reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ja też cały czas Was podczytuję ale jakoś weny brak aby coś napisać,zresztą tyle produkujecie że jakoś się wbic nie mogę.

Pisałam Wam że ostatnio kupiłam buty,no więc wzięłam rozm. 38 ale w domu okazało się że są za duże na mnie i mi kalpią więc wczoraj pojechałam wymienic na 37 i kurna w domu patrze że pudełko od nich jest rozwalone,i pomyślałam że mogą byc po jakiejś reklamacji i zaczełam ogładać i okazało się że na przodzie są juz lekko rozklejone albo nie doklejone kurcze nie wiem co mam zrobić ale chyba muszę dzisiaj z nimi jechać,bo przecież założę je parę razy i całkiem się rozlecą tylko nie wiem czy mi je przyjmą ze względu na pudło.Ale przecież ja go nie rozwaliłam,głupio mi trochę bo będą patrzeć na mnie jak na idiotkę 2 raz z butami wracać ale co przecież to moja kasa nie?

Trina trzymaj się będzie dobrze juz niedługo Jacuś będzie z Wami.A w jakim szpitalu leżysz?jeśli mogę wiedzieć ja rodziłam w Madurowiczu.
Biedna IXI ale mam nadzieje że wszystko sie dobrze skończy.
Artystka fajnie że ojciec małego się poczuwa i się spotykacie i dobrze że Michałek ma z nim kontakt.
Paula takie regały to chyba w ikea dostaniesz cos takiego znalazłam IKEA | Przechowywanie | Małe pojemniki i pudła | BARNSLIG RINGDANS | Komódka 4 szufladami lub IKEA | Przechowywanie | Półki i szafki | HENSVIK | Regał

Zdrówka chorowitkom,mnie tez coś wczoraj łapało jakoś się słabo czułam ale wzięłam 2 rutinoskorbiny i na razie ok.
A i zaczęłam małemu podawać normalne modyfikowane mleko bo byliśmy na isomilu 2 bo mamy podejrzenie alergii,byliśmy wczoraj u lekarza po receptę na mleko i dostaliśmy skierowanie do alergologa.A na razie mieszamy nowe mleko z isomilem i zobaczymy.Któraś z Was podaję swoim dzieciaczkom bebiko 3

reklama
Ewii nie Ty jedna ja też chetnie bym sie połozyła....jakis ten dzień "lewy"
Biedna Ixi ... ciagle pod górke ma... oby już teraz nie było problemów z ciążą...

Boże dziewczyny, naprawde sie cofnęłam...
Co z Ixi? Co z Olinkiem? Ona w drugiej ciąży jest? ! o co chodzi?!! Nie łapię sie :p
Jeśli chodzi o jedzenie szpitalne, ja zjadałam wszystko co mi podsuneli + swoje+ czyjeś + jakieś dodatki hahaha xD Jadłam za siebie, za dziecko , za ojca dziecka i jeszcze jadłam na zapas na kilka lat w przód ;D hahaha

I jakie kolczyki Ixi? Zabawki?

Właśnie zastanawiam sie nad kupnem spacerówki. Miała któraś z was Xlandera XS? Można prosić o opinie?

Okresu dostałam wlasnie przed chwilą ;( Brzucho mnie boli nie mam sily na nic, nie chce mi sie wstać a mały sie obudził właśnie :/
No a ja nowy buisneeeesik tez chce rozkrecic ;D
Zaczęłam malować na ciuszkach. Malemu super koszulke zrobiłam zaraz photo wstawie :D
Ale póki co maluje dalej obrazy, robie szkatułki metodą decoupage i robie kolczyki xD
p1090301.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Justyś fajny ten regał tylko Paula musiałby po niego 200 km jechać :-D

Ja daje Julce Bebilon 3

Artystka Ja mam x-ladnera x-go, i jeszcze Callie go ma i bardzo sobie chwalimy, a ten xs to może i tani ale jak dla mnie lipa :sorry:

Artystka Ixi jest w drugiej ciazy i jzu problemy ma.
jutro zakaldaja jej pessar. byla w spzitalu 2 dni bo krwawic zaczela. bierze duphaston.
Olinek juz dobrze ma 3 zabki i jest slodki pcha piastki do buzki az ma odruch wymiotny.
do niedawna zmagala sie z jego zapaleniem spojowek i uszu. ale juz zdrowiutki.
wczesniej prowadzial sprzedaz kolczykow recznie robionych to hand madea teraz zrobila wlasna str internetowa i za miesiac bedzie sprzedawac zabawki z fisher price:)

sliczne rysunki;p
ale tu artystek mamy:)
szkatulke ja jedna kiedys kupwoalam ale od kogos innego tu na BB...
a jakies masz na pokaz?
ciekawa jestem

Ostatnia edycja:
Kama a to ja myślałam że w ikea można zamawiać przez internet,jeśli nie to rzeczywiście żaden interes jechać po regał 200 kilosów:-D

Paula Ty chcesz ten regał na zabawki kupić? Jak tak to może coś takiego? ;-) KOLOROWY REGAŁ NA ZABAWKI ! PRZECENA -33% !!! (1516392318) - Aukcje internetowe Allegro
Organizer regał szafka DISNEY PRINCESS drewno (1516783157) - Aukcje internetowe Allegro
DREWNIANY REGAŁ Z POJEMNIKAMI DLA DZIECI PIĘKNY (1521418119) - Aukcje internetowe Allegro

Daffi i jak wrażenia po Klątwie? Ja kiedyś oglądałam, ale od kiedy zaszłam w ciążę to cykor się zrobiłam i niezbyt często horrory oglądam. Jakbym wczoraj Klątwę obejrzała to pewnie bałabym się wyjść z pokoju do toalety :-p

Artystka fajna koszulka :-) ja też maluję :-p od czasu do czasu :-p

My dzisiaj byliśmy rozejrzeć się za rowerami, bo chcemy w końcu ruszyć dupska i pojeździć, ale nic tu u nas nie znaleźliśmy. Kupimy na allegro. Od razu dokupi się fotelik dla Zuzki i będziemy z nią jeździć :tak:
Byliśmy też w lumpku. Kupiłam Zuzce kilka ciuszków i pluszaka Teletubisia :-p Jak tylko weszliśmy Zuzia go zauważyła i ciągle krzyczała "lala lala" :sorry::-p więc nie mieliśmy innego wyboru, trzeba bylo kupić

Anetka ja cykor jestem ale horrory kocham.. najbradziej bawilo mnie to jak jakas akcja sie dziala a na mojego M nogach widac bylo gesia skorke;p
to rozladowywalo cale napiecie.
ja katwy juz ogladalam ale polowe zpaomnmialam.
mimo to zasnelam bez zadnego ale... awet te stwory mi sie nie pokazywaly we snie;p

ja od jakiegos czasu mam duzo ciekawsze sny:)

reklama
Daffi to super, też bym tak chciała :-p wczoraj miałam taką ochotę tą Klątwę obejrzeć, ale zrezygnowałam, bo przez najbliższe dni pewnie co chwilę oglądałabym się za siebie czy nic się za mną nie czai :-D

Zuza mi przed chwilą zasnęła :szok: ale szybko ją obudziłam i teraz sobie maluje.

Do góry