Elizka dziekuje za życzenia
Daff no a jaki samochód kupiliście teraz?
Vegas a no ja tez sie ciesze, teraz to już codziennie sie widujemy
Kama jak Julka?
Paula3 ale słodziutka ta Twoja córcia, mój też tak z szafek wywala
lolkak dziekuje za życzenia
I ja tez musze iść do gina ;/ Okres raz mam co 15 dni, raz co 40 dni ;/ huk wie kiedy przyjdzie.. Poza tym ostatnio mam duże zmiany na buzi ;/ strasznie dużo krost jakiś mi sie zrobiło
Daff dlugi najlepiej spłacać i od razu konczyc wszystko. Wiem po sobie, pozniej sie zbiera i zbiera i zbiera ;/
Haha co do Twojego faceta. Bez obrazy
Naprawde faceci są jak dzieci
Mała groźba/przekupstwo i wszystko z niego wyciągniesz (odnośnie tego piwa)
Elizka no widzisz a ja 2 lata w celibacie zyje, a facet kilka dni/tydzień/miesiąc i już umiera xD Wszystko bez sensu haha
Trina jak sie teraz czujesz? No szyjka skrócona to nic takiego w sumie, mi sie niby wczesnie skrocila a po terminie długo urodziłam. Miejmy nadzieje że u Ciebie bedzie wszystko ok.
Dziewczyny wypluc te moje słowa, ale widze że o wydmuchiwaniu nosa temat. Wszystkie dzieciaczki teraz chorują, a moj zdrowy jak ryba, raz byl w zyciu chory jak mial 2 miesiące, przez 3 dni mial katar
Dzielnie znosi pogode, może dlatego ze w kazda pogode z nim wychodze, nawet w deszcz jak musze isc do sklepu, no chyba ze wiatr jest bardzo silny jak to czasem bywa. Wiatru to sie boje, bo wiem co to znaczy jak zawieje.
Patisa, witaj.
WIesz ja na Twoim miejscu bym powiedziala wszystkim. Sama od poczatku ukrywalam ciaze, a jak pokazal sie brzuch zaczelam go eksponować, poprostu bylam tak zjechana ze szok. Kazdy po mnie jechał, za plecami gadał. Masakra ;/ A moja kolezanka z mojej klasy (a tez w dobrym liceum bylysmy i jako pierwsze zaciązylysmy w historii szkoly) zaszla w ciaze zaraz po mnie, juz w 3 miesiacu ciazy po kolei z osobna powiedziala wszystkim znajomym z klasy, czy innych klas. I ten "boom" o którym mówisz przeszedł bokiem!! BYlam w szoku, nikt o niej nie mowil nie plotkował! A kazda ktora byla w ciazy dziewczyna czy to na osiedlu czy z innej szkoly to wszyscy o tym gadali na okrągło!
CO do faceta, widać ze sie kochacie, ale nie bądź taka pewna.
Przykład, moja kolezanka z obecnej klasy: Byla z facetem 10 lat starszym, byla z nim 4 lata,wzieli ślub 3 miesiace po slubie zaszla w ciaze, on zaczął ja bić, zaczął chlać. Teraz są po rozwodzie, ich corka ma prawie 2 lata a on jest menelem.. ;/ Pod sklepem monopolowym nie stoi nawet tylko sam sobie spirytus kupuje i robi ;/
Oczywiscie nie mowie ze z wami tak bedzie, i życze wam szczęścia
Ale po prostu bądź obiektywna
Widzę że mowa o łóżeczkach
No mój mały urwis ma łóżeczko tuż obok mojego, wlasciwie dotykają sie nasze łóżka i ja mam glowe tu gdzie i on ma główke, to jak wstanie to mnie po czole zawsze głaszcze ;D albo ja jak spie to czesto rece mi wpadają w jego szczebelki, to on rano mnie za palce ciągnie.
Dopiero teraz pisze ponieważ nie mialam wczesniej czasu.
Maly wczoraj widział sie z ojcem swoim (M.)
Hehe wszyscy na M
Ja Marta
Michał
i jego ojciec Mateusz xD
No wczoraj sie rzucił i nawet nam zafundował zapiekanke xD hehe