reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

trina ja w szpitalu jak bylam, tyle ze jak juz zawsze urodzilam to wcinalam wsio:-) zupy mi smakowaly, bo byly nie doprawione maka i tak super smakowaly;-) zupy mleczne.... nawet te zmieniaki nie rozpackane byly i byly w nich kawalki to prawie wsio jadlam i bylo mi jeszcze malo :confused2: :-D ;-)

reklama
witam

u nas brzydka pogoda , Zuzia włąsnie śpi

fikusek moja ostatnio to samo robiła, sprzatała kibelek i cała łazienka zalana:)

paula Zuzia juz baaardzo długo spi na najnizszym , bo ona to się wychyla i rózne rzeczy robi w łózeczku:)

kamma zdrówka

Eliza również zdrówka dla Mikiego

vegas udanych zakupów

a ja odrana na miescie zalatana, ale narazie wsio

i w szpitalu smakował jeden obiad:-p i kolacje i śniadania to wszystkie:-p na obiad były raz kluski z kaszy manny z sokiem malinowym, mmm pyszota ( mam już obiad na dzisiaj:-p)a na śniadania i kolacje pasztecik z chlebkiem albo dżemik albo wędlinka, nie mam co narzekać dobre było i kawka zbożowa albo kakao :-D ale obiady tragedyja!:dry:

Elizka dziekuje za życzenia

Daff no a jaki samochód kupiliście teraz?

Vegas a no ja tez sie ciesze, teraz to już codziennie sie widujemy :)

Kama jak Julka?

Paula3 ale słodziutka ta Twoja córcia, mój też tak z szafek wywala :D

lolkak dziekuje za życzenia
I ja tez musze iść do gina ;/ Okres raz mam co 15 dni, raz co 40 dni ;/ huk wie kiedy przyjdzie.. Poza tym ostatnio mam duże zmiany na buzi ;/ strasznie dużo krost jakiś mi sie zrobiło

Daff dlugi najlepiej spłacać i od razu konczyc wszystko. Wiem po sobie, pozniej sie zbiera i zbiera i zbiera ;/
Haha co do Twojego faceta. Bez obrazy ;) Naprawde faceci są jak dzieci :) Mała groźba/przekupstwo i wszystko z niego wyciągniesz (odnośnie tego piwa)

Elizka no widzisz a ja 2 lata w celibacie zyje, a facet kilka dni/tydzień/miesiąc i już umiera xD Wszystko bez sensu haha

Trina jak sie teraz czujesz? No szyjka skrócona to nic takiego w sumie, mi sie niby wczesnie skrocila a po terminie długo urodziłam. Miejmy nadzieje że u Ciebie bedzie wszystko ok.

Dziewczyny wypluc te moje słowa, ale widze że o wydmuchiwaniu nosa temat. Wszystkie dzieciaczki teraz chorują, a moj zdrowy jak ryba, raz byl w zyciu chory jak mial 2 miesiące, przez 3 dni mial katar :p Dzielnie znosi pogode, może dlatego ze w kazda pogode z nim wychodze, nawet w deszcz jak musze isc do sklepu, no chyba ze wiatr jest bardzo silny jak to czasem bywa. Wiatru to sie boje, bo wiem co to znaczy jak zawieje. :)

Patisa, witaj.
WIesz ja na Twoim miejscu bym powiedziala wszystkim. Sama od poczatku ukrywalam ciaze, a jak pokazal sie brzuch zaczelam go eksponować, poprostu bylam tak zjechana ze szok. Kazdy po mnie jechał, za plecami gadał. Masakra ;/ A moja kolezanka z mojej klasy (a tez w dobrym liceum bylysmy i jako pierwsze zaciązylysmy w historii szkoly) zaszla w ciaze zaraz po mnie, juz w 3 miesiacu ciazy po kolei z osobna powiedziala wszystkim znajomym z klasy, czy innych klas. I ten "boom" o którym mówisz przeszedł bokiem!! BYlam w szoku, nikt o niej nie mowil nie plotkował! A kazda ktora byla w ciazy dziewczyna czy to na osiedlu czy z innej szkoly to wszyscy o tym gadali na okrągło!
CO do faceta, widać ze sie kochacie, ale nie bądź taka pewna.
Przykład, moja kolezanka z obecnej klasy: Byla z facetem 10 lat starszym, byla z nim 4 lata,wzieli ślub 3 miesiace po slubie zaszla w ciaze, on zaczął ja bić, zaczął chlać. Teraz są po rozwodzie, ich corka ma prawie 2 lata a on jest menelem.. ;/ Pod sklepem monopolowym nie stoi nawet tylko sam sobie spirytus kupuje i robi ;/
Oczywiscie nie mowie ze z wami tak bedzie, i życze wam szczęścia ;) Ale po prostu bądź obiektywna ;)

