reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale mam odpisywania... wcale mi sie nie chce:/ dopadł mnie wczesno wiosenny leń i coś nie chce odpuścić:/ Tak mi sie nic nie chce że aż wstyd. licze na to ze po weekendzie mi odpusci bo ile mozna. Siedze czytam was ale jakos weny mi brak.

reklama
Paula a masz takie standardowe łóżeczko?
Moja sama zasypia w swoim łóżeczku i rano czy w nocy jak się zbudzi to zaraz mi przy szczebelkach stoi:) No i jak miała na środkowy poziom to zaczęła świrowac przy tych szczebelkach:), więc ma teraz na samym dole i jest OK:) Jak jej raz czy dwa wyjęłam szczebelki te trzy z wyrka to nie chciała wchodzic przez dziurę do łóżeczka. Może nie zakumała o co loto bo tylko bodajże 2 razy jej to wyciągnęłam. Ale nie będę wyciągała szczebelek. Będzie duża to jej się kupi łóżeczko dla panienki odpowiednie do wieku:)

kurcze... mnie trzymalo 3 dni cos w powietrzu jest ale i tak mam rewolucje w brzuchu bulgocze mi jak nie wiem.
Vegas pochwal sie LACZKAMI:-D
DZIEWCZYNY A GDZIE SIE PODZIEWA FEMME?

wczoraj zaczelam ogladac klatwe ale za 30 min padlam wszystkie kosci mnie bolaly wszystkie,nie wiem co sie dzieje.
Moje malenstwo obudzilo sie tylko raz w nocy:). Z mezem pogadalam chwile bo wykapal sie i padl:( a dzis rano tylko buzi dostalam i pojechal spowrotem jakby tak bylo codziennie...ta...nawet sobie nie wyobrażam tego
mi tez sie marza zakupy ale szkoda kasy te chrzciny w swieta...

Gosia papcie już raz wstawiałam jakie mi Małż na urki kupił, widziałaś? Czy Ci pokazac?:D a wczoraj mi buty kupił, ale to wstawię potem bo tak strasznie mi się nie chce zrzucac fotek teraz na lapa:D Muszę sobie jakąś bluzkę naszykowac na te dzisiejsze zakupy.

Umi ja to lenia w tym tyg wyjątkowo nie mam:D Nosi mnie:D

papucie widzialam widzialam:) to w takim razie czekam na fotki wczorajszego nabytku:)
a ja ma lenia...myslalam ze chociaz na spacer pojdziemy dzis a tu zimno,pochmurno ...

hej;-)

lolkak dostałam jakieś tragicznie (nie)doprawione pulpety,gotowaną marchew i rozciapciane ziemniaki:confused2:

fikusek oj pomysłowego masz syna, trzeba to przyznać :tak:

Daffi gratuluje nocki tylko szkoda łańcuszka

kama zdrówka kochana :*

Eliza zdrówka dla Mikiego :*

Vegas udanych zakupów ;-)

wczoraj wieczorem mi jeszcze robili badania i (opukać) z małym narazie jest ok. Mój mi dostarczył pake biszkoptów będe się zapychała :-D

Trinaa no taki urok szpitalnych obiadków. Po porodzie jak leżałam to jedyne co mi smakowało w szpitalu to chlebuś, na prawdę pyszny był, a tak to obiady mi mama przywoziła.

Hej. Mi komp szwankuje i nie mam możliwości pisania. Więc z telefonu pisze.
TRINA Ojojoj leż i odpoczywaj. widzę jedzenie nieciekawe. Ja lubiłam szpitalne jedzonko a zwłaszcza ziemniaczki, śniadania i kolacje były takie same a najlepiej smakowała mi kawa na mleku na kolację co innego jak musiałam jeść lekkostrawne dania, blee.
MARLENA Trzymam kciuki za siostrę oby jak najlżej przechodziła te chorobę.
PATISA Witaj. Najlepiej nie przejmować się tym co ludzie powiedzą. Ty sama wiesz co będzie dla ciebie dobre. Najważniejsze że najbliżsi ludzie dobrze przyjęli informacje o ciąży.
ELIZKA Zdrówka dla Daniela.
LOLKAK Jak ja nienawidziłan jeździć na rehabilitację bo Justynka bardzo źle znosiła ćwiczenia ale myślę że warto się przemęczyć..
UMI Ja dzisiaj też mam lenia to na obiad naleśniki zrobię tylko.
wczoraj namalowałan Tweetiego Justynka zadowolona z nowej ozdoby. Mareczek z reszta też.

reklama
Trinaa łancuszek znalazl sie niedawno... Julka kupala zrobila przebeiram ja nachylam sie i patzre jej ale cos mi wisi myse sobie az tak dlugich wlosow to ja nie mam.. patrze a to lancuszek wplatany we wlosy byl;p

Ja ogladalam wczoraj klatwe... zreszta ja ostatnio spac chodze kolo 1 w nocy;p

Do góry