reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja też jestem za wątkiem zakupowym :tak:

Firanka to faktycznie nie ciekawie.....
Zdrówka...

Veronica sliczny synuś,a co do roli mamy to jeszcze się "wyrobisz" i wszystko będziesz z zamkniętymi oczami potrafiła zrobić zobaczysz.

A u mnie pada deszcz :dry: do dooopy z taką wiosną.

reklama
anetka lenka Laski to zakładajcie wątek, nie ma co sie czaić:-)
firanka
laugh.gif
jak cie czytam to sie smieje sama do siebie:-p

Zobacz załącznik 352347
Wstawiam wam moje dzieło, nie zwracajcie uwagi na ten artystyczny nieład obok:-p.

A ja ide dalej nadrabiac bo udało mi sie tylko 2 ostatnie strony

Umi świetny tort :tak:

Firanka współczuję choroby i tego żelaza w zastrzykach :szok:

VeronicaMelania daj spokój :tak: Ja do tej pory nie ogarniam do końca własnej córy :-D

L.A.N.a super że spotkano udane :-) ja na regionalne niestety jakoś nie mogę dotrzeć :dry: zawsze mi coś wypada:dry:

Nadrobiłam!!! Ale nie odpisze:-D
lolkak kama dzieki za uznanie:-)

Co do for regionalnych to ja mogłabym należeć do 2 ale nie naleze do żadnego tzn tak jak lolkak nie moge tam jakos dotrzeć:-D

Fikusku spóżnione życzenia urodzinowe :-) 100 lat!:-)

VeronicaMelania
prześlicznego masz synusia!:-)

umi, czy Ty się z powołaniem nie minęłaś? :-) Cudny torcik :-)

siedzę w krzakach że tak powiem, jestem na bieżąco, ale ostatnio mam sporo na glowie i nie mam kompletnie humoru do pisania :sorry:

patisia
laugh.gif
nie minęłam sie bynajmniej, :-p mój T. zawsze mówi ze kucharki to ze mnie nigdy nie zrobi
laugh.gif
nie mam do tego serca, do pieczenia tez nie zawsze coś schrzanie:/
lana zazdroszcze:-) fajne na pewno takie spotkanie:-), a co do tortu zapraszam została jeszcze połowa:-p

patisia jeszcze urodzin nie mialam,mam dopiero 25 maja ,moj suwaczek klamal:-D

umi sliczny torcik:)

veroica jakis slodki synus:)

ja teraz smigam do wanny a jutro ide na komunie:)

reklama
Do góry