reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. U nas od rana cudnie świeciło słonko, teraz też nie najgorzej, ale coś się słoneczko chowa. Ale mi to tam wali choc fajnie byłoby dziś zrobic barierkę na schody ogrodowe /w sumie przymocowac/.

Eliza my też mamy bez na ogrodzie, już ostatnio mama bukiecik dała do wazonu, cudnie się to prezentuje. My mamy fioletowy i taki białawy.
Oj napiłabym się czegoś zimnego a nic nie mam, porażka;/ Ale ja bardziej Colę preferuję.

Lana mój facet wczoraj już o 20 spał:D Jak dziecko:D Martynka usnęła później od niego:p Ale on ma tak zazwyczaj, że jak ma na rano i popołudniu się nie kimnie to wieczorem pada jak mucha.

Martynka 17 miesięcy dziś skończyła a jutro mamy 1 rocznicę ślubu:D

reklama
Vegas gratulacje z okazji zbliżającej się rocznicy :tak: no i dal Martynki :-)

Liza ja tam na razie zdążyłam tylko kurze pościerać :-D

Maja poszła dziś na rekord :-D prawie 1,5 godz snu :szok: szkoda tylko,że przez ten czas nie mogłam nic zrobić,bo musiałam ją bujać w wózku. Jak na chwilę wstawałam to włączył jej się czujnik ruchu i zaraz płacz ;-):dry:

Lana ja u siebie w sygnaturce mogę wejść w galerię ale np u Kamy to już nie mogę :-p

My dzisiaj byłyśmy z Ashearą i Damiankiem na kulkach :tak: dzieci się wybawiły, ale Zuzia lubi Damianka:-) kochaniutki jest :tak:

Obiad skończony, Adaś dalej nie śpi-spróbuje go przeciągnąć do 19 . Wczoraj zasnął o 17 i spał do 7.30. Marzy mi się by chodził spać o 19-20-choćby miał i nie spać w dzień. Najgorzej,ze często nie śpi w dzień i zasypia o 21-22.
Muszę się wziąść za allegro dziś-przydało by się trochę kaski.

lolkak a u Asheary myślę, że wszystko w porządku ;-) nie narzekała :-p:-p

lenka Adaś spał od 17 już całą noc? :szok: moja pewnie wstałaby o 20 i zasnęła z powrotem o 24 :sorry2::dry:

Ja też muszę właśnie powystawiać kilka ciuszków. Kilka się sprzedało ale jeszcze kilka zostało.

Ja straciłam wątek :-D

M juz przyjechal nawet nie slyszalam kiedy :dry:
Chałupa wysprzatana, niech tylko zamarudzi o cos, to niewiem co mu zrobie :tak: :-D

reklama
Do góry