reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kaamaa przed chwilą zjadła trochę jabłka,ale też nie jakoś bardzo chętnie :dry: a wcześniej nic tylko jedzenie było :-D

Elizka a to luz nie ma to jak doświadczona mamuśka:-D a nie taka panikara debiutantka jak ja:-D

Umi nie przejmuj się jakimś durnym babsztylem. najważniejsze,że będziesz lubiana przez kolegów Kacpra :-D

Patisia a jak się Kubuś czuje??

Fikusek testowałaś już nowy wózek?

hej Wam.
widze już tak dużo nie piszecxie skoro i ja potrafię przeczytać wszystko co pisałyście.:-D
Gosia Ja pierwszej miesiączki poporidzie tez wolę nie spominać, byłam wtedy z Justynka w szpitalu, te skoki temperatury z 41 do 34 myslałam że tam kipnę. a następnego dnia @ gdostałam.
Kamaa Ojojoj nieciekawie. moze jeszcze nie uregulowały ci się cykle.
ELiza Sporo w koperte wkładacie. u nas to maks 200 zł. a tak te 400 zł do tego sukienka dla mnie i buty, gajerek dla Mareczka. o Matko az nie chce mi się myślec. a w maju mamuy wesele i potam najprawdopodobniej w sierpniu tez będzie.

zazdroszczę Wam wczoraj takiej ładnej pogody, ja mam nadzieję ż euda mi się dzisiaj wyjść bo słonko już wychodzi.
Vegas Myślę ze powinnas tej dziewczynie powiedzieć o R. ona nie będzie miała zycia z nim skoro nadal będzie twierdził ze kocha Ciebie.
Artystka Ja bym się zgodziła na udział w programie.

Artystka jaka siwetna przygoda. szkoda ze ja jestem w wiekszym przedziale.. no i samotna matka nie jestem.
nikt cie nie rozpozna nie musisz sie o to martwic.
na pewno zrobia wsyztsko ok.
do tego pamietaj by byc silna w programie.. jesli obawiasz sie psycholog.. to pomysl z rozmowy jakie pytania ci moze zdaac i daj jej zabijajace odpowiedzi...
zeby widziala ze nei jestes mloda siksa ktora ma dziecko.
pokaz ze mimo to jestes wpsnaila latka i to ze losy sie tak potoczyly to wcale nie ejst tylko twoja wina.
zdajesz sobie sprawe ze idac do lozka z facetem moze zakonczyc sie to dzieckiem.
no ale kto by przewidzial zer chlop zwieje.
jesli czujesz ze umiesz dogadac i odpierac ataki innych to idz.
pozatym nie sadze by w tej sytuacji chieli cie jakos pograzyc...
cos mi mowi ze chca poakzac obraz mlodej uczacej dziewczyny ktora zacodzi w ciaze i zostawia ja facet i musi poradzic sobie sama.
i ze to wszytsko jest mozliwe.

edit:

a ja juz wczoraj nie pisalam wam ze na 17:10 lecialam z Julka do lekarza. pojawil sie jakis paskudny kaszel.
tzn duszacy i jak ja chwycil tol musiala sie troche pomeczyc nim ulzylo.. i glownie prezez sen tak kaszle.
jak zwykle osluchowo cyzsta zadnych zmian... gardlo tez ok.
drugi raz mam juz taka sytuacje. katarek mimo ze wczoraj byl 3 dzien byl juz taki ze prawie nie bylo.
mimo to mam podawac do soboty flegamine, sinecod, hascosept i pulneo.

Ostatnia edycja:
Daffi zdrowka dla Julki:*

Lolkak testowalam testowam i jest super:) jeszcze z tylu przy kolach ma resory i amortyzuje to telepanie sie wozka podczas jazdy:)

Lolkak Miki zjadl dopiero o 9:10:) i to jeszcze troszke wmusilam w niego ta kaszke :-D i mysle tak jak paula ze z glodu butle by wypila, ja tez wieczorem tak daje mleczko i teraz juz na spokojnie butla z mlekiem idzie wieczorem:-)

edit. kaamaa Hania z danielem tez ledwo z łóżka schodza a juz wolaja jesc... :dry:
dobra lecimy na dwór, narka

Ostatnia edycja:
umi co się stało że Cię tak to przybiło?

lolkak on już zdrów ale ja jestem zdechlak :-p

i nie mam siły pisać ale podczytuję Was;-) miało padać a robi się śliczna pogoda:-p więc pewnie wyjdę z młodym :-p

złożyłam mase cv do firm i może coś ruszy z tą moją robotą, bo kredyt na mieszkanie trzeba wziąć:-p

Callie- z tym wsadzaniem nosa w nieswoje sprawy -wcale Ci się nie dziwię :tak:! Dalej masz takie "akcje"? Ja to mam wygodę.. jak coś się u nas wydarzy to nie muszę rodziny powiadamiać.. Wystarczy że napiszę na BB gdzie byłam,co robiłam itp - jeszcze tego samego dnia wszyscy będą wiedzieli :-Dahahah.. no ale niektórzy ludzie są prostakami,więc czego tu wymagać :-p takie wychowanie ;-)

chyba się już uspokoił, a przynajmniej nie zdradza się z tym :baffled:

Kto mnie na NK zaprosił? za chiny skojarzyć nie mogę :-p:zawstydzona/y:

ja :zawstydzona/y:

a ja juz wczoraj nie pisalam wam ze na 17:10 lecialam z Julka do lekarza. pojawil sie jakis paskudny kaszel.
tzn duszacy i jak ja chwycil tol musiala sie troche pomeczyc nim ulzylo.. i glownie prezez sen tak kaszle.
jak zwykle osluchowo cyzsta zadnych zmian... gardlo tez ok.
drugi raz mam juz taka sytuacje. katarek mimo ze wczoraj byl 3 dzien byl juz taki ze prawie nie bylo.
mimo to mam podawac do soboty flegamine, sinecod, hascosept i pulneo.

biedulka :sad:

lolkak Elizka podobno najzdrowiej jest jeść śniadanie do 2 godzin po przebudzeniu. I mysle ze wiekzosc dzieci ma ten nawyk nie wiem skad ale widze po Kacprze ze on tez cos takiego ma. Rzadko mi sie zdarza ze musze mu rano zrobic kanapke w domu ( w ciagu tygonia) Zazwyczaj jest tak ze wstaje o 6:00 a śniadanie je u teściowej o 8 a czasem koło 9

Ewi jest czego zazdroscic u mnie prawie 20 stopni było ale dzis zimno:/ ale słonko tez u nas wychodzi
daffi zdrówka dla Julki
paula robie tak samo jak ty:-p ale co rusz obserwuje ze np jednego dnia maly kocha ryż mimo ze tydzien temu nim pluł a za to nie zje warzyw i za jakis czas odwrotnie nie wiem od czego to zalezy
patisia:-) oby ci z pracą wypaliło. A co do tamtej sytuacji to wszytko przez to ze mały dorównuje wzroste 2,5 latkom a czasem nawet 3 latkom i matki z takowymi dziecmi patrzą na mnie jak na wyrodna matke bo Kacper mówi mniej od ich dzieci a pół roku róznicy to jest wg mnie przepaść miedzy takimi maluszkami

reklama
ARTYSTKA idź, ja Cię chętnie obejrzę w Rozmowach w Toku :)

DAFFI zdrówka dla Julki ;*

Na razie tylko tyle, coś mi się BB spieprzyło i nie mogę ani pogrubuć tekstu, ani żadnej "minki" wkleić :/

Do góry