fikusek1988
Mama Alanka:)
Artystka ja bym pojechala jest szansa pokazac ze mlode mamy sa odpowiedzialne i daja rade bez tatuskow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Callie- z tym wsadzaniem nosa w nieswoje sprawy -wcale Ci się nie dziwię ! Dalej masz takie "akcje"? Ja to mam wygodę.. jak coś się u nas wydarzy to nie muszę rodziny powiadamiać.. Wystarczy że napiszę na BB gdzie byłam,co robiłam itp - jeszcze tego samego dnia wszyscy będą wiedzieli ahahah.. no ale niektórzy ludzie są prostakami,więc czego tu wymagać takie wychowanie ;-)
Kto mnie na NK zaprosił? za chiny skojarzyć nie mogę
a ja juz wczoraj nie pisalam wam ze na 17:10 lecialam z Julka do lekarza. pojawil sie jakis paskudny kaszel.
tzn duszacy i jak ja chwycil tol musiala sie troche pomeczyc nim ulzylo.. i glownie prezez sen tak kaszle.
jak zwykle osluchowo cyzsta zadnych zmian... gardlo tez ok.
drugi raz mam juz taka sytuacje. katarek mimo ze wczoraj byl 3 dzien byl juz taki ze prawie nie bylo.
mimo to mam podawac do soboty flegamine, sinecod, hascosept i pulneo.