reklama
Liza
Fanka BB :)
Ehhhh co za facet.... Najpierw sM am sie sfochowal o glupoty a potem mnie tak wkurzyl ze... rzucilam wsio i niech se sam obiad robi choc chcialam byc mila i mu odgrzac
hej mamusie. Jestem mega chora,cieknie mi z nosa tak,że już mam go obszczypanego...jestem juz po wczorajszej wizycie,wsio ok,termin niby na 9,a niby na 13 kij to wie... ogólnie to jestem jakaś przemęczona...pffffff dobrze,że Nicole jest w miarę grzeczna i nie mam ochoty Jej wysłać paczką do Somali bo bym oszalała Ł wróći późnym wieczorem do chaty dzisiaj,tak,że wsio musze ogarnąć sama...
.Aneta.
firanka zdrówka ;*
W ogóle jak Ty coś palniesz "dobrze,że Nicole jest w miarę grzeczna i nie mam ochoty Jej wysłać paczką do Somali bo bym oszalała" Nie mogę z Ciebie
Przemęczona pewnie jesteś przez ciążę? Jest inna niż z Nicole? Może będzie Krzyś ;-) oby ;-)
W ogóle jak Ty coś palniesz "dobrze,że Nicole jest w miarę grzeczna i nie mam ochoty Jej wysłać paczką do Somali bo bym oszalała" Nie mogę z Ciebie
Przemęczona pewnie jesteś przez ciążę? Jest inna niż z Nicole? Może będzie Krzyś ;-) oby ;-)
Jestem przemęczona wszystkim...nie wysypiam się wcale...wstaję codziennie o 6:30 i idę spać około 24...mam mega anemię,biorę żelazo w zastrzykach,wysuszoną śluzówkę i stąd krwotoki z nosa itp...wymiękam po prostu...a jeszcze te przeziębienie,ja pidole po prostu żenujące...kuzynkę spotkałam teraz to sie przestraszyła jak mnie zobaczyła bo taka blada jestem,przekrwione oczy mam i w ogóle...No ta ciąza jest inna niż z Nicole mam mdłości,kręsi mi się w głowie,ogólnie kiepsko się czuję z młodą nie miałam tak...no co tej wiem jak ten szatan potrafi mi zajść za skórę,a jeszcze jak siedze z nią sama i ledwo na oczy widzę to już w ogóle potrafi szopkę odwalić...
fikusek1988
Mama Alanka:)
hejka witam ponowni,nie naedrabiam bo mam za duuuuzo,widzialam tylko ze sporo dzieciaczkow choruje wiec zycze duzo zdrowka:*:*
A mnie nie bylo bo przyjechala do mnie rodzinka na kilka dni
A mnie nie bylo bo przyjechala do mnie rodzinka na kilka dni
reklama
VeronicaMelania
ja sie czuje wporzadku w rola matki? hmm jakos nie do konca sie jeszcze dobrze z tym czuje. jestem troche niezdarna i szybko sie denerwuje jak mi cos nie wychodzi
zdjecia??
a prosze bardzo
zdjecia??
a prosze bardzo