reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry

Ale sie dennie czuje ;]
Kamcia to super, bo wiele mamus wlasnie robi takie ograniczenia i potem dziecko uczulone na wsio... Ja tez jadlam wszystko od porodu ;-) i maly nie mial na nic uczulenia! ze starszakami mialam to samo :tak:
Fikusek no wieszco suwaczek z bledem, klapa w dooopke powinnas dostac :-p ;-)

Jejku ja tez bym grila zrobila, zjadla kielbaski itd... ale dzis raczej sie nie zrobi, tata po poludniu jedzie do szpitala... ehhh
Pogoda do du**i :dry:
Noc minela srednio, ale mogloby byc lepiej... M poszedl obiad przygopwac... Chawała mu za to bo dzis nie mam wogole glowy do tego...
Dzis chyba tez brat bedzie prosil nas na ta komunie bo pytali sie czy jestesmy dzis w domu :dry: M ciagle mowi ze nie idziemy, wiec niech im od razu powie to....

reklama
Umi to jest to samo co kotlet mielony tylko zamiast mięsa mielonego dajesz pierś z kurczaka mieloną.

U mnie pogoda diametralnie się zmieniła, już jest 15 stopni i słoneczko :-) zaraz kładę Julkę spać i jak wstanie ruszamy na podwórko, na reszcie.

U nas tez ładnie sie zrobilo, nagle :dry:
Ale mam problem z tym ze Miki nie chce wogole zasypiac w łóżeczku, jak go klade od razu ryczy jak opętany :no:
nie mam sily do tego wszystkiego, i w dodatku juz widac pod dziaslami nastepne 3 zeby :dry:

Umi torcik wyglada smakowicie, sama bym zjadla...
Eliza jestem w 19.
Lolkak to fajnie ze mala juz sie przemieszcza :-)

jak ranek dziewczyny? ja czuje sie beznadziejnie, spalam moze 3 h

Witam wszystkie Panie od rana.

Ja kiepsko się czuję,nie dość,że te przeziębienie,to brzuch mnie z nerwów boli...masakra jakaś...

Dziękuję dziewczyny za życzenia zdrówka.

Lana,skoro były za drogie Twoim zdaniem to po co kupiłaś Julci takie drogie rajstopki? U mnie zwykłe agatki kosztują 11 złotych...i jakby była takie jak Ty kupiłaś za 19 to bym z chęcią kupiła nawet ze dwie pary...

Umi dobrze,że sobie przypomniałaś. :tak: I,że tak od razu dostałaś wyniki :-)

Elizka znowu zęby:szok: Współczuję. Oby tata szybko wyszedł

kaamaa o proszę coś nowego . nIgdy takiego kotleta nie jadłam ;-)

Firanka współczuję złego sampoczucia, Mam nadzieję,że będzie lepiej.

My też zaraz lecimy na dwór. Liczę na to,że może w wózku mi padnie spać,bo jak teraz się przymierzała to do ojca przyszli kumple i oczywiście "cicho"rozmawiali i ze spania doopa:wściekła/y:

Lolak pewnie zaśnie ;-) moja Nicunia nauczona była tak,że mogłam mieć rozpuszczone na cały regulator jakieś manieczki i spała,ja do niej do pokoju wchodziłam z odkurzaczem i ona se spała,a ja ze spokojem sprzątałam

ja bym ogla duzo wiecej pokazac takich smiesznych i uroczych zdjec ale za duzo tego, hehe :)

oh mam nadzieje ze w kocu bede sobie lepiej radzic bo jakas taka niezdarna jestem :-D

a tak wgle to mam pytanie, moze ktoras z was mi odpowie :-)
czy to normalne ze maly sie bardzo slini? ciagle jest caly mokry przez to ;/

reklama
Do góry