reklama
B
beacia858
Gość
niunia i zebys wiedziala, ze strasznie wesolo z nim mam.. mam nadzieje, że u ciebie wszystko w porzadku bedzie
gosia gratulacje
to goraco to naprawde daje w kosc. kacper przespal sie 15 min i obudzil sie z takim krzykiem ze szok, jesc tez mi nie chce ;/
gosia gratulacje
to goraco to naprawde daje w kosc. kacper przespal sie 15 min i obudzil sie z takim krzykiem ze szok, jesc tez mi nie chce ;/
niuniaaa19
Fanka BB :)
lana no jest tak goraco ze masakra
beacia a bo goraco to moze jemu sie nawet jesc nie chce jak zglodnieje to cos napewno zjedz to malutki psotniczek heh
gosia gratuluje drugiego zebusia
matko no jak mi sie w glowie kreci dzisiaj mierzylam cisnienie mam 135/82 :9 leze na boku maly sie nie wierci osz masakra naprawde i ta wydzielina chloerna no nic moze przysne troszke chodz nie wiem..
beacia a bo goraco to moze jemu sie nawet jesc nie chce jak zglodnieje to cos napewno zjedz to malutki psotniczek heh
gosia gratuluje drugiego zebusia
matko no jak mi sie w glowie kreci dzisiaj mierzylam cisnienie mam 135/82 :9 leze na boku maly sie nie wierci osz masakra naprawde i ta wydzielina chloerna no nic moze przysne troszke chodz nie wiem..
umi2
Raczkować? Spokonie ma czas, mój Kacper nie raczkował na poczatku a czołgal sie, a raczkować nauczył sie mając 9 miesiecy wiec spokojnie. A zaczyna ie przemieszczac na brzuszku? Bo moj najpierw sie turlał, potem to pełzanie opanował.witam sie popoludniowo. nadrobie Was pozniej bo szkraba mam na kolanach a wali mi w klawiature ani nic napisac ani nic
no dziewczyny mamu drugiego zeba!!! szkoda ze len raczkowac nie chce:-(
Lana no mnie własnie multimedia wnerwiała strasznie, jakos nie wspoinam jej miło, forum wchodziło mi kilka minut raz nawet sobie woe zagotowałam w czajniuku zrobiłam kawe mamie sobie herbate a strona sie jeszcze nie wczytała... Dla mnie porazka, a sasiad do teraz sobie chwali
B
beacia858
Gość
niunia przespij sie.. dobrze ci to zrobi.
lana a myslisz ze ja przy moim malym moge wlaczyc wiatrak ? czy moze nie za bardzo
lana a myslisz ze ja przy moim malym moge wlaczyc wiatrak ? czy moze nie za bardzo
umi2
becia ja jak Kacper sie urodził to w lipcu robiłam przeciagi w domu bo nie szło wytrzymac a on w samym pampersie lezał i miał wtedy 2 miesiac nic mu nie bylo, ale wszystko zalezy jak go wychowujesz, jesli np nie ograniczasz mu zmian temperatur i nie osłaniasz przed najmniejszymi podmuchami wiatru to nic mu nie będzie, co innego gdybys na niego chuchała i dmuchała to wtedy mógłby sobie nie poradzic z wiaterkiem. Ale wiatraczek dobra rzecz tylko moze jak postawisz blisko niego to nie dawaj na najwyższe obroty
B
beacia858
Gość
umi przed tymi najmniejszymi nie oslaniam ale przed takim zatykajacym jak dzis to staram sie.sprobuje z tym wiatrakiem, bo to nie idzie wytrzymac dzis w domu.
umi2
beacia jeszcze mi sie przyponiało co do wiatraka to w tamty roku na noc musielismy małemu do pokoju dawac bo nie szło tam zasnąć a on nie lubi jak jest strasznie gorąco no ale wtedy miał juz rok, ale nic mu nie było chodzil sobie wiatraczek na dwójeczce koło jego łózka i było ok
B
beacia858
Gość
dzieki dziewczyny. sprobuje z tym wiatrakiem. mam nadzieje ze mu nic nie bedzie.
reklama
Liza
My wiatraka tez uzywalismy, w sumie w zeszlym roku o tej porze byla identyczna pogoda... pamietam ... i tez od pierwszych dni Mikusia wiatrak byl wlaczony w dzien i czasami w nocy
Teraz tez mam wlaczony, a drugi na dole stoi i zastanawiam sie gdzie go wlaczyc
Miki mi spał rano 2,5h i teraz nie widze by byl spiacy... zobaczymy czy bedzie chcial spac, ostatno mniej spi jakos... ;]
Teraz tez mam wlaczony, a drugi na dole stoi i zastanawiam sie gdzie go wlaczyc
Miki mi spał rano 2,5h i teraz nie widze by byl spiacy... zobaczymy czy bedzie chcial spac, ostatno mniej spi jakos... ;]