reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka- Nigdy wcześniej tak nie spał-ale jest przeziębiony. Zawsze jak tak szybko zasnął to stawał o 21 i 2 godzinki buszował jeszcze.

reklama
A może zrobimy wątek zakupowy, co Wy na to? Moglybyśmy wstawiać tam zdjęcia tego co mamy do sprzedania ;-)

Ehhhh :no: co za facet.... Najpierw sM am sie sfochowal o glupoty a potem mnie tak wkurzyl ze... :dry::no: rzucilam wsio i niech se sam obiad robi choc chcialam byc mila i mu odgrzac:wściekła/y:

Anetka- fajnie jakby tu się dało zrobić wątek zakupowy. Nie chciałabym zaśmiecać tego -a może coś by komuś wpadło w oko z Adasiowej szafy.

lenka też tak myślę, że fajnie by było. Ale to musimy poczekać na Szefową UMI albo Szefową EWI, żeby podjęły decyzję ;-):-p:-D

hej mamusie. Jestem mega chora,cieknie mi z nosa tak,że już mam go obszczypanego...jestem juz po wczorajszej wizycie,wsio ok,termin niby na 9,a niby na 13 kij to wie... ogólnie to jestem jakaś przemęczona...pffffff dobrze,że Nicole jest w miarę grzeczna i nie mam ochoty Jej wysłać paczką do Somali bo bym oszalała Ł wróći późnym wieczorem do chaty dzisiaj,tak,że wsio musze ogarnąć sama...

firanka zdrówka ;*
W ogóle jak Ty coś palniesz :-D "dobrze,że Nicole jest w miarę grzeczna i nie mam ochoty Jej wysłać paczką do Somali bo bym oszalała" Nie mogę z Ciebie :-D:-p
Przemęczona pewnie jesteś przez ciążę? Jest inna niż z Nicole? Może będzie Krzyś ;-) oby :tak:;-)

Jestem przemęczona wszystkim...nie wysypiam się wcale...wstaję codziennie o 6:30 i idę spać około 24...mam mega anemię,biorę żelazo w zastrzykach,wysuszoną śluzówkę i stąd krwotoki z nosa itp...wymiękam po prostu...a jeszcze te przeziębienie,ja pidole po prostu żenujące...kuzynkę spotkałam teraz to sie przestraszyła jak mnie zobaczyła bo taka blada jestem,przekrwione oczy mam i w ogóle...No ta ciąza jest inna niż z Nicole mam mdłości,kręsi mi się w głowie,ogólnie kiepsko się czuję z młodą nie miałam tak...no co tej wiem jak ten szatan potrafi mi zajść za skórę,a jeszcze jak siedze z nią sama i ledwo na oczy widzę to już w ogóle potrafi szopkę odwalić...

hejka:) witam ponowni,nie naedrabiam bo mam za duuuuzo,widzialam tylko ze sporo dzieciaczkow choruje wiec zycze duzo zdrowka:*:*

A mnie nie bylo bo przyjechala do mnie rodzinka na kilka dni:)

reklama
ja sie czuje wporzadku:) w rola matki? hmm jakos nie do konca sie jeszcze dobrze z tym czuje. jestem troche niezdarna i szybko sie denerwuje jak mi cos nie wychodzi :(

zdjecia??
a prosze bardzo :)

2ry0d38.jpg
ajmsqx.jpg

erh0yp.jpg

Do góry