reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas moim zdanie powinnaś jej to powiedzieć, nie tylko dzieci szkoda ale tej laski też kto wie może ona na prawe go kocha, lepiej żeby dowiedziała się teraz a nie po ślubie.

Kto mnie na NK zaprosił? za chiny skojarzyć nie mogę :-p:zawstydzona/y:

reklama
Kaamaa do tej pory nic se z tego nie robiłam bo stwierdziłam, jego życie niech robi co chce dopóki mi nie robi problemów. No ale że J poczytał to mi się żarówka zapaliła. Wcześniej mi to zwisało bo nie chciałam mu nic pisac, odpisywac, zlewałam jego esy, myślałam może się znudzi. Nie wiem czy ta Laska go kocha, kiedyś pisał monologii do mnie żaląc się, że jest dla niego oschła. Nie mój problem.

Witam.
Niestety was nie nadrobie ;/ przeczytałam kilka postów i normalnie rady nie daje (mam chyba gorączke, bo aż sie topie,i ból głowy nie do zniesienia)
TO NIE SPÓŹNIONY KAWAŁ NA PRIMA APRILIS!
Nie uwierzycie!!

Dałam ogłoszenie na portalu, z ogloszeniami odnośnie pracy. Napisałam że mam rocznego synka i jestem młodą bo 19letnią mamą... I ze moge sie zająć jakimś dzieckiem (ogłoszenie nie przepisane słowo w słowo, bo ładniej to ubrałam ;D)
I dzwoni po 20 do mnie babka!!! I mówi że jest z tvn że, z Ewą Drzyzga realizują temat do rozmowy o młodych mamach w przedziale 16-19lat które nie są z ojcami. Pyta sie mnie czy chce chwile z nią porozmawiać to mowie że tak. I ona mowi, rozmowa jest nagrywana, ponieważ Ewa musi sie z materiałem zapoznać ewentualnie.
Poprosiła mnie o krótki opis mojej sytuacji z ojcem dziecka, opisałam była w szoku. I do mnie ze ma propozycje,żebym do Krakowa w czwartek przyjechała do programu "Rozmów w toku" że w zamian za opowiedzenie swojej historii, podpisują umowe, dostanę 300zł i ewentualnie jesli mam taką sytuacje, to i100zł na opiekunke do dziecka, jeśli nie będę miała jak przyjechać, wyślą po mnie kierowcę. Na moją proźbe w programie, mogą zmienić mój wygląd, zmienić głos, podadzą błędne dane jeśli sie boje o rozpoznawanie w moim mieście mojej osoby.
Wpadłam w taki szok ze rece godzine mi sie trzesły xD nie wiem czemu.

Z jednej strony bym pojechała, fajnie, poznam Ewe (bardzo ją lubie) a z drugiej strony boje sie, bo wiem że zmontowana rozmowa może zrobić ze mnie idiotkę jakoś ;/ Boje sie że wytną część rozmowy, poza tym jestem naprawdę dość charyzmatyczną osobą, wszedzie mnie pełno, mnóstwo ludzi mnie zna i trudno żeby mnie nie rozpoznali, tak naprawdę.
A moja sytuacja- wiem ze wiele jest podobnych.Ale akurat moja jest dość specyficzna. Data urodzenia Miśka-w moją osiemnastkę. Ojciec Michała, nasza sytuacja cała. M.rodzice: mama pielegniarka, ojczym lekarz. Sporo jest takich faktów które wskażą na moją osobę, choć zapewne mało ludzi uwierzy że akurat "ja" tam byłam.
A do tego jeszcze jak pojade, a okaze sie ze dadzą mi jakąś peruke ;/ i zmienia ubranie. Przecież tak naprawde Ci którzy mnie znają, rozpoznają mnie na 100% Ale kusi mnie poznanie Ewy, i kasa w sumie. Bo pieniedzy teraz potrzebuje.

Moj tata z babcią mówią zebym pojechała, ale mama furczy pod nosem ze skad wiem, moze to jaja ktos robi sobie i podjedziektoś po mnie i mnie gdzies wywiozą (ona i te jej teorie <olaboga> ) A skąd ja mam wiedzieć czy Pani psycholog nie wpierdzieli sie i nie zrobi ze mnie głupiej słodkiej idiotki, powie coś co mnie zaboli.
A żyje sobie teraz w miare spokojnie, to po co mi dodatkowy stres?
A Pani psycholog powie, to codziecko nie wiedzialaś ze jak sie wkłada siu.... to w ten sposob są dzieci? Albo cos innego...