Widzę że mowa o łóżeczkach :D No mój mały urwis ma łóżeczko tuż obok mojego, wlasciwie dotykają sie nasze łóżka i ja mam glowe tu gdzie i on ma główke, to jak wstanie to mnie po czole zawsze głaszcze ;D albo ja jak spie to czesto rece mi wpadają w jego szczebelki, to on rano mnie za palce ciągnie.
Dopiero teraz pisze ponieważ nie mialam wczesniej czasu.
Maly wczoraj widział sie z ojcem swoim (M.)
Hehe wszyscy na M
Ja Marta
Michał
i jego ojciec Mateusz xD
No wczoraj sie rzucił i nawet nam zafundował zapiekanke xD hehe

A mi w szpitalu nie smakowało nic :-D

M mi pasztet dowoził puszkami :-D

No i mamuśka mi Wigilię przywiozła :-)

Najbardziej mnie rozwalał skład na śniadanie, 5 kromek chleba +2 plasterki wędliny :-D:rofl2: idealne połączenie.

E:

Artystka "ojciec Mateusz" myslałam że to ten z serialu :-D

A tak na serio to fajnie, że utrzymujecie kontakt.

Ostatnia edycja:
kamaa ale wypas ja miałam zawsze 2 kromki i 2 plasterki szynki:-p

artystka super że Michaś zdrowy to najważniejsze a reszta się ułoży!:-)

mi jedzenie szpitalne bardzo smakowlo ale mailam taki apetyt ze mama z domu i tak mi donosila:-D

Wlasnie wrocilam z alanem ze spaceru:) teraz pozloylam go spac:)

reklama
Mam wiesci od IXi....
jutro beda zkaaldac jej pessar czuje sie lepiej juz duphaston zazywa 1 raz dziennie.
Olinek juz takze zdrowiutki.. zapalenie uszek przeszlo i spojowek rowniez.
Ixi bedzie prowadzic sprzedaz zabawek fisher price przez internet taniej o kilkanascie lub dziesiat zl niz na allegro:)

Elizka dziekuje za życzenia

Daff no a jaki samochód kupiliście teraz?

Vegas a no ja tez sie ciesze, teraz to już codziennie sie widujemy :)

Kama jak Julka?

Paula3 ale słodziutka ta Twoja córcia, mój też tak z szafek wywala :D

lolkak dziekuje za życzenia
I ja tez musze iść do gina ;/ Okres raz mam co 15 dni, raz co 40 dni ;/ huk wie kiedy przyjdzie.. Poza tym ostatnio mam duże zmiany na buzi ;/ strasznie dużo krost jakiś mi sie zrobiło

Daff dlugi najlepiej spłacać i od razu konczyc wszystko. Wiem po sobie, pozniej sie zbiera i zbiera i zbiera ;/
Haha co do Twojego faceta. Bez obrazy ;) Naprawde faceci są jak dzieci :) Mała groźba/przekupstwo i wszystko z niego wyciągniesz (odnośnie tego piwa)

Elizka no widzisz a ja 2 lata w celibacie zyje, a facet kilka dni/tydzień/miesiąc i już umiera xD Wszystko bez sensu haha

Trina jak sie teraz czujesz? No szyjka skrócona to nic takiego w sumie, mi sie niby wczesnie skrocila a po terminie długo urodziłam. Miejmy nadzieje że u Ciebie bedzie wszystko ok.

