reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak piersia karmie i narazie nie zamierzam odstawiac.

ja zaraz z malym na zakupy i do ginekologa po recepte musze isc. a nie chce mi sie strasznie...

edit.
ewi wszystkiego najlepszego dla Mareczka :*

reklama
Kasia wszytskiego najlepszego
Ewi wszystkiego najlepszego dla Mareczka
Lana no malo do nadrabiania ale widze ze dziewczynki nam sie rozkrecily(klaudix i mloda):-)
ja niestety mialam skurcze w weekend nie wiem co to znaczy ale wizyte mam dopiero 22 czerwca

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA DLA KACPERKA! :)
KASIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! :)
MŁODAMAMUSIA MOJE GRATULACJE! :)
EWI STO LAT DLA MARECZKA, DUŻO SŁODKOŚCI I RADOŚCI :)

Niunia Odpoczywaj więcej, idź do lekarza,skurczy nie można bagatelizować.
Beacia Głowa do góry, wypij kawkę, zjedz coś pysznego, może wróci humorek :)
Malwina Zagoń M do lekarza koniecznie,nie ma żartów!
Lolkak Oby lekarz coś poradził!

U nas wczoraj świetny dzień, najpierw przyjęcie urodzinowe Kacperka, potem basen, Dni Międzyrzecza, na koniec huśtawka i mały padł wykończony, spał do ósmej :)

Ewi Wszystkiego Najlepszego dla Mareczka:-) Spełnienia marzeń i samych radości

Witam wszytkich po weekendowo. My jak zwykle na grillu a potem poszliśmy na łzy bo mielismy Dni Dębicy:tak:. Ale Łzy bez Ani to juz nie te same Łzy niestety

Agoosia Spóźnione życzenia dla Kacperka:-) dużo zdrówka i uśmiechu

No a teraz ide nadrobic:-)

hej

wpadlam tylko napisac ze M jest w szpitalu bo to samio co wczoraj mu sie stało. Pewnie nie bedzie mnie jakis czas.

Trzynajcie sie;-)

reklama
Malwina współczuję.. oby twój M szybko do siebie wrocil.. :)

a ja wrocilam ze szpitala, bo bylam po wynik posiemu Kacpra no i pani doktor mi mowi ze jeszcze wyniku nie ma i zebym przyszla jutro, i pewnie bede tak biegac codziennie jutro i jutro.. jak ja nie lubie naszego szpitala.. masakra ;/

Do góry