reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak piersia karmie i narazie nie zamierzam odstawiac.

ja zaraz z malym na zakupy i do ginekologa po recepte musze isc. a nie chce mi sie strasznie...

edit.
ewi wszystkiego najlepszego dla Mareczka :*

reklama
Kasia wszytskiego najlepszego
Ewi wszystkiego najlepszego dla Mareczka
Lana no malo do nadrabiania ale widze ze dziewczynki nam sie rozkrecily(klaudix i mloda):-)
ja niestety mialam skurcze w weekend nie wiem co to znaczy ale wizyte mam dopiero 22 czerwca

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA DLA KACPERKA! :)
KASIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! :)
MŁODAMAMUSIA MOJE GRATULACJE! :)
EWI STO LAT DLA MARECZKA, DUŻO SŁODKOŚCI I RADOŚCI :)

Niunia Odpoczywaj więcej, idź do lekarza,skurczy nie można bagatelizować.
Beacia Głowa do góry, wypij kawkę, zjedz coś pysznego, może wróci humorek :)
Malwina Zagoń M do lekarza koniecznie,nie ma żartów!
Lolkak Oby lekarz coś poradził!

U nas wczoraj świetny dzień, najpierw przyjęcie urodzinowe Kacperka, potem basen, Dni Międzyrzecza, na koniec huśtawka i mały padł wykończony, spał do ósmej :)

Ewi Wszystkiego Najlepszego dla Mareczka:-) Spełnienia marzeń i samych radości

Witam wszytkich po weekendowo. My jak zwykle na grillu a potem poszliśmy na łzy bo mielismy Dni Dębicy:tak:. Ale Łzy bez Ani to juz nie te same Łzy niestety

Agoosia Spóźnione życzenia dla Kacperka:-) dużo zdrówka i uśmiechu

No a teraz ide nadrobic:-)

hej

wpadlam tylko napisac ze M jest w szpitalu bo to samio co wczoraj mu sie stało. Pewnie nie bedzie mnie jakis czas.

Trzynajcie sie;-)

reklama
Malwina współczuję.. oby twój M szybko do siebie wrocil.. :)

a ja wrocilam ze szpitala, bo bylam po wynik posiemu Kacpra no i pani doktor mi mowi ze jeszcze wyniku nie ma i zebym przyszla jutro, i pewnie bede tak biegac codziennie jutro i jutro.. jak ja nie lubie naszego szpitala.. masakra ;/

Do góry