Co byście na moim miejscu zrobiły? BO ja tak naprawde boje sie ze po programie bede pośmiewiskiem, bo wiadomo jednej osobie sie spodoba to co mowie a druga objedzie mnie na równo... W końcu same wiecie jak na młode mamy patrzy POLSKA!!
Tak naprawde to jest mało otwarty kraj na różnych ludzi!

lolkak- w Płocku? Jest zalew wiślany zwany SOBÓTKĄ-najbardziej popularny. Jest Grabina, Białe jeziorko. I tak prócz tego to sie nie orientuje jakie są popularne, ale to co wymieniłam to najbardziej znane-najczęściej odwiedzane. Aaa w miejscowości Koszelówka jest coś jeszcze.

Michał dziś cały dzien darł sie, myslalam juz pod koniec dnia ze go rozszarpie-usnął mi dopiero 10min temu ;//

Artystka ja Ci nic nie poradzę. Ja jakbym miała taką propozycję nie jechałabym bo ze mnie to nieśmiała Istota i bym buraka spiekła tam na miejscu:p Ale jeśli jesteś wygadana, śmiała i nie masz się czego wstydzic to jedź:) Zarobisz i poznasz E. Drzyzgę:) Miło byłoby Cię zobaczyc w tym programie:)

Bry

kaamaaa no to trzymamy kciuki za @ :p :-)
artystka ja na twoim miejscu tez bym pojechala jak jestes wwygadana itd. :tak: :-) fajnie Ci sie trafilo...:-)
Paula wiesz w sumie my ostatnio bylismy na weselu do 12 i dalismy w koperte 150zl. a na tym weselu wiecej jak 250-300 nie dam zalezy od naszej sytuacji finansowej:tak: :-) :-p

No za oknem slonce:dry: ciekawe czy cieplo.... ? wstalismy o 6:20, i ide robic dzieciakom i sobie sniadanie, własnie Hania wstala:confused:
Ale tutaj malo nadrabiania.... :szok: :no: :-p

Artystka jedź przynajmniej zmienisz na chwilę otoczenie ;-) koszelówkę pamiętam, o Sobótce nie słyszałam a tamta miejscowość to też była na S :-D;-)

Gosia ja zaczynałam od takich smoków ala sutek i nic ;-) Smoka uspokaJacza też nie toleruje.

Paula no to widzę,że miałaś dzień pełen wrażeń. Popieram niektórzy ludzie są niewychowani :-D

Elizka po jakim czasie Miki je śniadanie po przebudzeniu? Maja wstała o 6 i do tej pory nic :dry:

Witajcie ja wczoraj was podczytywałam tylko. Jakos nie umiałam sie wbić po weekendzie. Ach to lenistwo. W Sobote miałam nie miła sytuacje na placu zabaw z pewna panią ale nie wazne. przyznam sie ze troche mnie to przybiło, ale dzis jest lepiej. W ogóle wczoraj poszłam znowu na plac zabaw z małym i taki 5 latek tak mi humor poprawił:-D. Podszedł do nas i pyta mnie " Pani jest mamą tego chłopczyka?" Ja mu na to ze " tak" a ten do mnie " Ja myślałem ze siostrą. Moja mama jest duzo starsza od pani... i nie bawi sie ze mną tak jak pani z synkiem" . Porzucał troche piłke do kacpra, a młody koslawo mu odrzuacał ale sie bawili ładnie i w końcu ten chłopak do mnie, że jestem fajna:-D i sobie poszedł do kolegów. Az mi ie humor poprawił:-)

Artystka
idź idź, bo ja rozmowy w toku lubie tylko zrób tak zebys byla przy koncu bo ja dopiero o 16:30 w domu jestem:-D

reklama
Artystka ja bym pojechała, fajna okazja i jeszcze 300zł dostaniesz, masz szanse pokazać ludziom że młoda mama nie równa się nie odpowiedzialna gówniara.

Przecież sama wychowujesz Michasia niczego mu nie brakuje to dlaczego psycholog miałaby Cię błotem obrzucać? Myslę że CIę jeszcze pochwali za to jaka jesteś dzielna :-)

Lolkak, Eliza tak długo nie jedzą :szok: moja nie zdąży z łóżka wyleźć a już leci do lodówki :-D

U mnie pogoda do doopy :dry: cały czas kropi.

MAm nadzieję że szybko przestanie, bo chcemy na podwórko wyleźć.

Do góry