reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas fajne fotki :-) faceci:sorry2: Kobiety jak dostana smsa to mają od razy romans :dry: Co za palanty. A ja bym mu zrobiła avanti za czytanie Twoich smsów. Mnie to na maxa wnerwia. Nie lubię jak ktoś grzebie w moim telefonie.

Fikusek współczuję bolesnych okresów. Ja miała przed porodem teraz liczę,że będą łagodne ;-)

patisia a jak tam u was??

Elizka ja to raczej tylko do kościoła pójdę, bo na wesele nie mam po co skoro Majka wstaje co 2 godz na cyca:dry: Nikt mnie nie zastąpi przy karmieniu ;-)

reklama
lolkak roznie bo jak zaczyna kaslac z odruchem wymiotnym to znaczy ze koniec jedzenia. czasami jest to po dwoch lyczeczkach czasami zje tyle ze głowa mala a ml to nie wiem nie licze ale pozniej zobacze ile to sie miesci to napisze;) a gotuje jej piers kurczeca. A co zrobiłam zeby sama zasnela a nic wlozylam ja do lozeczka dalam monia i pieluszke odkrecilam na boczek i zasnela... i tak robie caly czas.:blink:
a spróbuj butle zaaplikowac moja tez nie chciala a teraz nie chce...ale cycka:no:
Vegas to ładnie,moj eks pare dni przed slubem(moim) mnie "nawiedził" ale nie wiem co chcial bo zamkkknelam mu drzwi przed nosem zachowalam sie jak cham typowy ale przez 2 lata spotykal sie ze mna i z inna dziewczyna to o czym ja miałam z nim gadac?!phhiii....:-D

Ostatnia edycja:
Lolkak no mnie też wnerwiło dlatego swoje mu powiedziałam nt temat. Poza tym jak ja chcę pooglądac sobie tapetki u niego w kom to zaraz mi kom zabiera albo mówi co mu grzebię w jego prywatności. Następnym razem jak wezmę jego kom i on coś powie to mu też odburknę swoje. W ten sposób chcę go nauczyc szanowania mojej prywatności. Może jak zacznę jemu esy czytac to się coś zmieni.

Gosia ja(i nie tylko ja;-)) już tyle razy próbowałam i tyloma butlami,że już mi się odechciało ;-):-D Majka może leżeć w łóżeczku 2 godziny i nic:dry: Teraz to zasypia tylko przy cycu i to też nie zawsze.. na rękach i w wózku też już się nie daje.

Vegas,Callie no ja za każdym razem się drę. czasem pomaga czasem nie. Raz mi otworzył list to myślałam,że go zabiję..
Słyszałam,że koleś jednej laski z która pracowałam zainstalował taki program co wysyłał wszystkie smsy przesyłane przez nią bezpośrednio na jego kom. Zorientowała się dopiero jak dostała wysoki rachunek.

Ostatnia edycja:
a smoka ssie? moja tez sie nie dawała wcale łatwo nie było. kupilam smoczka w ksztalcie sutka i dopiero załapała o co chodzi;) zasypianie przy cycku skad to znam a jak Majce dajesz kaszke łyzeczka?

Ja mam zazwyczaj pustkę na kom, więc wysyłam z neta eski. Tak więc jakby chciał poczytac wysłane to mam parę do przyjaciółki sprzed miesiąca. Ale na miejscu tej dziewczyny o której piszesz to bym chyba udusiła faceta łapami. Zazdrosny?

Dziewczyny dzięki! :-) wolę NIE! być :-D

Vegas no właśnie ostatnio mi się pokręciło wszystko :dry: ale nigdy nie więcej niż 4 dni się spóźniał, poczekam jeszcze parę dni, bo szkoda mi kasy na enty test z rzędu :-D

Paula stresu nie mam, co ma być to będzie. Tylko wkurza mnie to że nie wiem kiedy "szanowna ciocia" :-D się zjawi.

U Nas w kopertę daje się min. żeby tak jakby za siebie zapłacić ( np. płacą za osobę w sali bankietowej 150zł) to tyle się daje od siebie.
Czyli min. 400zł. Ale za każde pieniądze mogę chodzić na wesela ;-)

E:

Vegas no to ładnie... ot tak sobie napisał "kocham CIę" może widział Cię w tej seksi miniówie i się ponownie zakochał :-D
A J fakt trochę przegina.

My staramy się nie czytać nawzajem swoich wiadomości.
Chociaż bardzo dawno temu M przeczytał moje całe archiwum na gg, więcej się nie odważył i chyba miał porządną nauczkę na przyszłość.

reklama
Paula, Kaamaa on już od 6 lat wyznaje mi miłośc, wczoraj napisał esa, którego J akurat odczytał, ale tych esów było mnóstwo, tyle, że wcześniej, wtedy kasowałam i po sprawie. A teraz zaś mnie nachodzi esowo, J mi zmieni numer kom to będzie spokój. I tak mi się umowa skończyła.

J mi każe napisac do laski R co wyprawia.. ślub biorą a takie rzeczy za jej plecami się dzieją.. Ja też Laski nie żałuję, ale ona ma dwójkę dzieci, których on sobie potem bierze za swoje! Dzieci to mi żal jest, już raz ojca straciły.

Ostatnia edycja:
Do góry