reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a moze byc ... nie jest najgorzej niebaweb bede sprzatac i robic placki ziemniaczane.... A mam do was pytanie kiedy wasze pociechy zaczeły samodzielnie chodzic moja córec zka ma juz ponad rok i jeszcze sama nie chodzi owszem staje przy meblach i wogule... ale troszke sie martwie ze nie chodzi ale dodam ze wszystko robiła z opuznieniem... usiadła dopiero jak miała 11 miesiecy a raczkowac jak miała 10 miesiecy....

reklama
a moze byc ... nie jest najgorzej niebaweb bede sprzatac i robic placki ziemniaczane.... A mam do was pytanie kiedy wasze pociechy zaczeły samodzielnie chodzic moja córec zka ma juz ponad rok i jeszcze sama nie chodzi owszem staje przy meblach i wogule... ale troszke sie martwie ze nie chodzi ale dodam ze wszystko robiła z opuznieniem... usiadła dopiero jak miała 11 miesiecy a raczkowac jak miała 10 miesiecy....
moj zacza sam chodzic w 9 miesiacu

Martyna daj jej jeszcze czas... każde dziecko rozwija sie w swoim tempie... Mój Seba zaczoł chodzić jak miał rok i 4 miesiace bo miał 7 miesiecy rehabilitacji.... a Kuba ez ma juz ponad rok a nie chodzi... spokojnie zacznie chodzić niebawem :):)

martyna mój zaczął chodzić w wieku 11 miesięcy, ale nasz znajomy rehabilitant mówił że są dzieci które zaczynają raczkować dopiero w wieku 18 miesięcy i to jest jak najbardziej normalne :tak: także ni martw się :) Gabi na pewno nadrobi bieganiem :-p

Martynka jeśli do 1,5 roku nie zacznie chodzić to wtedy na rehabilitację, daj jej jeszcze czas, możesz ją trochę zachęcać.

Julka miała rok i dwa tyg. jak zaczęła łazić.

Hej mamuśki ;-)

K poszedł małą odprowadzić po samochód ( w końcu jest zrobiony !! :-D ) i śniadanko a ja chora leżę do góry brzuchem dzisiaj ma wolne i zapowiedział że będzie się mną zajmował :-p :-)

VIKAMCIA - jaki teraz masz kolor włosów ? :-p bo chciałam Ci powiedzieć że te fioletowate były super najfajniej Ci było ;-) a w blondzie mi się nie podobasz :-p

MARTYNKA2010 - ale miałaś klocka :szok: :-) ...i nie wyglądasz na 16 lat :szok: z 22 bym Ci lekko dała :-p :-) ... moja miała 10 miesięcy jak zaczęła chodzić ;-) ale każde dziecko jest inne jeszcze ma czas :-)

Też niestety jestem od coli uzależniona ale ANETKA nie wiem jak ty light możesz pić okropna jest :-p :-p

VEGAS, PAOLAJN - ja od dziecka marzyłam o prawku zapisałam się jeszcze przed 18 na teorie prawię nie chodziłam tylko na jazdy :-p zdałam za 1 razem uwielbiam jeździć :-)

EWI - znam ten ból ...

ELIZA - u mnie rodzinne jest zawsze w ostatni czwartek albo piątek teraz nie pamiętam miesiąca :-p

Co do tematu muzyki to ja głównie techno :-p armin van buuren, ferry corsten, tocadisco, Andy moor, ATB i tego typu :-p
chyba jako jedyna tu lubię taki typ bo widzę tu disco polo i rock przeważa :-D :-p

Femme dobrze że już fura na chodzie, ciekawe jak długo pociągnie :-D

Martynka u Nas kubek niekapek i butelka już dawno odstawione, teraz pije z normalnego kubka.

reklama
Martynka Kuba jeszcze nie pije... ale chce powoli zacząc go odzwyczajac od butli, bedzie ciężko bo on w nocy pije ale z czasem damy rade :D:D

Do góry