reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja też jestem za wątkiem zakupowym :tak:

Firanka to faktycznie nie ciekawie.....
Zdrówka...

Veronica sliczny synuś,a co do roli mamy to jeszcze się "wyrobisz" i wszystko będziesz z zamkniętymi oczami potrafiła zrobić zobaczysz.

A u mnie pada deszcz :dry: do dooopy z taką wiosną.

reklama
anetka lenka Laski to zakładajcie wątek, nie ma co sie czaić:-)
firanka
laugh.gif
jak cie czytam to sie smieje sama do siebie:-p

Zobacz załącznik 352347
Wstawiam wam moje dzieło, nie zwracajcie uwagi na ten artystyczny nieład obok:-p.

A ja ide dalej nadrabiac bo udało mi sie tylko 2 ostatnie strony

Umi świetny tort :tak:

Firanka współczuję choroby i tego żelaza w zastrzykach :szok:

VeronicaMelania daj spokój :tak: Ja do tej pory nie ogarniam do końca własnej córy :-D

L.A.N.a super że spotkano udane :-) ja na regionalne niestety jakoś nie mogę dotrzeć :dry: zawsze mi coś wypada:dry:

Nadrobiłam!!! Ale nie odpisze:-D
lolkak kama dzieki za uznanie:-)

Co do for regionalnych to ja mogłabym należeć do 2 ale nie naleze do żadnego tzn tak jak lolkak nie moge tam jakos dotrzeć:-D

Fikusku spóżnione życzenia urodzinowe :-) 100 lat!:-)

VeronicaMelania
prześlicznego masz synusia!:-)

umi, czy Ty się z powołaniem nie minęłaś? :-) Cudny torcik :-)

siedzę w krzakach że tak powiem, jestem na bieżąco, ale ostatnio mam sporo na glowie i nie mam kompletnie humoru do pisania :sorry:

patisia
laugh.gif
nie minęłam sie bynajmniej, :-p mój T. zawsze mówi ze kucharki to ze mnie nigdy nie zrobi
laugh.gif
nie mam do tego serca, do pieczenia tez nie zawsze coś schrzanie:/
lana zazdroszcze:-) fajne na pewno takie spotkanie:-), a co do tortu zapraszam została jeszcze połowa:-p

patisia jeszcze urodzin nie mialam,mam dopiero 25 maja ,moj suwaczek klamal:-D

umi sliczny torcik:)

veroica jakis slodki synus:)

ja teraz smigam do wanny a jutro ide na komunie:)

reklama
Do góry