reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
VeronicaMelania Śliczne zdjęcia, ostatnio mnie rozbroiło
Firanka :*
Lana Zazdroszczę spotkania. Mi się marzy z kimś spotkać z dzieciakami, a tymczasem nikt z bb koło mnie nie mieszka:-( Liczę na to, że w lato zawrę jakieś znajomości na placach zabaw;-)
umi śliczny torcik, też chcę taki na 19 czerwca
lana, fikusek, patrycja Udanych komunii:-)
Patrycja Jak idzie pieczenie?
Dziś wydałam pierwsze pieniądze na ubranka dla Emilki Całe 6zł Kupiłam 2 pary spodni już z myślą o wizycie w piaskownicy;-), 3 pary skarpetek i śpiworek do spania.
Firanka :*
Lana Zazdroszczę spotkania. Mi się marzy z kimś spotkać z dzieciakami, a tymczasem nikt z bb koło mnie nie mieszka:-( Liczę na to, że w lato zawrę jakieś znajomości na placach zabaw;-)
umi śliczny torcik, też chcę taki na 19 czerwca
lana, fikusek, patrycja Udanych komunii:-)
Patrycja Jak idzie pieczenie?
Dziś wydałam pierwsze pieniądze na ubranka dla Emilki Całe 6zł Kupiłam 2 pary spodni już z myślą o wizycie w piaskownicy;-), 3 pary skarpetek i śpiworek do spania.
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
W lumpku koło mojego domu, dziś sobota, więc wszystko było w cenach 1-4zł za szt.
Witam wieczorkiem
Podczytuje Was , ale nie daje rade coś skrobnąć
Zuzia ostatnio chodzi spac o 22 , co mnie bardzo meczy a do tego od paru dni cizezko jej się zasypia. Chyba bede musiała zrezygnowac z drugiej popołudnowej drzemki
Umi spzoznione ale szczere 100 lat dla Kacpra. Torcik rewelacja!!!
Ja tez prawie wszystkie ciuszki Zuzi kupuje na allegro albo od Anetki hehe
A u nas dzisiaj juz ładnie było tylko wiatr jeszcze chłodny wiał
Dobra zycze miłej nocki i spadam spac
Podczytuje Was , ale nie daje rade coś skrobnąć
Zuzia ostatnio chodzi spac o 22 , co mnie bardzo meczy a do tego od paru dni cizezko jej się zasypia. Chyba bede musiała zrezygnowac z drugiej popołudnowej drzemki
Umi spzoznione ale szczere 100 lat dla Kacpra. Torcik rewelacja!!!
Ja tez prawie wszystkie ciuszki Zuzi kupuje na allegro albo od Anetki hehe
A u nas dzisiaj juz ładnie było tylko wiatr jeszcze chłodny wiał
Dobra zycze miłej nocki i spadam spac
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Liza nie boję się bolesci bo z Vi też jadłam truskawki i nic jej nie było.
a miesiąc po porodzie (równo iesiąc) była wigilia i jadłam wsyztsko
ani razu nie miała zaparć kolek , ani nic takiego...
nawet u nas na porodówce dostałam na obiad lasagne
albo kurczaka curry
tu sie je wszystko i dzieci nie mają ani wywypek ani kolek ani nic podobnego...
ja sobie niczego nie odmawiałam jak karmiłam pierwszą oi teraz też nie zamierzam no chyba ze coś by jej wyszło to wtedy odstawię to co spowodowałoby ból albo wysypkę ale nie myslę żeby coś miało wyjść
kama mam nadzieję że sie odstresowałaś.. nie ma co się na chłopa wkurzać heheh;-)
firanka zdrowia życzę
veronicamelania śliczne masz dzieciątko
umi sliczny tort!!!
patisia a co to że humprek nie taki?? życze poprawy humorku
a teraz zmykam spać ... mój D ma jutro wolne..
ale sie ciesze ... jupiiiii
a co do aguagu tez mam problem.. musiałam się logować przez stronkę
a miesiąc po porodzie (równo iesiąc) była wigilia i jadłam wsyztsko
ani razu nie miała zaparć kolek , ani nic takiego...
nawet u nas na porodówce dostałam na obiad lasagne
albo kurczaka curry
tu sie je wszystko i dzieci nie mają ani wywypek ani kolek ani nic podobnego...
ja sobie niczego nie odmawiałam jak karmiłam pierwszą oi teraz też nie zamierzam no chyba ze coś by jej wyszło to wtedy odstawię to co spowodowałoby ból albo wysypkę ale nie myslę żeby coś miało wyjść
kama mam nadzieję że sie odstresowałaś.. nie ma co się na chłopa wkurzać heheh;-)
firanka zdrowia życzę
veronicamelania śliczne masz dzieciątko
umi sliczny tort!!!
patisia a co to że humprek nie taki?? życze poprawy humorku
a teraz zmykam spać ... mój D ma jutro wolne..
ale sie ciesze ... jupiiiii
a co do aguagu tez mam problem.. musiałam się logować przez stronkę
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej hej U nas był wieczorkiem grill i było bardzo, bardzo fajnie
ViKamcia, ale słodkie masz foty w suwakach
Fikusek to co Ty dajesz za lewe suwaczki?
Malwina nie ma jak zakupy u Anetki, co? Też kupuję I Twoja córa ma jeszcze 2 drzemki w ciągu dnia??
