reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. U nas od rana cudnie świeciło słonko, teraz też nie najgorzej, ale coś się słoneczko chowa. Ale mi to tam wali choc fajnie byłoby dziś zrobic barierkę na schody ogrodowe /w sumie przymocowac/.

Eliza my też mamy bez na ogrodzie, już ostatnio mama bukiecik dała do wazonu, cudnie się to prezentuje. My mamy fioletowy i taki białawy.
Oj napiłabym się czegoś zimnego a nic nie mam, porażka;/ Ale ja bardziej Colę preferuję.

Lana mój facet wczoraj już o 20 spał:D Jak dziecko:D Martynka usnęła później od niego:p Ale on ma tak zazwyczaj, że jak ma na rano i popołudniu się nie kimnie to wieczorem pada jak mucha.

Martynka 17 miesięcy dziś skończyła a jutro mamy 1 rocznicę ślubu:D

reklama
Vegas gratulacje z okazji zbliżającej się rocznicy :tak: no i dal Martynki :-)

Liza ja tam na razie zdążyłam tylko kurze pościerać :-D

Maja poszła dziś na rekord :-D prawie 1,5 godz snu :szok: szkoda tylko,że przez ten czas nie mogłam nic zrobić,bo musiałam ją bujać w wózku. Jak na chwilę wstawałam to włączył jej się czujnik ruchu i zaraz płacz ;-):dry:

Lana ja u siebie w sygnaturce mogę wejść w galerię ale np u Kamy to już nie mogę :-p

My dzisiaj byłyśmy z Ashearą i Damiankiem na kulkach :tak: dzieci się wybawiły, ale Zuzia lubi Damianka:-) kochaniutki jest :tak:

Obiad skończony, Adaś dalej nie śpi-spróbuje go przeciągnąć do 19 . Wczoraj zasnął o 17 i spał do 7.30. Marzy mi się by chodził spać o 19-20-choćby miał i nie spać w dzień. Najgorzej,ze często nie śpi w dzień i zasypia o 21-22.
Muszę się wziąść za allegro dziś-przydało by się trochę kaski.

lolkak a u Asheary myślę, że wszystko w porządku ;-) nie narzekała :-p:-p

lenka Adaś spał od 17 już całą noc? :szok: moja pewnie wstałaby o 20 i zasnęła z powrotem o 24 :sorry2::dry:

Ja też muszę właśnie powystawiać kilka ciuszków. Kilka się sprzedało ale jeszcze kilka zostało.

Ja straciłam wątek :-D

M juz przyjechal nawet nie slyszalam kiedy :dry:
Chałupa wysprzatana, niech tylko zamarudzi o cos, to niewiem co mu zrobie :tak: :-D

reklama
Do góry