę możliwości odpisywać na posty innych. A napewn się wkręcisz.

Ostatnia edycja:
reklama
umi mialam orange ale tak slabo chodzil i jeszcze placilam duzo chodz nic na necie nie robilam teraz mam upc..
Elwirka no to pisz nam cos:)
Ewi no orange to jest porazka.. nie bo ja najpierw usiadlam a potem po woli sie podnioslam slabo mi normalnie maskra ja to sie tak boje ze cos jest nie tak masakra:( jeszcze schodzi ze mnie jakas wydzieli taka przezroczysta ale tak jej duzo.. a infekcja raczej przeszla bo nie boli ani nie piecze tam nic..
Beacia teraz ma 5 miesiecy i tak broi a ciekawe jak bedzie maly urwisek broil gdy bedzie mial 5 lat:): oj no wierze ze go kochasz jak nie kochac takiego szkraba:-)

Ostatnia edycja:
Do góry