Lana super, że spotkanko się udało. Smaka mi zrobiłaś na piwko
Umi torcik genialny
Firanka zdrówka;** Fajnie, że z Kruszynką wszystko OK) Może urodzisz 7 grudnia jak ja Martynkę? Piękna data wszak
ViKamcia, ale słodkie masz foty w suwakach
Fikusek to co Ty dajesz za lewe suwaczki?
Malwina nie ma jak zakupy u Anetki, co? Też kupuję I Twoja córa ma jeszcze 2 drzemki w ciągu dnia??
Lana super, że spotkanko się udało. Smaka mi zrobiłaś na piwko
Umi torcik genialny
Firanka zdrówka;** Fajnie, że z Kruszynką wszystko OK) Może urodzisz 7 grudnia jak ja Martynkę? Piękna data wszak
lolkak
Październikowa Mama Mai
Vegas jak ja bym chciała grilla,ale u nas pogoda niestety przeszkadza
l.aN.a mam nadzieję,że wszystkiego nie podkupiłaś
ViKamcia lasagne też bym zjadła :-) Ja dostałam kleik
Koniczynka ja zamierzam się wybrać w wakacje nad morze,więc możemy zorganizować spotkanie
U nas nocka standard ;-) Pierwsza pobudka o 21 później jakoś wytrwała do 24 a następnie co godzina
Teraz wyje na mcie,więc muszę spadać ;-) Miłej niedzieli:-)
l.aN.a mam nadzieję,że wszystkiego nie podkupiłaś
ViKamcia lasagne też bym zjadła :-) Ja dostałam kleik
Koniczynka ja zamierzam się wybrać w wakacje nad morze,więc możemy zorganizować spotkanie
U nas nocka standard ;-) Pierwsza pobudka o 21 później jakoś wytrwała do 24 a następnie co godzina
Teraz wyje na mcie,więc muszę spadać ;-) Miłej niedzieli:-)
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Grilla to i ja bym zjadła niby ma być dziś 16st, ale wątpie bo pochmurno strasznie
J pojechał po zakupy a ja zamiast zacząć coś sprzątać to siedzę przed kompem
A co do jedzenia podczas cyckania to ja też jadłam wszystko, na drugi dzień po porodzie mama przywiozła mi kotleta pożarskiego mała żadnych rewelacji nie miała.
J pojechał po zakupy a ja zamiast zacząć coś sprzątać to siedzę przed kompem
A co do jedzenia podczas cyckania to ja też jadłam wszystko, na drugi dzień po porodzie mama przywiozła mi kotleta pożarskiego mała żadnych rewelacji nie miała.
lolkak
Październikowa Mama Mai
Moja też raczej nic nie miała gorzej teraz
Leżała sobie na macie na podłodze i zawędrowała mi pod przewijak szkoda,że nie miałam aparatu
E:
Kaamaa ja swojego nie mogę dobudzić,żeby pojechać do sklepu. A pieluch tylko 4 szt zostało
Leżała sobie na macie na podłodze i zawędrowała mi pod przewijak szkoda,że nie miałam aparatu
E:
Kaamaa ja swojego nie mogę dobudzić,żeby pojechać do sklepu. A pieluch tylko 4 szt zostało
reklama
umi2
Fanka BB :)
Witam, ja dzis o 4 przeżyłam szok! uświadomiłam sobie ze w wynikach badań Kacpra nie było moczu. Aż z tego wszystkiego biegunke miałam, ale stwierdziłam ze pójde do koscioła, a potem do centrum. Pomine fakt jak Kacper sie w kosciele zachowywał:/ tzn miał głupawke przez jakies 15 min ale go ochrzaniłam i sie w koncu uspokoił. Dobrze ze nie wpadł na pomysł zeby wrzeszczeć bo bym mu chyba krzywde zrobiła:/... A potem szybko do Centrum podreptaliśmy bo apteka tam w niedziele zawsze czynna. Mówie babce co i jak, a ta na legalu wzieła sobie kluczyk i poszła do laboratorium po chwili miałam wyniki badań. Ale sie ciesze, dobrze ze tam zawsze chodze to mnie juz kojarzą i nikt nie robił mi problemu.Normalnie kamień z serca
Ha i podziękowania mi sie naprawiły dzisiaj:-) nie wiem czemu wczoraj nie mogłam kliknac dzieki w posty z obecnego dnia
lolkak Maja już zaczęła wędrować? Super to jeszcze chwila a bedziesz musiała miec oczy w okół głowy
kaamaa a co to za kotlecik jak sie go robi bo pierwsze słysze a chetnie bym cos nowego zrobiła
konniczynka ja tez lubie takie okazje, w poniedziałki mamy wszystko po 1 zł i czasem super rzeczy mozna upolować
Ha i podziękowania mi sie naprawiły dzisiaj:-) nie wiem czemu wczoraj nie mogłam kliknac dzieki w posty z obecnego dnia
lolkak Maja już zaczęła wędrować? Super to jeszcze chwila a bedziesz musiała miec oczy w okół głowy
kaamaa a co to za kotlecik jak sie go robi bo pierwsze słysze a chetnie bym cos nowego zrobiła
konniczynka ja tez lubie takie okazje, w poniedziałki mamy wszystko po 1 zł i czasem super rzeczy mozna upolować