reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie popoludniowo. nadrobie Was pozniej bo szkraba mam na kolanach a wali mi w klawiature ani nic napisac ani nic
no dziewczyny mamu drugiego zeba!!! szkoda ze len raczkowac nie chce:-(

reklama
niunia i zebys wiedziala, ze strasznie wesolo z nim mam.. mam nadzieje, że u ciebie wszystko w porzadku bedzie

gosia gratulacje :)

to goraco to naprawde daje w kosc. kacper przespal sie 15 min i obudzil sie z takim krzykiem ze szok, jesc tez mi nie chce ;/

lana no jest tak goraco ze masakra :(
beacia a bo goraco to moze jemu sie nawet jesc nie chce jak zglodnieje to cos napewno zjedz:) to malutki psotniczek heh
gosia gratuluje drugiego zebusia:)
matko no jak mi sie w glowie kreci dzisiaj mierzylam cisnienie mam 135/82 :9 leze na boku maly sie nie wierci osz masakra naprawde i ta wydzielina chloerna no nic moze przysne troszke chodz nie wiem..

witam sie popoludniowo. nadrobie Was pozniej bo szkraba mam na kolanach a wali mi w klawiature ani nic napisac ani nic
no dziewczyny mamu drugiego zeba!!! szkoda ze len raczkowac nie chce:-(
Raczkować? Spokonie ma czas, mój Kacper nie raczkował na poczatku a czołgal sie, a raczkować nauczył sie mając 9 miesiecy wiec spokojnie. A zaczyna ie przemieszczac na brzuszku? Bo moj najpierw sie turlał, potem to pełzanie opanował.
Lana no mnie własnie multimedia wnerwiała strasznie, jakos nie wspoinam jej miło, forum wchodziło mi kilka minut raz nawet sobie woe zagotowałam w czajniuku zrobiłam kawe mamie sobie herbate a strona sie jeszcze nie wczytała... Dla mnie porazka, a sasiad do teraz sobie chwali

niunia przespij sie.. dobrze ci to zrobi.

lana a myslisz ze ja przy moim malym moge wlaczyc wiatrak ? czy moze nie za bardzo

becia ja jak Kacper sie urodził to w lipcu robiłam przeciagi w domu bo nie szło wytrzymac a on w samym pampersie lezał i miał wtedy 2 miesiac nic mu nie bylo, ale wszystko zalezy jak go wychowujesz, jesli np nie ograniczasz mu zmian temperatur i nie osłaniasz przed najmniejszymi podmuchami wiatru to nic mu nie będzie, co innego gdybys na niego chuchała i dmuchała to wtedy mógłby sobie nie poradzic z wiaterkiem. Ale wiatraczek dobra rzecz tylko moze jak postawisz blisko niego to nie dawaj na najwyższe obroty

umi przed tymi najmniejszymi nie oslaniam ale przed takim zatykajacym jak dzis to staram sie.sprobuje z tym wiatrakiem, bo to nie idzie wytrzymac dzis w domu.

beacia jeszcze mi sie przyponiało co do wiatraka to w tamty roku na noc musielismy małemu do pokoju dawac bo nie szło tam zasnąć a on nie lubi jak jest strasznie gorąco no ale wtedy miał juz rok, ale nic mu nie było chodzil sobie wiatraczek na dwójeczce koło jego łózka i było ok

reklama
My wiatraka tez uzywalismy, w sumie w zeszlym roku o tej porze byla identyczna pogoda... pamietam ... i tez od pierwszych dni Mikusia wiatrak byl wlaczony w dzien i czasami w nocy :tak:
Teraz tez mam wlaczony, a drugi na dole stoi i zastanawiam sie gdzie go wlaczyc :-D

Miki mi spał rano 2,5h i teraz nie widze by byl spiacy... zobaczymy czy bedzie chcial spac, ostatno mniej spi jakos... ;]

Do góry