reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U mnie Miki chodzi przy wszystkim, człapie za starszakami,i sie razem zabawiaja:-) uwielbiam jak mówi po swojemy tak fajnie"ide" "ide" :-D skubaniec moj...
Kurcze ale gorąco jest, w domu tez porazka.... za to na dworze wieje okropnie :/

Elwirka25 spokojnie niektórym dziecio dopiero po roczku wychodzą, ale to i dobrze bedzie miała mocniejsze ząbki:-)
Elizka to teraz bedziesz miała:-p, ale w sumie skoro Miki biega za rodzenstwem to sie nie nameczysz moze:-p

NIUNIA A masz w domu wkładki takie bawełniane? Nie te z siąteczką? Zobacz ile ich zużyjesz w ciągu godziny.Bardzo rzadka ta wydzielina?

reklama
ewi no taka dziwna nie jest jak woda jest gestsza od niej.. tak mam wkladki od 13 zurzylam dwie eh przepraszam ze ja tak o tym pisze ale to moje pierwsze dziecko i nie wiem co i jak w ciazy
beacia ale przynajmiej masz wesolo z urwiskiem:)
Elwirka a jak oliwka grzeczna??
Lana tez mam taka nadzieje.. jak tam u Ciebie>??

Do góry