Dziewczyny wypluc te moje słowa, ale widze że o wydmuchiwaniu nosa temat. Wszystkie dzieciaczki teraz chorują, a moj zdrowy jak ryba, raz byl w zyciu chory jak mial 2 miesiące, przez 3 dni mial katar :p Dzielnie znosi pogode, może dlatego ze w kazda pogode z nim wychodze, nawet w deszcz jak musze isc do sklepu, no chyba ze wiatr jest bardzo silny jak to czasem bywa. Wiatru to sie boje, bo wiem co to znaczy jak zawieje. :)

Patisa, witaj.
WIesz ja na Twoim miejscu bym powiedziala wszystkim. Sama od poczatku ukrywalam ciaze, a jak pokazal sie brzuch zaczelam go eksponować, poprostu bylam tak zjechana ze szok. Kazdy po mnie jechał, za plecami gadał. Masakra ;/ A moja kolezanka z mojej klasy (a tez w dobrym liceum bylysmy i jako pierwsze zaciązylysmy w historii szkoly) zaszla w ciaze zaraz po mnie, juz w 3 miesiacu ciazy po kolei z osobna powiedziala wszystkim znajomym z klasy, czy innych klas. I ten "boom" o którym mówisz przeszedł bokiem!! BYlam w szoku, nikt o niej nie mowil nie plotkował! A kazda ktora byla w ciazy dziewczyna czy to na osiedlu czy z innej szkoly to wszyscy o tym gadali na okrągło!
CO do faceta, widać ze sie kochacie, ale nie bądź taka pewna.
Przykład, moja kolezanka z obecnej klasy: Byla z facetem 10 lat starszym, byla z nim 4 lata,wzieli ślub 3 miesiace po slubie zaszla w ciaze, on zaczął ja bić, zaczął chlać. Teraz są po rozwodzie, ich corka ma prawie 2 lata a on jest menelem.. ;/ Pod sklepem monopolowym nie stoi nawet tylko sam sobie spirytus kupuje i robi ;/
Oczywiscie nie mowie ze z wami tak bedzie, i życze wam szczęścia ;) Ale po prostu bądź obiektywna ;)

Widzę że mowa o łóżeczkach :D No mój mały urwis ma łóżeczko tuż obok mojego, wlasciwie dotykają sie nasze łóżka i ja mam glowe tu gdzie i on ma główke, to jak wstanie to mnie po czole zawsze głaszcze ;D albo ja jak spie to czesto rece mi wpadają w jego szczebelki, to on rano mnie za palce ciągnie.
Dopiero teraz pisze ponieważ nie mialam wczesniej czasu.
Maly wczoraj widział sie z ojcem swoim (M.)
Hehe wszyscy na M
Ja Marta
Michał

i jego ojciec Mateusz xD
No wczoraj sie rzucił i nawet nam zafundował zapiekanke xD hehe

o kurcze ale zes sie rozpisala:d fajnie ze tak czesto zagaldasz:)
now iec teraz mamy opla vectre a.. wczesniej mielismy opla vectre b.
ale za 1000zł auto w super stanie wizualnym i technicznym wiec super.
drobne rzeczy do poprawki sa ale maz mechanik to sobie sam z tym radzi.. tyle dobrego ze na mechanika wydawac nie musimy.

co do dlugow to wiem ze najlepiej splacac od razu.. ale z kazdym dniem rosna nowe... ciagle cos nas zaskakuje i wymaga pozyczenia.. stad mam ochote juz sie dziabnac chwilami... tak po przeliczeniu to juz jest 2200zł u tatty... 1100zl u brata, 600zl za kuchenke i 600zl za sąd. jak byl 4500tys dlugu. mam nadzieje ze nasza vectre szybko sprzedamy a maz mowi ze 5tys za nia dostaniemy to si epospalaca dlugi a teraz na koniec kweitnia jedzie na 2 tyg do pracy na chmiel i stamtad tez 2500tys wpadnie no i chce sprzedac mojego netbooka. cale szczescie ze zwrot z podatku to splata tej nieszczesnej kuchenki.
i mam nadzieje ze od tego momentu jak nasz licznik sie wyzeruje bedziemy zyli oszczednie ale na plusie.

Ostatnia edycja:
Do góry