reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kama ja sie na weselu nasłucham disco polo... ale w sumie jak by nie patrzec przy tym sie najbardziej ludzie bawią bo wszyscy to znaja :D:D

reklama
Elizka jabłko wylądowało na foteliku,na śliniaku na mnie i na ścianie:-D jak na początki nauki jedzenia to nie jest źle.:-D Ale jak je wypluwała to leciało z prędkością światła :-D
A co do rodzinnego to ja już miałam 21:szok: Dziwne,że Ty nie masz jesazcze? Ostatnio miałyśmy tego samego dnia:tak:

Patrycja ja też bym chciała pójść na jakieś weselicho:-)

Kaamaa_ "Jesteś szalona" :-D:-D

Fikusek współczuję. Zdrowiej szybko. Jak Alan?

Ixi fajna muza. Ja słucham czarnej murzyńskiej muzy oraz wszystkiego co jest po hiszpański-nie koniecznie ze względu na muzykę a język ;-):-D

Lolkak to idź za mnie bo mnie jakos tam nie ciagnie :-D

Paula aktualnie moje dzieci słuchaja Vivy i Kuba szaleje w łózeczku a Seba obok tańczy.. :):)

Ostatnia edycja:
Pati no właśnie jak tak to nikt nie słucha i nie zna bo lipa, a jak się napiją to na pamięć znają.

Dla mnie właśnie najlepiej bawi się przy d.p aaa no i jeszcze Białoruskie disco też jest fajne :-D

Ale to już chyba dlatego że blisko granicy mieszkamy.

Lolkak no ja rodzinnego nie mam jeszcze pewnie przyjdzie dzis lub jutro :-p

paula ja chodzilam do zaocznej matura próbna byla ale mnie na niej nie bylo bo bylam miesiac po porodzie z Danielem :-D :-p

fikusek to zycze ci by po antybiotyku przeszlo i szpital byl niepotrzebny....:*

a ja tez słucham wszystkiego , czesto viva leci , bo Z bardzo lubi a najbardziej lubi Shakirę.
Szkoda ze mam wolne łącze , to bym wam filmik wrzuciła jak tancuje")

FIKUSEK zdrówka

PATRYCJa my tez moze pojdziemy w czerwcu na wesele ale to jeszcze nic pewnego , bo zaproszenia jeszcze nie mamy hehe

reklama
Malwina my dostaliśmy zaraz po ich zareczynach.. to jest kuzynka od R...
nastepne nas czeka ale dopiero w 2012 roku :D:D ciekawe kiedy nasze :sorry:
Mój Seba woli angielskie piosenki niewiem czemu teraz śpiewa piosenke Bruna Marsa.. ale tylko refren... i końcówki hehehe nawet mu to idzie hehehehe musze go kiedys nagrac :D:D

Martyna jak tam dzień mija???

Do góry